Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 15. rujan 2015

Sheldan Nidle - 15. rujan 2015

11 Etznab, 11 Zip, 12 Manik

Selamat Balik! Naši saveznici se udružuju kako bi porazili mračnu kabalu. Ova operacija naizgled traje dulje nego što se u početku očekivalo. Svijet koji su koncipirali Anunaki ispunjen je skrivenim mentalnim zamkama. Ono što je potrebno je novije konstrukcije. Uz odobrenje Neba mi smo iznijeli novu stvarnost modeliranu po uzoru one koju svi znate kao ljubav! Ova stvarnost se sada manifestira brojnim uredbama Neba. To je ona koju svjetlo može, s vremena na vrijeme, teško proniknuti. Ipak, ove hrabre duše svjetla nastavljaju ići dalje. Od mračnih kontrolirana stara, okrutna stvarnost uz marljivost koja vas je prisilila da pristanete na njihove odvratne želje. Ovaj mračni, tihi kontrolor još uvijek ima određeni stisak nad vama, ali to počinje blijediti zbog unutarnje želje liderstva svjetla. To se zamijenjuje dubokom potrebom ispunjenja uredbi svjetla za novu i pravedniju stvarnost. Ove želje trenutno potiču drevne obitelji da dovrše konstrukciju nove stvarnosti koja snažno izolira mračnu kabalu od njihovih bliskih podanika. Na taj način, mračni su u konačnici osuđeni, jer ova nova stvarnost se počinje utjelovljavati.

Iznad svega, ova promjena stvarnosti treba vašu iskrenu podršku. Jedan od glavnih rezultata ove promjene je pojava nove percepcije o tome kako bi svijet trebao funkcionirati. Dok rastete, vi ste neprestano bombardirani od vaše okoline, vaših roditelja i prijatelja da djelujete ili reagirate na prihvatljiv način. Ovaj proces akulturacije stvarno je "druga priroda" za vas. Sada morate naučiti novi set parametara, dizajniran da proširite svoj pogled na svijet. Za to je potrebno da se uvelike promijeni ova sadašnja stvarnost. Ove nove snažne percepcije glavni su ključ za put do pune svijesti. Do sada, Nebo je koristilo vašu rastuću svijest da omogući da se suptilni stupanj promjena uvuče u vašu stvarnost. Taj proces će se ubrzati kad razni fondovi budu dostupni. Dakle, novi bankarski propisi, reset globalne valute i pojava novca s podlogom od dragocjenih metala uvelike mijenja vašu svakodnevnu stvarnost. Ta stvarnost će ciljati na osobni rast, vanjski mir i početak završnog puta prema punoj svijesti.

Dok rastete u svijesti i počinjete preuzimati nove čakre, sjetite se opasnog putovanja koje je počelo kada su Anunaki promjenili pravila igre i prisilili vas da trpite gotovo 13 tisućljeća ograničenje svijesti. To vas je teroriziralo i dovelo do brojnih uredbi koje su vam dali Anunaki. Mračni su vas izolirali od vaše braće u Unutarnjoj Zemlji (Agarta) i propovijedali koncept vlasti koji vam je uzrokovao da se pitate kako će Nebo poraziti mračnu kabalu i njene brojne podanike. Ova skupina podanika prvo je dobila niz ovlasti koje su Anunaki polako redefinirali tijekom mnogih tisućljeća. Na kraju, podanici su osjetili da su svemoćni i prkosili su uredbama svojih bivših gospodara da se pomire sa svjetlom i dopuste Nebu da prekine dugu dominaciju mraka. Umjesto toga, ovi mračni su skovali scenarij da produlje svoje zle lupeštine za dodatnih dvadeset godina. Međutim, njihova nedjela će ih izolirati od vas. Vi ste vrlo blizu slobode i nove vlasti, kao i nevjerojatnog razdoblja mira i slobode.

Ovom dobu koje dolazi trebalo je dulje vremena da bi se to postiglo. Davno, mračnima su dane vrlo specifične odriješene ruke. Ovaj poseban skup iznimaka trebao je trajati vrlo kratko. U posebno određenom trenutku, Nebo je trebalo povratiti svoj utjecaj pun ljubavi nad vama i na vrlo detaljan način, dovšiti sredstva da vas se vrati u punu svijest. To će vam vratiti sposobnosti koje su vam Atlantiđani oduzeli. Ovaj proces je trebao biti usmjeren na posebne žive kristalne komore. U stvari, Agarčani i mi ćemo vam poželjeti dobrodošlicu kući. Ovaj proces će vam omogućiti da se sjetite svoje bivše uloge kao pobunjenika u Atlantidi. Na ovaj način, možete iskoristiti svoje sposobnosti da se pridružite Agarčanima i stvorite jedinstveno galaktičko društvo predodređeno da se proširi na ostala tri vodena planeta. Ovi planeti će se opet vratiti u svoje bivše stanje unutar ovog posebnog Sunčevog sustava. Ovaj Sunčev sustav će postati jedno od glavnih okupljališta Galaktičke Federacije kao i mnogih "galaktičkih saveza" koji se sada sastoje od preko 20.000 obližnjih galaksija.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Tisućljeća prije, mračna kabala je dobila vremenski oprost od Neba. Ova odluka je imala svrhu da se svatko od nas pripremi za ovo vrijeme. Usput, Nebo je reklo svojim nebeskim starateljima da osnuju posebnu grupu koja je trebala milostivo pomoći ovim blagoslovljenim božanskim domaćinima. Mi smo bili odabrani tijekom godina da ispunimo ove najsvetije postavke. Kao i svi mi na zemaljskom planu krećemo se prema novom danu, i zauvijek moramo ostati svjesni onoga što se sada očekuje od nas. Mi Majstori smo se udružili da vas slobodno vodimo na završnom dijelu puta koji je počeo odreknućem Anunakija od vlasti i naglim porastom njihovih podanika, mračne kabale na vlasti sredinom 1990-tih. Od tada, mnoge vrste duhovnih, emocionalnih, mentalnih i fizičkih promjena doista su vas zahvatile. Naš sveti zadatak je da vas podržimo, pomažemo vam i vodimo vas ovim najveličanstvenijim putem do pune svijesti. Kako se ovaj božanski put otvara, vi vidite i više osjećate naš posebni nadzor nad vašim svetim dušama! Ovaj zadatak od vas zahtijeva da ostanete pozitivni i da odstranite svaku potencijalnu frustraciju. Isto tako trebate osjetiti unutarnje promjene koje se svakodnevno događaju. Mi ćemo vam pomoći u ovom prekrasnom znanju.

Vrijeme pred nama će biti ono u kojem će se mnogi skorašnji čudesni događaji iznenada manifestirati. Vidite to kao znakove da se ovo bivše mračno područje mijenja na bolje. Jubilej duga, nagli prosperitet i porast mira u svijetu su nebeski znakovi ovoga. Budite uvijek zahvalni i idite u sebe. Koristite ove događaje da skupite svoje snove i otkrijete što ovi događaji zaista znače za vas. Tako, zahvalite Nebu i potražite objašnjenje što to vama znači. To će biti vrijeme za unutarnji rad i za rad na pravim stvarima. Pridružite se u harmoniji vašoj obitelji i prijateljima. Pomozite jedni drugima i budite dio razvoja harmonije. Neka ta energija raste! Vidjet ćete kako velike stvari mijenjaju vašu percepciju ovog svijeta. Pomognite napore za pomoć čovječanstvu i omogućite Gaji da vidi kako je zaista divna ta kriška čovječanstva! Ovo je vrijeme za radost i za postizanje mnogih pozitivnih ciljeva.

Najviše od svega, neka vaše razdragano isčekivanje ode. Umjesto toga, skliznite u pozitivnu, podržavajuću energiju. Vrijeme frustracija je završilo. Većina vas je čekala gotovo desetljeće neuzvraćene želje za ono što se sada formira oko vas. Budite milostivi i podržite ono što se događa. Budite sposobni vidjeti sve u najljepšem svjetlu. Koristite svoju sposobnost da surađujete jedni s drugima da globalno signalizirate novo vrijeme koje je konačno stiglo. Nestajanje mračnih dogodilo se zahvaljujući nesebičnim naporima velike većine. Odajte im priznanje pokazujući im svoje unutarnje uvažavanje tih hrabrih djela. Sada ste spremni da s ovim velikim radom možete stvoriti novu stvarnost. Razmislite o ovoj odgovornosti na pozitivan i milostiv način. Budite sposobni volontirati i gledati s istinskom namjerom što se globalno događa. Budite onaj čije su namjere pomoći i ispuniti svoje najveće snove u radosti! Haleluja!

Danas smo, kao i prije, dali vam opća ažuiranja o tome što se događa na ovom svijetu. Pripremite se za primanje novosti i događaja koji vas u početku mogu iznenaditi. Nakon što kabala ode, neki događaji za koje nikad prije niste mislili da su mogući će se dogoditi. Mi smo spremni da vas informiramo i objasnimo što sve to znači! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge