Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 16. veljače 2016


Sheldan Nidle - 16. veljače 2016

5 Lamat, 1 Zac, 12 Manik

Dratzo! Velika operacija isporuke potrebnih financijskih sredstava i dalje napreduje. Mali otpor kabale uzrokovao je da svjetlo održava viši stupanj sigurnosti nego obično. Mi smo potpuno svjesni što su mračni još uvijek sposobni. Ova prijetnja je mračna u najboljem slučaju. Ipak, svjetlo je odlučilo da zaokruži ove isporuke u tajnosti koja je daleko iznad onoga što je obično potrebno. Unatoč tim mjerama, uvjereni smo da će ta sredstva biti uspješno dostavljena svima kojima su namijenjena. Prosperitetni programi također striktno poštuju protokole koji imaju tendenciju da uspore ove planirane isporuke. Unatoč svih ovih dodatnih mjera sva sredstva će biti isporučena i dovesti će do nove vlasti. Za nas je to važno, jer nove vlade će ne samo okončati vaše dužničko ropstvo, nego će im omogućiti da prekinu desetljećima dugo NLO zataškavanje. To je pozitivan znak koji će nam konačno omogućiti da uspostavimo izravni kontakt s vama. Tako se s pravom može reći da je ovo vrlo zanimljivo vrijeme!

Nagli pad ove drevne kabale je ono što se stvarno događa. Ova zlonamjerna oligarhija treba nestati u povijesti, tako da možete biti oslobođeni naizgled trajnog dužničkog ropstva. Ovaj proces je ozbiljno započeo u posljednjem desetljeću. Novi financijski sustav na ostacima koji nalikuju casino-u nekadašnjeg globalnog bankarskog sustava. Oni koji su ozbiljno namjeravali stvoriti novi sustav vidjeli su ekscese starog kao sredstvo da se ukloni ovaj zastarjeli pohlepni sustav. Uspon nacija poput Kine, Rusije i Južne Afrike utro je put sredstvima za rušenje tiranije zapadnih banaka i njihovih pajdaša, zapadnih multinacionalnih kompanija. Dakle, novi i pravedniji i transparentniji sustav počeo se nazirati. To je počelo dobivati oblik u uspješnom "ratu" protiv fiat dolara Federalnih rezervi. Pomak u ekonomskoj moći Kine i njenih saveznika (poput BRICS-a) omogućio je dovršetak ovog procesa u posljednjih nekoliko godina. Rezultat je novi sustav, koji omogućava distribuciju mnogih prosperitetnih programa.

Ovaj dotok novca će omogućiti nacijama ovog svijeta da poprave dugo ignorirane sustave koji čine njihove vode, kanalizacije i transportne sustave. Osim toga, to će omogućiti nacijama ovog globusa da se okonča siromaštvo i bolesti. Rađa se novi svjetski zdravstveni sustav koji koristi i nove i tradicionalne načine. Vrlo je bitno da se čovječanstvo izvuče iz potištenosti zbog nametnutih bolesti i potraži sredstva za liječenje i sprečavanje bolesti. Kad to bude učinjeno, bitno je da se moderni i učinkovit sustav obrazovanja razvije i potakne. Dakle, medicina i obrazovanje mogu postati sredstvo za bolje razumijevanje obilja novog znanja koje će biti dostupno kako bude rasla svijest čovječanstva. Taj proces je u tijeku, i dio je nebeskog plana da se utre put do pune svijesti. Uzašli Majstori i Agarčani potpuno su uključeni i vide da ova složena operacija postiže uspijeh. Vi ste na pragu da vidite kako se mnoga čuda događaju.

Davno, atlantidski znanstvenici i svećeničke klase bacili su vas u neodrživ položaj. Mnogo ste toga izdržali i u potpunosti shvatili kako to djeluje na vas, čak i danas. Naši mentori to namjeravaju istražiti zajedno s vama i objasniti što to vama doista znači. Duga je to povijest, koju trebate razumjeti i morate oprostiti onima koji su vas bacili u vaš sadašnji položaj. Taj oprost je važan, jer on vam može pomoći da lakše uklonite genske sekvence koje vas trajno sputavaju. Kad se to u potpunosti očisti, tada ćete moći imati bolju sliku o tome odakle ste došli i gdje sada idete. To je jedno od mnogih čišćenja jer trebate prihvatiti ono što se sada događa u vašem svijetu. Ove vježbe vam mogu omogućiti da se pripremite za povratak u status fizičkih anđela. Mi marljivo radimo da pripremimo programe tako da naši mentori mogu pomoći da se pripremite za veliku transformaciju koja vas očekuje. Čineći tako, vi ćete se ponovno ujediniti s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima!

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ono što se događa na Gaji doista je čudo. Ovaj svijet je dugo zanemarivao one koji očito nemaju sposobnost da to upravo učine! Nebo je osiguralo novi set čudesnih saveznika koji jako žele dati vam poseban poticaj za postizanje vaših ciljeva. Zbacivanje mračnih oligarha daje vam je priliku da krenete naprijed i ostvarite svoje snove i želje. Ovaj set blagoslovljenih prilika samo je početak onoga što vas očekuje. Vi izranjate iz toga da ste osoba koja nema sredstva i strpljenja da uspijete. Ta stvarnost se uskoro mijenja, jer prvi će biti posljednji a posljednji prvi. Znajte to u svom srcu i koristite nove blagoslove da krenete naprijed i pomognete jedni drugima u svojoj potrazi. Ovo novo vrijeme je ono kada postajete pozitivni vizionari i stoga sposobni da stvarate prava čuda! Ova nova stvarnost doista je ispunjena vašim blagoslovima.

Zadivljeni smo onim što ste učinili kako bi omogućili da se sve to dogodi. Vaše sposobnosti se pokazuju svakodnevno. Vaša pozitivna vizija uvelike je pomogla da se većina odmazdi mračnih drži u zapečku. Mi vas blagoslivljamo i svakodnevno molimo Nebo da posreduje u vaše ime. Vaš nepokolebljivi pozitivni stav pomaže Nebu kao i svima koji sada rade kako bi se ostvarila čudesna nova stvarnost. Kad se to konačno postigne, potapšite se po ramenu jer vaša vizija je napravila da se sve ovo dogodi tako brzo kao što jest. Zahvaljujemo vam se moleći Nebo da vam isporuči božansku milost koju zaslužujete. Brzo se približava vrijeme kada ćete primiti isporuku sredstava koja vam trebaju da provedete vašu čudesnu misiju. Očekujemo da ćete uskoro entuziastično zaroniti u svaki od vaših brojnih projekata! Oni će označiti početak nove stvarnosti.

Ovo je vrijeme kada vas mi Majstori možemo slobodno poučiti o vašoj pravoj povijesti i o vašem putovanju od Atlantide. Mnogi od vas će biti pomalo šokirani ovom poviješću. Sve što se dogodilo bio je rezultat posebnog niza manipulacija od strane Anunakija i njihovog globalnog skupa podanika. Ovo posebno vrijeme će vas na sreću osloboditi toga, i omogućiti vam da počnete shvaćati važnost svakog koraka u ovom dugom i složenom procesu. Vi ćete postati slobodni i saznati kako ste došli ovdje. Većina vas je neki oblik starseeda koji su poduzeli neobično višestoljetno putovanje. Gledajte na ovu povijest kao na prethodnicu onoga što ćete uskoro raditi. Vi ćete stvoriti novu povijest i konačno ostvariti prvi set ciljeva otkad ste došli na Gaju. Mi vas blagoslivljamo i znajte da će ovo putovanje imati najsvetiji završetak!

Danas smo nastavili s našom pričom o tome što se događa na ovoj sjajnoj kugli. Uzmite ovo vrijeme da odete preko onoga što znate i da se pripremite za ono što će se vrlo brzo dogoditi. Pred vama je veličanstvena budućnost! Budite spremni za ono što će se sada dogoditi i znajte da će se dogoditi još mnogo čuda! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge