Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 6. lipnja 2017


Sheldan Nidle - 6. lipnja 2017

3 Eb, 5 Pax, 13 Caban

Selamat Balik! Sve napreduje dobro. Razne grupe kineskih starješina ljubazno su se složile s temeljitijom i bržom procedurom za sustav isporuke. To je dokaz da kineske starješine slušaju nešto od onoga što im mi kažemo. Ipak, u našim umovima odabrana metodologija i dalje je prespora po našem ukusu. Nadamo se da će cjelokupan pristup koji smo favorizirali postati opći projekat za ovu vrlo složenu operaciju.

Kao što smo prethodno raspravljali, duboko vjerujemo da se brža metoda za distribuciju sredstava treba formalno usvojiti. Iako su neke promjene dopuštene, još uvijek su potrebni mnogi koraci kako bi sustav mogao provesti postupke koje smo prethodno predložili. Do tada, očekujemo da će uska grla ugrađena u ovaj sustav i dalje sve usporavati. Naša želja je da se ovaj sustav ubrza i onda omogući da NESARA Republika formalno zaživi. U tom vremenu, mnoge pozitivne stvari se mogu dogoditi. Najvažnija za nas je, naravno, razotkrivanje.

Ono što vama želimo je uspjeh. Ovo vrijeme će biti ono u kojem ćete uistinu biti sposobni slijediti svoje najdublje nade i snove. Ova zemlja više neće biti ona gdje ćete biti sputavani da provodite mnoge strasti. Iskoristite ove trenutke da stvorite nove stvarnosti i nove vlade, pobijedite stare načine i stvorite nove. Naša najdublja nada je da vas te razne potrage mogu dovesti do stvari koje ne samo da tvore ovo novo područje, nego vas radosno vode do prvog kontakta i upoznavanja s vašim duhovnim i svemirskim obiteljima!

Ova nova stvarnost je naš glavni cilj. Smatramo da mogućnost da brzo krenete naprijed može rezultirati nizom važnih posljedica. Vaea novopronađeno blagostanje stvorit će uvjete koji mogu podržati nove vlade i hapšenje svih onih koji brane staru stvarnost koja zadržava svoje strašne načine. Vaš sveti zadatak je da se radosno pokrenete prema punoj svijesti i ponovnom sjedinjenju s nama, Agarčanima i Nebom. U tome, mi u potpunosti podržavamo vas i stvaranje vašeg budućeg novog galaktičkog društva. Idite naprijed s time, okruženi našom ljubavlju i svjetlom. Aleluja! Aleluja!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo danas znajući da je vaša velika potraga skoro gotova. Božanstvo vas je blagoslovilo s paketima prosperiteta što je znak beskrajnog bogatstva. Oni koji su dobili nebeski zadatak da blagoslove svakog od vas sa sredstvima za financiranje vaših strasti, uskoro će vam pomoći da ispunite svoje najveće snove. Zahvaljujemo Nebu i obećavamo da ćemo učiniti ono što je potrebno da bi se manifestirali vaši blagoslovi! Ostanite pozitivni i budite spremni da ispunite svoje strasti!

Držite te magične želje u sebi i pripremite se da sredstva brzo ispune vaše zadatke. Svjesni smo nekoliko preostalih prepreka. Budite uvijek spremni, blagoslovljeni, da vidite kako razni vaši snovi postaju stvarnost. Na taj način, vi ćete naučiti cijeli niz stvari o sebi i drugima. Kao što smo ranije istaknuli, mi smo ovdje da vam pomognemo kad je to potrebno i da vam osiguramo uspjeh. Radosni smo da će sve ono što će milostivo uslijediti omogućit će vam novu i veličanstvenu stvarnost. To je doista vrijeme čuda!

Mnogo toga se moralo dogoditi da bi se sve to odjednom pojavilo. Oni na Nebu i u svjetlu učinili su što je potrebno da omoguće da se sve to pojavi. Svi Majstori su zajedno radili da vide da se stari načini mogu napokon ukloniti. U ovoj novoj zemlji beskrajnih mogućnosti, iskoristite vrijeme da jednostavno blagoslovite i toplo zahvalite svima koji su omogućili ova nevjerojatna čuda. U tom svjetlu mi također zahvaljujemo svakom od vas na vašim božanskim vizijama i čudesnoj duhovnoj pomoći. Hosana! Hosana!

Danas smo vam dali opći izvještaj o tome što se događa oko ove velike plavo-zelene kugle. Dolazimo do točke u kojoj ovo novo područje može doista pokazati vrijeme velikog napretka i pojavljivanje nekih nevjerojatnih čuda. Zajedno pozdravimo ovu eru i otpratimo staru! Znajte da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge