Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - May 15

15. svibanj 2012


1 Cauac, 12 Moan, 8 Manik

Selamat Jarin! Vraćamo se! Vaš svijet je sve bliže svetoj točki prebacivanja. Posljednji tragovi onoga što treba učiniti su sada u igri. Mračni smutljivci znaju da će njihovo uhićenje uskoro započeti i zato su oni zaposleni poticanjem globalnog kaosa u uzaludnoj nadi da će ove sulude aktivnosti odgoditi neizbježno. Pratimo ta zbivanja i primamo na znanje tko je taj koji slijedi ove naredbe da ometa i narušava krhku prirodu različitih dijelova vašeg svijeta. Južna europa i Bliski Istok su samo dvije posebne problematične zone vašeg svijeta. U međuvremenu, razne financijske institucije i nacionalne vlade su na rubu kolapsa, a to predstavlja prave vremenske bombe koje imaju mračni koji sjede kao na iglama. Ova situacija će uskoro postati javna i, dakle, vijest koju dugo mediji kontrolirani od mračnih više neće moći ignorirati. Ova šokantna stvarnost će staviti u pokret događaje koje smo dugo čekali. Nove vlade će stupiti na scenu kad se stari poredak skine, i fondovi prosperiteta budu napokon isporučeni!

Momentum prema financijskoj i osobnoj slobodi ne može biti zaustavljen. Uzlazne struje okupljaju sve više i više snage kako dani prolaze. Narodi Gaje traže da karike koje su ih dugo vezivale za njihove bivše mračne gospodare budu zauvijek prekinute, kako bi se zamijenile sve više rastućom slobodom zajedno s odgovornim suverenitetom koji će obnoviti dragocjene interaktivne veze Gaje i vas. Taj obnovljeni odnos označava početak završne etape vašeg putovanja natrag u punu svijest. Došli smo u ovom pravom svetom trenutku da vam otvoreno pomognemo u ujedinjenju s vašim rođacima iz Unutrašnje Zemlje. Agarčani su već dugo povezani s vašim Uzašlim Majstorima i namjeravaju, zajedno, da pomognu u brzom povratku u vaše prirodno stanje pune svijesti. mi smo svi jedna velika obitelj koja obuhvaća prostor cijele ove galaksije i doista, cijele fizičke kreacije. Misija prvog kontakta je, u suštini, proslava vašeg povratka kući i vaše proširenje ljudske obitelji.

Naše ponovno ujedinjenje označava početak niza radnih avantura koje čekaju vašu pažnju. Bivši Anchara Savez sada ima na vratu zvjezdane narode čiji članovi žele oporaviti svoja svjetlosna tijela i tako postati potpuno svjesna bića. Vaš izazov je da uposlite vaše nedavno sakupljeno znanje i mudrost da ih uspješno vodite do njihovih ciljeva, i na taj ančin, da pomognete da se ova galaksija premjesti u svjetlo. Ovaj veliki pothvat predstavlja pozornicu za kako se sada čini rođenje nove organizacije koja će održati mir i pomaknuti nas čak i dalje u široko more galaksija koje sačinjavaju ovaj sektor fizičke kreacije. Vaš neumorni rad će biti dobro nagrađen, i to je taj veličanstveni potencijal koji je doveo bića iz tisuća obližnjih galaksija da gledaju vašu nevjerojatnu transformaciju natrag u potpuno svjesna bića koja stvarno jeste. S naše strane, smatramo se posebno počašćeni da nam je Nebo dozvolilo da budemo vaši mentori, a zatim da vam poželimo dobrodošlicu u Galaktičku Federaciju Svjetlosti.

Velika obnova vašeg postojanja je postupak koji je Nebo zajamčilo u vrijeme vašeg pada u ograničenu svijest. Sva velika proročanstva Neba usmjerena su na ovaj jedan čin vračanja u prvobitno stanje. Dakle, naša misija prvog kontakta je ispunjenje drevnog proročanstva i transformacija ove galaksije u svjetlo. Mi svakodnevno blagoslivljamo u Nebu, i naše molitve i rituali mole za vaš brzi povratak u punu svijest. Svako ljudsko društvo u ovoj galaksiji je pridonijelo RNA/DNK da napravi vas „Vama“. Vi ste naša posebna rodbina, koja je bila odsutna trpeći veliku nevolju, ali koja se sada vraća u našu sredinu. Mi razumijemo vaše razloge za vaše nepovjerenje i strah; mnogo vam se toga dogodilo da budete oprezni prema vanzemaljcima. Mi to shvaćamo i dolazimo u vječnoj ljubavi. Želimo vas obavijestiti o vašoj izgubljenoj povijesti i da vam pokažemo mjesta zaboravljene povijesti koja vas mogu pripremiti za sve što vam je potrebno za dolazak. To je vrijeme za duhovne diplome i ispunjenje velike sudbine!

Blagoslovi, draga srca! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Naši suradnici, s blagoslovljenim mudrostima i usmjerenjima Neba, su blizu vremena kada će se usmjeriti da poduzmu akciju i promijene vaš svijet iz tame u svjetlo. Gospodar Surea, eonima prije, pokrenuo je božanski plan. Ovaj plan uključuje vaš privremeni pad iz milosti u bezbožne kandže mračnih. Ovaj događaj je bio dozvoljen samo zato da vas opskrbi određenim iskustvima koja su bila da vas obdare mudrošću koja će vam dobro poslužiti. Sada dolazi sveti trenutak koji će vas podići natrag u vječnu radost pune svijesti. svi mi koji služimo Svjetlu došli smo do tog čarobnog trenutka kada će se dogoditi „veliki pomak“. Posebne svjetlosne komore, namjenski izgrađene, izgrađene su i spremne su da vas prime, koje će vas vratiti u vaše prirodno stanje. Mi ćemo uskoro doći u vaš svijet i naučiti vas o mnogim skrivenim istinama, uključujući ključeve za vašu novu božansku stvarnost.

Dio ove nove stvarnosti je vaše ponovno ujedinjenje s vašom braćom i sestrama iz Unutrašnje Zemlje. Ovo je jedan primjer gdje možemo koristiti naše moći da vam pomognemo da bolje razumijete što se događa oko vas. Još jedno područje kom je potrebno vraćanje je način na koji su se mračni upleli i preradili mnoge tekstove koji moraju biti ponovno objavljeni u njihovom originalnom kontekstu. To će vas osnažiti da budete potpuno spremni za završetak vaše tranzicije u punu svijest. Ovaj trenutak je zasigurno božanstven! Tisućljeća prije Nebo nam je omogućilo da krenemo putem grješnih područja, i ovdje smo naučili mnogo stvari, i prihvatili besmrtno, božansko služenje svakom od vas. Mi smo oduševljeni što naše godine služenja će sada žeti žetvu beskrajne radosti, za mračne je sada vrijeme da se pokore svjetlu i omoguće rođenje novog svijeta.

Mi Uzašli Majstori smo posvećeni da vas sigurno premjestimo u punu svijest. Ovo obećanje je bila polazna točka za sve nas od samog početka vašeg pada u ograničenu svijest prije nekih 13 tisućljeća. Naša sveta dužnost da djelujemo kao smjerokazi za čovječanstvo, i tako smo koristili naše sposobnosti da vas vodimo i da budemo vaši mentori. Mračni su koristili mnoge lukavštine da manipuliraju s vama i da mislite da su naša učenja i uvjerenja „torta na nebu“. Oni su iskrivljavali naše riječi i mijenjali istine koje smo mi zastupali, ali ipak ti nepovoljni uvjeti nisu nas spriječili u provođenju želja božanskog plana. Sada je vrijeme za nas da otvoreno hodamo među vama. Često se susrećemo s mračnima i oni jako dobro znaju da naše namjere signaliziraju kraj njihove vladavine nad vama. Pozdravljamo ovu novu epohu, i radujemo se da ćemo uskoro biti u mogućosti da hodamo ponovno među vama.

Danas smo vam donijeli još jednu tjednu poruku. Vrijeme je da se dogodi veliki pomak koji će promijeniti ovu stvarnost zauvijek! Svjetlo se slijeva i vrijeme za akciju je na horizontu. Naši zemaljski saveznici, uzašli Majstori, i Agarčani su spremni da promijene ovo područje iz mraka u Svjetlo. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge