Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - October 9, 2012

  9. listopada 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

6 Manik,, 15 Tzotz, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se! Mnogi su događaji spremni da se dogode. Vaš svijet je u točki gdje je kolaps njegovog gospodarstva neizbježan. Status vašeg globalnog gospodarstva ovisi o ilegalnom protoku gotovine s računa koji su bili opljačkani od strane Federalnih Rezervi prošlih godina. Računi su bili ilegalno zaplijenjeni kao dio postupka za praćenje razmjene sredstava s jednog računa na drugi. Naši suradnici sada prekopavaju ta dnevna kretanja velikih svota novaca. Kako su ti fiskalni izvori prihoda počeli presušivati, korporacije Sjedinjenih Država i njihovi podanici očajnički su u potrazi za načinom kako da se zadrže na površini. Ovo iznenadno smanjenje «likvidnih rezervi» prouzročilo je paniku u svjetskim središnjim bankama. Ovo se događa u kontekstu niza ultimatuma nedavno izdanih ovim bankama od naših svetih suradnika koji se tiču velikih dugova koji trebaju biti isplaćeni samo u zlatu. Ova još uvijek tajna kretanja očekuju stvaranje onog što se može nazvati uoči «Noći vještica» za mračnu smutnju. U međuvremenu, razni nositelji svjetskih poznatih i «crnih» zlatnih zaliha nastavljaju se dodavati njihovom ukupnom iznosu.

Ovaj ogromni gubitak zlata i srebra dodatno pogoršava opasne situacije s kojima se suočavaju svjetske valute. Kao što je već spomenuto, ogromni vezani dugovi vašeg krhkog gospodarstva sada su povezani i plaćanje se potražuje u čvrstim vrijednostima zlatnih rezervi. Ovaj složen stisak je blizu izazivanja masovnog kolapsa valutnog novčanog sustava. Oni koji to rade shvaćaju jako dobro posljedice takvog drastičnog manevra. Međutim, ovaj ogroman dug i rasipanje na zlatu temeljenim zadužnicama, sada zbog otplate trebaju biti sredstva za promjenu vlasti i pokretanje novog svjetskog financijskog sustava. Ovaj prijedlog, pažljivo je pripremljen jer, rješenje svjetskih problema ne može biti pometeno pod tepih od strane smutnje. Ova planina dugova je njihova vlastita kreacija i neizbježno stvaranje načina njihove propasti. Globalna fiskalna situacija brzo se pogoršava, stvarajući lažni optimizam temeljen na «vrućim knjigama» statistike Zapada prilično besmislenim. Sa svijetle strane, taj ubrzani tobogan također stvara priliku da novi sustav iznenada bude uveden od strane naših saveznika.

Ti različiti momentumi brzo dolaze do glave. U javnosti, predstavljena je fiktivna fasada koja tvrdi da je sve normalno i da je moguć neki oblik oporavka. U stvari to je besmislica a obratno je istina. Oni u svjetlu koji drže karte za promjene sada ih aktivno igraju, a to je potvrđeno od našeg osoblja za vezu koje nastavlja izvješćivati da je kolaps blizu. Oni koji rade na planu za zamjenu mračnih vlada s novima, potpuno su uvjereni da je njihova najava ove promjene sasvim blizu. U skladu s time mi smo upozorili našu posadu na planetu, koji su isprepleli njihove operacije s onima od naših rođaka Agarčana, da budu spremni da savjetuju zajednice da ne upadaju u paniku, već umjesto toga da osjete radost onoga što se počinje događati. Vaš svijet će biti promijenjen iz područja izdaja i razdora u onaj gdje vlast zapravo vodi brigu o ljudima, a zatim djeluje u skladu s tim. Novi financijski sustav je dizajniran da dovede pomoć onima u nuždi i opće blagostanje za sve. Ipak, ovo je tek uvod u čudesne preobrazbe koje su planirane, uključujući i formalnu objavu razotkrivanja naše prisutnosti.

Uvjereni smo da će događaji u dolazećem vremenu konačno pomaknuti vaš svijet izvan dohvata mračne smutnje. Okolnosti su blokirane u mjestu koje može učiniti ove promjene neizbježnim. Naša je namjera da osiguramo da se taj pomak dogodi lako i glatko što je više moguće. Koristili smo naše sposobnosti i tehnologiju da bi spriječili pokušaje za promjenu ovih rezultata. Mračni shvaćaju što mi radimo i znaju da su nemoćni za promjenu ovih rezultata. Mračni shvaćaju što mi radimo i znaju da su nemoćni da promijene krajnji rezultat. Tako mi ne možemo potpuno shvatiti zašto oni produžavaju ovi stresnu igru balansiranja na ivici rata. Naše osoblje za vezu na svakom nivou organizacije mračnih izvješćuju o količini straha i panike koji okružuju one zadužene za ovu stvarnost. Mi smo nadgledali te sheme mračnih i bezuspješne zavjere. A oni ipak nastavljaju. Njihov strah nedvojbeno proizlazi iz duge, nelagodne povijesti koju su dijelili s Anunakijima, i na temelju njihovih iskustava s njima, oni strahuju što predložene kazne za njihove zločine stvarno podrazumijevaju. Mi trenutno radimo na rastjerivanju ove pretjerane zabrinutosti.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo donoseći vijesti. Ovog časa, vaš svijet je u stisku na vrhuncu bitke između Svjetla i smutnje. Tajna sveta društva i te skupine i pojedinci koji iskreno žele da pomaknu svijet daleko od mračnih, udružile su snage i donijele niz pravnih akata koji se tiču obaranja ove stvarnosti. Prvi koraci su bili da se dobije izvjestan broj svetih starješina iz drevne loze Istoka i Zapada dekretom u njihovu korist. Ove uredbe postavljaju pravni presedan za protjerivanje mračnih. Vaš sadašnji globalni pravni sustav temelji se na rimskom pravu i drevnim plemenskim običajima, i ti oblici čine temelj sadašnjeg globalnog sustava zakonskih odredbi. To znači da oni koji sjede u samom središtu zakonitosti drevnih zakonskih odredbi podupiru ovu promjenu globalnog upravljanja.

Ovaj uzbudljivi razvoj zajedno s predstojećim kolapsom svjetskog gospodarskog sustava je dao smutnji do znanja da njihova dugotrajna vladavina doista dolazi do kraja. Mračni su odavno koristili upravo ove navedene instrumente da daju legitimitet za Papino uvođenje na položaj za njihovu mračnu vladavinu. U stvari, osnove koje daju legitimitet Papinoj svjetovnoj ulozi se uklanjaju; umjesto toga, sva svjetovna proglašenja koja su bila osnova za legitimnost nacija-država sada su u opasnosti. Ovaj naizgled jednostavan manevar je znak mračnima da je stiglo vrijeme da odu iz brojnih centara moći. Mračni su odavno pokušavali da to ignoriraju, ali činjenica ove prijetnje nije umakla njihovoj pozornosti. Mi sada napadamo smutnju na više frontova: ekonomskom, pravnom; i mi smo uvjereni da će naša strategija brzo privesti kraju vladavinu terora koja je postojala na vašem svijetu tisućljećima.

Sada vidite brojne tužbe koje su podnesene diljem vašeg globusa kao rezultat, djelomično, onoga što smo mi napravili. Fantastičan iznos duga je postao, u stvari, ovršitelj mračnih. U stvari, taj dug može biti legalno uklonjen jednom kad nove vlade preuzmu vlast. Mračni su koristili dug da zastrašuju narode vašeg svijeta i zahtijevali sve veće mjere štednje koje su osmišljene kako bi se stvorilo sve nepodnošljivije i ukorijenjeno stanje tiranija. Svete uredbe AEON-a su odredile ranije i opet da je vrijeme za akciju i vrijeme za novo područje Svjetla da se očituje. Ono što mi radimo je da sprovedemo ono što nas je Nebo ovlastilo da učinimo. Naši suradnici su okupili oko sebe grupu nadahnutih pojedinaca koji razbijaju osim mračne i njihove odvratne tvorevine, i da nas pripreme za pomak prema punoj svijesti i novoj stvarnosti za sve.

Danas smo nastavili da vas informiramo koliko je to moguće, unutar danih nam diskrecionih ograničenja, o kretanjima u vašem svijetu. Galaktička Federacija je došla da pomakne vaš svijet prema naprijed uz našu pomoć. Razmišlite o veličini onoga što je u toku i podržite one koji vam donose ovaj novi dan za Gaju i za površinsko čovječanstvo! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge