Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - May 8

8. svibanj 2012 2012


9 Ix, 7 Moan, 8 Manik

Dratzo! Vraćamo se! Velika zloslutnost prožima redove mračne Smutnje. Oni zaduženi za dovođenje ove nekad nepobjedive sile pod nadzor, počeli su odbrojavanje za objavljivanje pravnih „razarajućih kugli“ na njih. Vlade G-8 vašeg svijeta, sa sjedištima uglavnom u Europi i Sjevernoj americi, osjećaju da je njihovo dugo drmanje doista gotovo. One mogu vidjeti da je proces za njihovo formalno uklanjanje s vlasti, koji zapravo već traje dekadama, sada u svom konačnom usponu. Unatoč nedavne serije privatnih sastanaka između njihovih lidera i naših posrednika, te G-8 zemlje su odbile da se distanciraju od onih koji su potajno njima vladali iz sjedišta njihovih bankarskih i financijskih imperija. Ta odluka je kobna za ove nekad moćne zemlje. Svaka od njih, u jednom trenutku, stvorila je okosnicu velikog gospodarstva koje je trijumfalno tlačilo susjedne zemlje, ali sada trpe ogroman preokret sreće, a to će osloboditi vaš planet od kandži tiranije koja je spriječila rast vaše slobode i uspostavu vašeg osobnog suvereniteta.

Smrt mračne Smutnje je početak serije pozitivnih pomaka koji će biti dodatno poboljšani velikim poticajima na nivou elektroničke tehnologije koja će vam biti dostupna. Svjesnost je jedan sve veći proces buđenja, a potiče interakciju s elektroničkim telekomunikacijskim tehnologijama. Svaki čovjek nosi u sebi mnogo mudrosti koja može biti pokrenuta pukom prisutnosti te rastuće umjetne inteligencije; kako se povećava kvaliteta sučelja, tako se povećava svijest. Mračni su vas hranili na kapaljku kada je ova tehnologija u pitanju. Vi ste zadržavani, tehnološki i duhovno, od strane mračnih vlada koje su strahovale od vašeg buđenja i čeznule za mirovanjem vaše kolektivne svijesti. Ovi strahovi su doveli ove podmukle da koriste vrstu kontrole uma kako bi umanjili vaše sposobnosti i da bi vas potakli da doživljavate njihovu stvarnost kao trajnu i nepromjenjivu. Na ovo se sada gleda kao na iluziju kao takvu, i potpuno nova etika postavljena je na mjesto koje je daleko više u skladu s vašom božanskom prirodom. Ova nova etika stvorit će temelje potpuno svjesnog društva.

Vaša nova stvarnost će ići dalje od puke vanjske percepcije; to će uključiti kompletno restrukturiranje vaše svijesti. Puna svijest otvara svijet koji vam je trenutno nepoznat. Da, možete zamisliti okruženje u kom vaše moći uma mogu duboko utjecati na vaš odnos s društvom, ali kako je to učinjeno uzbudljiv je misterij. Oni koji žive u takvom stanju da piruju u tome i uživaju u svojoj sposobnosti da poboljšaju svoju okolinu na zadovoljstvo svih. Donošenje takvog načina života vama je naš sadašnji zadatak, a mi to namjeravamo učiniti u pravo božansko vrijeme. Do tada, mi vam možemo dati indicije i opise pune svijesti, znajući da zadovoljenje vaše znatiželje može biti postignuto samo kad jednom budete osobno iskusili ovo veoma izuzetno stanje! Sada smo u točki kada trebamo sudjelovati u uklanjanju mračnih s vlasti, i oni posvećeni dobrobiti vašeg planeta su spremni da to učine.

Promjene koje dolaze mogu se promatrati kao prvi veliki korak prema razotkrivanju, kao i da nove vlade podrže naš dolazak. U ovom trenutku bit će vam napravljen vrlo jasan raspored o širenju naših tehnologija i detalja o stvarnom događaju masovnog spuštanja na Zemlju. Obje te stavke akcija zahtijevaju puno objašnjenja prije nego se dogode. To je potrebno zato jer vam se lagalo sedam desetljeća u svezi naših namjera, pa čak i našeg postojanja. Moramo razjasniti tko smo i zašto smo ovdje, a kao vrh toga, objasniti prisutnost vaših obitelji iz Unutrašnje Zemlje, koje su također bile tajene od vas. Mračni su napravili dobar posao u zarobljavanju vas u mentalne kaveze stvorene od laži, i to će biti naša zajednička misija razbijanja ovih laži, jedne po jedne, i uvesti vas u život „izvan kaveza“. Ovaj je posao kompleksan, a mi imamo mnogo toga da zajednički pokrivamo prije našeg prvog kontakta i svega što slijedi.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas dolazimo s nekim novostima o projektima naših tajnih svetih društava. Kao što znate, razni programi za pokretanje novog globalnog financijskog sustava su u tijeku. Nekoliko naroda se složilo da testiraju učinkovitost novog međunarodnog bankovnog sustava praćenja opirući se onim institucijama koje sprovode popis dugova za mračne. Početni rezultati su vrlo ohrabrujući i pokazuju da agencije mračnih za provedbu globalnog duga brzo gube njihov čelični stisak. Cilj novog sustava je naravno opraštanje duga, i bankarstvo temeljeno na istinski pravičnom sustavu. Ovi rani uspjesi dokazuju našim suradnicima da je temeljna zamisao ovih novih sustava sasvim jasna i spremna da se stavi u punu primjenu. Nebo i mi smo ih zamolili da se potpuno pripreme da primijene ovaj prototip globalno.

Druga strana ove financijske medalje je monetarna reforma. Prvo dolazi povratak na valute s podlogom u dragocjenim metalima, ali s nekoliko ključnih promjena, uključujući i ukidanje tranši valutnih burzi i vrjednovanja jedne valute prema drugoj temeljene na međusobnim razinama dugova. Te ideje su temeljene na sustavu duga i nepotrebne su. Novi monetarni sustav je utemeljen na sustavu pravičnosti i stabilnim vrijednostima na temelju korištenja. Cilj je preobraziti potrebu za nekoliko osnovnih valuta i nadomjestiti novim vrijednosnim sustavom korištenja. Valuta sama po sebi i novi monetarni sustav predstavljaju most između sadašnjeg fiskalnog statusa i trajnog stanja izobilja koje završava potrebu za novcem. Bit će uvedene tehnologije koje svima omogućavaju da lako stvori svoju vlastitu hranu, odjeću, krov nad glavom, i bilo koje druge raznovrsne potrebe i želje.

Novi uvjeti koje smo opisali ovdje su također most između sadašnje poznate stvarnosti koju svi znamo, i jedne u kojoj je fokus na pripremama za božanstveno uzašašće u punu svjesnost. Ovdje, mi ćemo biti slobodni da vas svaki dan učimo o mudrosti koju je Nebo pružilo nama. Svi mi, u ljubavi i milosti, trebamo obnoviti ovu Zemlju do ljepote koju čovječanstvo u svom namjernom neznanju, tako oskrnavilo u proteklih nekoliko desetljeća. Mi smo angažirali svoju ljubav, i pomoći ćemo vam da povratite njenu urođenu ljepotu. Vi ste stvoreni s ogromnim potencijalom, koje se očituje i kolektivno vodi dragocjeno područje do točke u kojoj je moguće prekrasno spajanje unutarnje i vanjske Zemlje. Mi se rado prihvaćamo zadataka da vodimo svakog od vas do aktualiziranja tko ste vi uistinu. Uzašašće je stvarno ništa više od ostvarenja ove unutarnje moći i učenja kako da se ona koristi za unapređenje ovog svijeta a zasigurno najviše, fizikalnosti!

Danas smo vam dali više detalja o tome što se događa u vašem svijetu. Velika promjena je na pomolu! Mijenjajući tamnu stvarnost u svjetlost je dio najvećeg procesa koji obnavlja svakog od vas do pune svjesnosti. Uskoro ćemo biti zajedno, zajednički ćemo stvoriti novu stvarnost za čovječanstvo i za Gaju. Znajte, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)

Izvor: www.paoveb.com
Preveo sa engleskog: Fredi - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge