Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 13. lipnja 2017


Sheldan Nidle - 13. lipnja 2017

10 Cauac, 2 Kayab, 13 Caban

Dratzo! Znajte duboko u svojom srcima da ste božanski predodređeni da na kraju dobijete potrebna sredstva koja će vam pružiti sve resurse za uspjeh. Ovim uspjehom vi ćete pokazati da je ova stvarnost vaš nevjerojatni potencijal. Uvijek držite na svom zaslonu gledanja temeljnu odluku potrebnu da savladate sve prepreke i radosno manifestirate svoje veličanstvene snove! Mi, poput Neba, potpuno smo predani ovome. Također znajte da se određeni elementi spajaju koji će izolirati sluge mračnih od vas i omogućiti da nova NESARA Republika zaživi.

Novčana sredstva koja trebate opet se prebacuju naprijed doista božanskom brzinom. Momentum koji to gradi omogućit će onima koji se bave s njegovom isporukom da sada ubrzaju tempo ovog izuzetno važnog resursa. Naša molitva je uzeta u obzir i mi očekujemo da se u vrlo bliskoj budućnosti dogode nevjerojatno čudesni događaji. Osim toga, oni koji su tako neumorno usporavali ove akcije bit će bačeni u njihovu sve veću bijedu. Stoga ostanite uvjereni da najbolje tek treba doći.

Napredak koji je sada ostvaruje simbolizira novi stav koji su naši saveznici pokazali. Oni u potpunosti shvaćaju koliko je važno osigurati da sav taj napredak bude doista bezuvjetan. Poznato je da su, u prošlosti, mračni bili u stanju manipulirati ovim procesom isporuke. Mi smo uvjereni da to više nije slučaj. Uvedene su nove sigurnosne mjere kako bi se osiguralo da konstantno, neprekidno kretanje bude norma. S ovom procedurom, ova nevjerojatno složena situacija biti će završena po izvornom božanskom rasporedu. Stoga, budite spremni za vrijeme kad ćete dobiti obećani prosperitet i novu vlast.

Ovo je bio vrlo dugi proces koji smo zbog okolnosti bili prisiljeni završiti. Sasvim smo svjesni onoga što ste prošli. Zato budite radosni da će sve to biti završeno i da doista možete slaviti. Do tada, budite strpljivi i znajte u vašim srcima da je vrijedilo čekati. Mnogi veliki događaji su blizu. Dakle, uskoro ćete vidjeti mnoga ključna uhićenja koja ste čekali. Sve ono što ste očekivali trajalo je malo duže nego što vam je u početku objašnjeno. Aleluja! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Duhovni događaji uskoro će se manifestirati. Zapazili smo kako je Nebo odlučilo dovesti mnoge aspekte naše nove stvarnosti u odgovarajuću prednost. Glavni ključ za to je kako pokazati mnoštvo novih valuta. Oni koji su za to zaduženi, kao što smo prethodno napomenuli, pojednostavljuju ovaj proces. Opet, očekujemo da se mnoga prijašnja pitanja moraju duhovno ispraviti. Ove procedure će omogućiti Nebu i njegovim saveznicima ne samo da dovrše RV (revalorizaciju valuta), već i da omoguće brza otvaranja koja su potrebna za uvođenje duhovnih programa za NESARA Republiku kao i novi financijski sustav. Bog nas sve blagoslovio!

Dakle, očekujemo da će sve ići dobro kako je božanski i planirano! Nebo radosno namjerava da vam isporuči svoje velike blagoslove. Ovaj poseban proces prošao je brojne izmjene i pored nepredviđenih događaja, i očekuje se uspjeh kako je planirano. Stoga vas molimo da nastavite održavati vaše veličanstvene vizije. U tijeku su mnoge čudesne stvari, kao što je izolacija sluga mračnih. Sve to morate iskusiti na način koji je Nebo savršeno isplaniralo! To ističe nekoliko događaja koji će vam donijeti ovu novu stvarnost. Mnogo je toga čemu možete zahvaliti.

Mi Majstori iskreno vam želimo zahvaliti za ono što tako milostivo radite. Nije lako držati tako visoke vizije bez postizanja neposrednih rezultata. To je znak rasta svijesti u vama. Vaša najveća nagrada je, naravno, da zapravo svjedočite uhićenjima, a naviše od svega, da primite taj odavno obećani novac. U ovim veličanstvenim trenucima doći će do porođajnih bolova odavno suđene budućnosti! U tom svjetlu vaše božanske milosti sve to će se dogoditi! Hosana! Hosana!

Danas doista lebdimo na rubu tih vremena koja je Nebo odavno proreklo. Shvatite da ste bili predodređeni da to završite. Tada upotrijebite svoju veliku unutarnju snagu kako biste preorali sve što je još ostalo. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge