Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 8. rujan 2015

Sheldan Nidle - 8. rujan 2015

4 Batz, 4 Zip, 12 Manik

Selamat Jarin! Svijet se polako nastavlja transformirati. Ovoj transformaciji je suđeno da ukloni posljednje ostatke mračne kabale iz vašeg života. Tijekom ovog tisućljeća, mračni su se digli visoko s nastupom 9/11 i od tada su blijedili sve sporije. Naši saveznici su hrabro navalili na ove bijedne ljigavce i prisiljavaju ih da se povuku. Vrlo smo im zahvalni na predanosti borbi za slobodu i na njihovoj marljivosti u pravnom stvaranju sredstava za naš zajednički uspjeh. Isto tako aplaudiramo drevnim obiteljima za njihove hrabre napore. Potpisani su brojni ugovori koje su zatim koristili naši hrabri suradnici da gurnu te odvratne zlikovce natrag u zaborav koji zaista zaslužuju! Ti nezadovoljnici su nelogično lišili sebe količine plemenitih metala potrebnih da nas brane i posvetili se svojim strategijama da nekako započnu neku vrstu globalnog požara. Isto se može reći i za to kako su računali na niz nezakonitih financijskih aktivnosti kako bi nekako zaobišli naše napore. Sve ove bezvrijedne vragolije su nas dovele do samog praga uspjeha. Njihovi stalni neuspjesi su razlog za njihovu neizbježnu propast.

Vaš svijet se brzo transformira. Prošlo desetljeće je ono u kojem su Nebo i mnogi njegovi medicinski pomoćnici došli iz daleka da vam pomognu u novoj stvarnosti. Dok se ova transformacija odvija, Gaja priprema golemi niz promjena na njenom površinskom području. Izvorno, Gaja je imala tri velika kontinenta na svojim oceanima. Svaki je bio kraljica jednog od njenih oceana. Tu je bio Mu u Pacifiku, Atlantida u Atlantiku i veći Sri Langka u Indijskom oceanu. Sva ta tri kontinenta potonula su početkom posljednje velike Zemljine godine, a prije oko 13 tisućljeća. Te velike tragedije su skrivene uspomene. One će se naći u legendama i mitovima koji obilježavaju vašu povijest. Svaki je velika misao koje se svatko na vašem svijetu izdaleka sjeća. Oni koji sada proučavaju svjetske oceane zapažaju da se ostaci njih podižu. Mnogi će stoga reći da ponovno pojavljivanje tih drevnih zemalja nije daleko. Dok mi proučavamo vašu povijest i dobivamo izvješća od Agarčana, čini se da je ovaj skup događaja glavni dio onoga što Gaja sada planira.

Skloni smo gledati na cijeli ovaj proces u smislu toga kada je naše slijetanje moguće. Trenutno, brojni događaji se formiraju, koji obećavaju mogućnosti koje nam mogu pomoći da odredimo mogući datum slijetanja. Prvo, morate biti u poziciji kada vam rast u svijesti može omogućiti da prihvatite naš dolazak. Ovaj scenarij je, naravno, vezan za formalno proglašenje nove vlasti, posebno za SAD. Sadašnji de facto režim se protivi našem dolasku i završetku desetljećima dugog NLO prikrivanja. Skori pad tog ilegalnog režima može dopustiti dubokom nizu istina da konačno izrone na površinu. Te istine su: mi smo dobronamjerni, mi smo stvarni, i mi vam u potpunosti namjeravamo pomoći da se vratite u punu svijest. Dok se stupanj ovog neprijateljstva ne ukloni, sadašnji status se ne može promijeniti. Mi smo postigli niz sporazuma s našim zemaljskim saveznicima koji razumiju te istine i iskreno žele dovesti novu i vrlo humanitarnu stvarnost. Ta svjetlu orijentirana bića imaju bogatstvo i resurse da na veličanstveni način preurede vaš površinski svijet. Ovaj prisutni san je vrlo blizu da postane stvarnost!

Kao što možete vidjeti, Nebo i njegovi saveznici užurbano pripremaju ovu stvarnost za masivne promjene. Svaki dan pratimo kako se vaša lijepa plava kugla mijenja. Dok promatrate kako priroda reagira na grozne planove mračnih, isto tako vidite da mnogi na vašem svijetu stvaraju plan da potisnu mračne i isprave ono što su željeli postići. Vaša budućnost je zamišljena da bude ona u kojoj ovo područje brzo prelazi iz sadašnjeg nezdravog oblika u onaj koji se puno razlikuje. Ovo područje je ono u kom će de facto američka vlada dati ostavku i NESARA će se proglasiti. Mi smo pregovarali s mnogima koji rade prema tom najplemenitijem završetku. Svi ovi razgovori su imali samo jedan osnovni cilj. To je kako zajedno možemo stvoriti bogat, slobodan i prosperitetan novi svijet. Onda, vaša prirodna prava će dominirati, a vlada je osmišljena da bude "iz, za i od" naroda. U tom svjetlu, vi lako možete prijeći uz pomoć nas i Neba u svijet ispunjen potpuno svjesnim bićima. Ovo je zlatno područje koje će ujediniti vas sa svim galaktičkim čovječanstvom.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovaj svijet se mijenja u skaldu sa željama naše Majke, Gaje. Ona upravlja transformacijom koja će vidjeti kako se vaš duhovni indeks penje na nove visine. Dok vaša svijest raste, postajete svjesniji toga kako ove globalne energije postaju sve gušće i gušće. Pod tim mislimo da postajete sposobniji da vidite u oku vašeg uma kako se ova stvarnost mijenja.

Ova potreba za promjenama je u zraku. Davno, Nebo nas je zamolilo da pripremimo površinsko čovječanstvo za ono što se trenutno događa. Vi osjećate preinake vašeg tijela i uma, koje su početak povratka u punu svijest. O ovom velikom procesu pisalo se u posljednjih nekoliko desetljeća. Sada, vi ste usred tih brojnih božanskih promjena. Jedna od stvari koje svakodnevno radimo je da pomažemo smiriti neke od promjena, koje mogu promijeniti vaš dnevni ritam koji vas drži u ravnoteži. To je učinjeno kako bi se pomoglo medicinskim timovima Galaktičke Federacije i da vas se pripremi za ono što slijedi dok se pokrećete prema svojim božanskim ciljevima koji su zdravlje, bogatstvo i sloboda. Mi osiguravamo potrebne smjernice i omogućujemo vam da ponovno dobijete tragove slobode i hoćete, izgubljene tijekom pada u drevnoj Atlantidi.

Način na koji vas duhovno savjetujemo se mijenja baš kao što se i razina vaše globalne svijesti mijenja. Sve to je sastavni dio većeg skupa percepcija koje mijenjaju način kako vi vidite ovaj svijet. Ukratko, ovo globalno društvo treba revidirati način na koji funkcionira, što vjeruje i što je najvažnije, kako vidimo jedni druge. Ovi veliki pomaci su rezultat svih fizičkih i mentalnih promjena kroz koje trenutno prolazite. Naš cilj je da vam prenesemo kako duh, u najširoj biti, to vidi. Stari načini umiru a novi se počinju rađati. U tom miljeu, trebate bolje razumjeti što sve to znači i početi novi, sveobuhvatniji način da se vidi pravi "tok" ovog uvijek mijenjajućeg svijeta. Mi Majstori gledamo na našu ulogu na novi način i želimo to prenijeti vama. Hosana! Hosana!

Danas, kao i uvijek, dali smo vam našu poruku. To je poruka o tome kako se ovaj svijet mijenja, a mijenja se na bolje! Vi ste na pragu susreta s vašim duhovnim, iz Unutarnje Zemlje i galaktičkim obiteljima. Ovo je vrijeme kada ćete ubrzati suštinu evolucije koju niste osjetili tisućljećima! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge