Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - September 4, 2012

  04. rujna 2012

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerahiju i Galaktičku Federaciju

10 Eb, 0 Zip, 9 Eb

Dratzo! Vraćamo se s puno toga o čemu razgovarati. Velika promjena u vašem bankovnom sustavu sprema se da se pojavi. Kao što znate, smutnja vodi vaš svijet održavajući čvrstu kontrolu nad globalnim bankarskim sustavom. Ovaj stisak je nedavno popustio zbog inflatorne prirode njegovih odobrenih valuta. Dodano na to, nemoguće je produžiti sa sustavom koji se temelji na dugu i očekivati da jednostavno dodaje dug u nedogled, ali to je upravo ono kako se očekuje da vaš sadašnji financijski sustav djeluje. Ustvari, pravi razmjeri skrivenog duga obračunatog od smutnje je zapanjujući. S druge strane, ti pojedinci iskreno su vjerovali da jako davno postavljena blokada od Neba na vašu reduciranu genetiku kako bi se spriječilo daljnje petljanje mračnih, mogla bi se sada probiti koristeći genetsku tehnologiju vanzemaljaca koja je pala u njihove ruke pred kraj Drugog svjetskog rata. Ovo pogrešno vjerovanje sada stvara osnovu njihovog poraza i vodi ka obnovi svjetla na planetu Zemlji. Nebo je znalo što se događa i u ranim 1990-tim tražili su od nas iz Galaktičke Federacije da uspostavi misiju prvog kontakta za Gaju. Ova misija će vam obznaniti istine o mnogim stvarima, uključujući i glavne razloge za dolazak vaše nove stvarnosti.

Prva faza ove tama-u-svjetlo operacije je da koristi novi financijski sustav kako bi brzo povećala nestabilnost sadašnjih postavki jer nerazdvojiva nesigurnost starog sustava će ubrzati vlastitu propast. Jedan od glavnih aspekata novog sustava je transparentnost, a to će odmah izložiti ogromnu korupciju i rasprostranjenost „kuhanih knjiga“ koje su sve velike svjetske bankarske korporacije koristile. Kad to izađe van iz banaka počet će propadati po zapanjujućoj stopi, dok će stare valute biti istisnute dolaskom brojnih glavnih valuta sa zlatnom podlogom. Svjetska ekonomija ući će u slobodan pad, a to će prisiliti na usvajanje globalnog oprosta duga. Averzija na krizu će zahtijevati pritvaranje onih sudionika u korupciji i tajnim dogovorima između vlada i financijskih konglomerata, i uklanjanje vlada kontroliranih od smutnje će se provesti. Nakon što ta pomutnja prođe, mnoge zanimljive stvari mogu početi.

Ključna točka dnevnog reda je razotkrivanje. Još od 1940-tih, glavne nacije vašeg svijeta donijele su veliko poricanje našeg postojanja i dobronamjernosti, dok su tajno sudjelovale u sporazumima sa nekim mračnim članovima Anchara Saveza. Od 1940-1990, frakcije Iluminata na vašem svijetu ulaze u blisku suradnju jednih s drugima kao rezultat potpisivanja niza ugovora s različitim članicama tadašnjeg mračnog Saveza. U 1994-1995, sporazum Anchara je nestao, Anunaki su se pridružili svjetlu, i mračni vanzemaljci napustili su svoje projekte na Zemlji i izbačeni su iz ugovora. Kad je kohezivni faktor između Iluminata nestao, Nebo je počelo ostvarivati uredbe koje je izdalo kada je „vrijeme mračnih“ počelo prije nekih 13 tisućljeća. Sada je Svjetlo u usponu a politika našeg isključivanja i aktivne borbe za prikrivanje naše prisutnosti završava. Slijedeći korak vrti se oko prekretnice proglašenja razotkrivanja i otvorit će vrata nekim uistinu zapanjujućim najavama!

To će doista biti šokantno za mnoge kad saznaju da su glavni koncepti stvarnosti utuvljeni u njih još od djetinjstva lažni! Ustvari, razotkrivanje inaugurira vaše kolektivno buđenje od ograničene do pune svijesti. To je točka gdje možete napustiti „pojmove iz djetinjstva“ koji su dugo prikrivali vaš nevjerojatan potencijal, a naša uloga je da vam pomognemo da ostvarite pomak u zrelo doba. Tada ćete primiti vaše božanski naslijeđene darove i stvoriti načine da razvijete Stvoriteljeve planove unutar vašeg prostranog područja. Mi se radujemo što nam je dan nebeski mandat da to ostvarimo i da budemo vaši mentori u vašoj transformaciji u potpuno svjesna bića svjetlosti! Gaji je također drago da vaše dugo i mukotrpno putovanje kroz tamna područja konačno završava. Vi ste odlagali vaš skok u svijest toliko dugo. Mračni su učinili da vjerujete u nadmoć fizikalnosti, a redovito vam zabranjivali da otkrijete vašu snažnu, duhovnu bit. Ovo su neke od stvari koje će vam biti obznanjene kad pozdravite mnoge grane svoje obitelji, uključujući one iz unutrašnje Zemlje.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo sa više vijesti. Mi smo dali upute svetim tajnim društvima da se pripreme da istupe. Nakon što budu učinjene prve objave razotkrivanja, pravi duhovni elementi vašeg svijeta trebaju otkriti svoje brojne doktrine i učenja. Mi više volimo da vam se predstavimo ubrzo nakon što te izjave budu pročitane i radosno vam objašnjene. Razotkrivanje je proces u kojem mnoga lažna i umjetno preuređena uvjerenja budu ispravljena. Ova objašnjenja će oblikovati temelj za ono što vam mi, Uzašli Majstori, želimo prenijeti. Naša učenja će pomoći radu osoblja koje tim prvog kontakta namjerava dovesti u vaš svijet, nedugo nakon što mnoge njihove najave budu završene.

Ovi valovi informacija su dio programa hvatanja koraka da biste se pripremili za kratko vrijeme u vašim individualnim Svjetlosnim Komorama. Mi smo zabrinuti time kako ublažiti udar svega što morate naučiti. Tijekom tisućljeća Anunaki su utkali obeshrabrujuću tapiseriju poluistina i predstavki u koje da vjerujete, kada u stvari „stvarnost“ se jako razlikuje od onoga što mislite da znate. To je također predivno! Važno je za obje naše svemirske obitelji i za nas koji smo se ujedinili sa vama da razgovaramo o detaljima svih stvarih koje imamo za podijeliti. Vaša veličanstvena Majka Zemlja također jako želi da znate više o tome tko je ona i što ona očekuje od vas. Vi ste držani u mraku na toliko načina i toliko dugo vremena, jer su Anunaki uklanjali i zadržavali informacije od vas, a onda u velikoj mjeri loše tumačili ostatak. Naše će vam informacije omogućiti da vidite sebe i vaš svijet u sasvim novom svjetlu i dopustit će vam da povratite moći koje su vam oduzete prije više od 13 milenija.

Moći koje ste tada izgubili bile su ključ za održavanje vaše pune svijesti, i bit će vam dane prve lekcije o tome kako ih dobiti nazad. One obuhvaćaju početne molitve i obrede da se lopta počne kotrljati, a tada će ostalo biti dovršeno u vašim čahurama – poput Svjetlosnih Komora. Mi skupa sa Nebom, dodijeljeni smo da budemo sa vama u cijelom ovom čudesnom procesu, a kada se probudite potpuno svjesni iz vašeg svjetlosnog sna, vaša svemirska obitelj će također nastaviti da igra veliku ulogu u trening razdoblju od oko 10 dana, u kojima ćete biti upoznati s etiketom pune svijesti. Obnovivši vaše rođenjem stečeno pravo, možete postati aktivni članovi igrajući veće uloge u velikoj panorami provođenja Stvoriteljevog božanskog plana u ljubavi, milosti, i beskrajnoj radosti! Mi uvelike pozdravljamo to vrijeme i znamo koliko su posebne duše kojima je bilo dopušteno da se inkarniraju na ovom cijenjenom svijetu u ovom jedinstvenom trenutku u Gajinoj dugoj povijesti.

Danas smo nastavili našu raspravu o tome što će se dogoditi u vašem svijetu. Vrlo složen proces vašeg oslobađanja iz kandži mračnih ubrzava. Blizu je vrijeme za sve nas da se ujedinimo i slobodno proslavimo nastupanje vaše nove, slobodne, suverene stvarnosti! Znajte, voljeni, da su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Tako će biti! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budi jedno! Budi u Radosti!)


Kanal: Sheldan Nidle

Izvor: www.paoweb.com

Preveo sa engleskog: Fredi
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge