Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - September 11, 2012

  11. rujna 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

4 Cauac, 7 Zip, 9 Eb

Dratzo! Danas smo došli da vam damo poruku. To je poruka o skorašnjoj transformaciji vašeg svijeta. Trenutno, brojni spektakularni događaji se dešavaju diljem globusa. Oni najavljuju velike promjene koje se pripremaju za očitovanje. Čovječanstvo se budi iz svog dugog sna, i više nije sklono dopustiti svojim zemaljskim gospodarima da diktiraju koji put slijediti. Čovječanstvo se sada aktivno zalaže da istinska demokracija bude uspostavljena u svijetu, a stara garda koja je vodila bivšu globalnu kleptokraciju više ih ne može prisiliti da slušaju njihove naredbe. Mnoštvo poziva na opće rasprave o svakom pitanju. Prosvjedi u Meksiku, formalne uredbe na Islandu, i aktivna pobuna u Siriji pokazuju stupanj odlučnosti koji leži iza onoga što čovječanstvo masovno zahtijeva od svojih «vladara». Došlo je vrijeme za čistku, što dovodi do potpuno nove paradigme koja može opskrbiti pravim rješenjima stare probleme; ali iznad svega, to mora biti vrijeme kada opća suverenost postaje živa, nadahnuta stvarnost koju cijene i čuvaju svi narodi na planetu.

Prije jedanaest godina na ovaj datum, mračna smutnja priredila je drugi dio njihovog prevrata čija svečana salva je bilo ubojstvo Predsjednika John F. Kennedyja. Ovaj udar je uspio iznad svih očekivanja, dovodeći svijet do točke gdje postaje moguće naručiti i kontrolirati sve događaje. Ova jednostavna postavka naglo se mijenja kada su Anunaki i njihovi vrhovni gospodari položili svije oružje i «sjeli za stol» sa Galaktičkom Federacijom u primirju od Anchara. Odjednom su zemaljski podanici bili prepušteni sudbini bez čvrstog vodstva na koje su se oni jako oslanjali i njihove naknadne akcije reflektiraju nedostatak ovog vodstva. Rezultat je bio mnogo grublje pripremljeni niz događaja. Srećom, mi sada imamo koristi od priprostog modusa operandi, jer je on vrlo besmislen, povezan s nebeskim stalnim porastom svijesti čovječanstva, koje je stvorilo tvrdnje da treba zbaciti smutnju sa vlasti. Sada je smutnja izvan opcija, a sve što im ostaje je da napuste svoj nepopustljivi stisak nad globalnim poslovima i pristupe zahtjevima Neba za njihovu neposrednu predaju.

Mi u Galaktičkoj Federaciji vodili smo pobunu čovječanstva do sadašnje razine. Vaša obitelj iz unutrašnje Zemlje na isti način osigurala ekspertize kako bi doveli mnoge vlade do točke predaje. Ključ ovih ostavki je globalni monetarni sustav. Kako su valutni sustavi koji vladaju vašim ekonomijama na rubu kolapsa, konačne slamke će biti niz promjena u načinu na koji globalno bankarstvo djeluje zajedno s prelaskom na nove valute sa podlogom od plemenitih metala. Taj standard plemenitih metala imat će dvije vitalne posljedice: prvo, međunarodne špekulacije sa zlatom bit će dovedene pod stroge propise kako bi se osigurala stabilnost novog monetarnog sustava. Drugo, pojava čvrste valute će istjerati tečajni novac sa tržišta novca. Vrijednost mora slijediti vrijednost, a to može ubrzati padanje svjetske trgovine i njenih banaka u goleme krize. Uvođenje novog sustava čeka na krilima! Te banke u nemogućnosti da osiguraju svoje mjesto u ovom sustavu pasti će na ispitu, stavljajući ogroman pritisak na centralnu banku svake zemlje.

Svaka vlada će proći nekoliko kritičnih dana. Vlade će podnijeti ostavke pod pritiskom: novi skrbnički režimi bit će postavljeni na mjesto; a globalna previranja će pomoći da se dovede do proglašenja N.E.S.A.R.A. u Sjevernoj Americi. Ukratko, više ciljeva naših zemaljskih saveznika će biti ostvareno pošto svi ti privremeni režimi će omogućiti globalnu verziju da N.E.S.A.R.A. dođe na život. Tome će uslijediti formalne najave. To su izjave koje će omogućiti vašu novu stvarnost. Svjetlo tada može nadvladati mračnu smutnju pokrenutu sredinom 1960-tih s ubojstvom Kennedyja. Istina o mnogim stvarima će izaći na vidjelo, uključujući «pojedinačne» događaje 2000-te u američkim predsjedničkim izborima i uništenje World Trade Center u New Yorku i napad na Pentagon. Jedan od ciljeva bila su dva rata, vođena za nastavljanje kontrole nad sve korumpiranijim globalnim financijskim sustavom. Svim tim zločinima bit će suđeno kada uskoro Sud za ratne zločine započne svoje posebno zasjedanje.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Danas smo došli s vijestima o vašem svijetu. Gaja je usred velikih promjena, a mi smo ju zamolili da uspori privremeno tempo svojih površinskih promjena. Ona želi da nježno preuredi svoju stvarnost i ujedini njena površinska i unutrašnja područja. Ona zna što mi činimo i iskreno nas moli da ubrzamo našu značajnu operaciju transformacije njenih površinskih ljudi. To mi činimo. Mnoge naše pristaše su zauzete uvođenjem u igru novog društva za svakog od vas, a to je dolaženje do točke gdje niz akcija forsiraju velike promjene. Ključ ovih akcija leži, na istoku, s Quan Yin-om i nebeskim pomagačima, a s grofom St. Germaine-om i drugim Uzašlim Majstorima na Zapadu. Njihove združene aktivnosti su koordinirane oficirima za vezu dodijeljenim nam od strane Tima prvog kontakta Gaklaktičke Federacije.

Ove aktivnosti će stvoriti novi financijski sustav za vaš svijet, čije je središte globalni monetarni sustav povezan s plemenitim metalima poput zlata, srebra i platine. Ovaj novi monetarni sustav bit će upravljan od brojnih nacija i upravljan novim bankarskim sustavom. To će dokrajčiti na dolar orijentirani valutni sustav ustrojen na kraju Drugog svjetskog rata od novoosnovanih Ujedinjenih Naroda. Središnja odrednica novog sustava je potpuno novo orijentiranih, međusobno povezanih kooperacija centralnih banaka. One će raditi pod okriljem zakona koji potiče punu transparentnost i objavljivanje svih monetarnih procedura. Ovi novi zakoni će učinkovito staviti banke starog sustava u stanje bankrota. Ovaj razvoj će voditi do raspada i reorganiziranja postojećih višestrukih, kriminalnih financijskih korporacija. Nove banke će ubrzati novo upravljanje.

Nove vlade će biti prirodna posljedica rastuće frustracije javnosti u svezi s apsurdnim kriminalnim aktivnostima međunarodnog političkog okruženja koje se rojilo i podržavalo bankovni sustav koji bi cijeli svijet lišio sredstava za život. Vaš novi oblik vladavine, poput novog financijskog sustava, koji mora biti uistinu transparentan, oslobodit će planet od njegovih najvećih nametnika: profesionalnih političara! Ove hulje i birane pristaše otići će putem dinosaurusa. Zbog neizrecive štete kojom su se svetili planetu i njegovim oblicima života, oni će morati priznati svoje «zločine protiv života» i tražiti oprost od onih blaženih stvorenja kojima su pomagali u izumiranju. U tom smislu držimo da je to naša dužnost stvoriti carstvo čiji blagoslovi daju radost i prosperitet za sve. Vrijeme za te nebeske blagoslove je došlo!

Danas smo nastavili našu raspravu o događajima dana. Stigao je trenutak za novu stvarnost. To je također vrijeme za vas da dokrajčite veo neznanja koji vas obavija i da naučite da niste sami. Velika pratnja bića, eteričnih i fizičkih, došla je da vam pomogne na vašem povratku u punu svijest. Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo sa engleskog: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge