Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 11. veljače 2014

Sheldan Nidle - 11. veljače 2014

2 Caban, 0 Zac, 10 Caban

Dratzo! Stvarnost na koju ste navikli brzo se mijenja. Mračna kabala shvaća da su njezini posljednji dani kontrole stigli. Veliki stupanj dnevnih manipulacija od nje subvencioniranih medija više ne djeluje. Najveće banke kojima ova kabala upravlja su u krizi, a kritična točka je dostignuta. Njihove brojne odgode više ne mogu utjecati na čvrsti redoslijed transformacije, i uskoro će ih pregaziti. Ovi podlaci su jeli iz korita njihovih nezakonito stečenih dobiti, a njihova zla djela spremna su da ih bace dole. Sadašnji monetarni sustav više nije održiv i očajnički treba reviziju. Osim toga, svijet bankarstva i financija treba nove propise. Međunarodni monetarni kolaps se približava. Pokrenute su mjere da se to ispravi. Vrijeme za sve to je blizu. Posljedica će biti ubrzano propadanje tog gnijezda pohlepnih zmija. Svijet financija je doslovno u kaosu i trenutni status većine površinskih ljudi je sada u velikoj opasnosti. Nekoliko naših grupa zemaljskih suradnika marljivo radi kako bi ispravili ovu vrlo neizvjesnu poziciju.

Rješenja se temelje na globalnom resetiranju valuta i njihovoj povezanosti sa snažnim depozitima čvrstih valuta i novim bankarskim propisima. Ove operacije trebaju prvo da liše kabalu njihovog ogromnog utjecaja i da natjeraju njezine brojne bankarske institucije na nova proceduralna pravila koja poništavaju mnoge njihove nepravilnosti. Ovaj će proces prisiliti one vlade kojima upravlja kabala da priznaju nove gospodare. Ovi novi gospodari, ili zemaljski suradnici, namjeravaju potpuno izvući mračne iz njihovih legla i uhititi ih. Na taj način će se omogućiti svjetlu da sigurno da našim štićenicima prosperitet i zaštitu koja će im biti potrebna. Mračna kabala se bori "noktima i zubima" i jasno vidi da je njihovo odgađanje pri kraju. Molimo vas da jasno pokažete namjeru da se ovi najpotrebniji događaji materijaliziraju sada. Postojeća neravnoteža nam daje prednost. Zajedno, dovedimo ovu žalosnu priču do sretnog završetka! Oni koji služe svjetlo na vašem svijetu drže ove lopuže za vrat. Vrijeme za promjenu je sada!

Mi smo sklopili konkretne ugovore s mnogima na vašem svijetu koji provode pravdu i vojnim elementima vaših vlada. Ti hrabri i promišljeni pojedinci spremni su djelovati i završiti ono što smo omogućili. Svjetlo je prethodno bilo tako blizu i sposobno da završi posao. Sadašnji zadatak je da se uzmu bivše akcije kao prototip za sprječavanje bilo kakvih bezobzirnih akcija od strane nemoralnog vodstva mračnih. Iskoristite ovaj trenutak i očekujte najpozitivniji ishod. Snage svjetla su spremne da djeluju i žele složno pokazivanje vašeg morala i duhovne podrške. Ujedinite se i pokažite tu podršku na vaš entuzijastičan ančin. Mi se brzo krećemo ka ukidanju pohlepe koja je odgađala akcije koje će jasno transformirati način kako vaše društvo raspoređuje svoje bogatstvo. Mnoga drevna društva posvećena misiji vaših Uzašlih Majstora spremna su ugušiti mračne izlažući njihove velike financijske manjkavosti. Doista je vrijeme zrelo za promjenu!

Sada smo došli do poante ove poruke! Jako davno, velika zemlja se okrenula tami i uslijedila je pohlepa koja ju je dovela do uništenja. Još od tog dana kaosa, vi ste bili na milost i nemilost skupine mračnih lešinara koji žele zauvijek zadržati vlast. Vrijeme je za ukidanje njihove nezakonito stečene vlasti. Rezultat ovog događaja biti će vaše zvanično oslobođenje od stanja svijesti koje je dovelo do vašeg ropstva, nesreće i smrti. Ovaj razoren okoliš će biti transformiran. Vi ćete upoznati vaše pradjedovske obitelji i pozdraviti vašu duhovnu rodbinu. Fizički veo koji vas okružuje će se podići, a jednako tako će i prvobitna amnezija izblijediti. Te akcije će vam omogućiti da sklopite sporazume za iskivanje nove zvjezdane nacije i naše predstavljanje vama. U ovoj novoj stvarnosti, vi ćete povratiti svoj suverenitet i doista naučiti kako fizikalnost i Nebo mogu raditi zajedno na razvijanju Stvoriteljevog božanskog plana! Ovi događaji će vas katapultirati u novo područje ispunjeno novim odgovornostima!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo u najkritičnijem trenutku u našim pothvatima. Oni koje smo poučavali stoljećima marljivo rade da stisnu mračne i prisile ih na konačno otvaranje vrata vašem prosperitetu. Nebo funkcionira po velikom broju moralnih pravila. Koristeći ta pravila i određene tehnike na koje su nas ovi blaženici upozorili, došli smo do početka posebnog razdoblja koje će ih u odgovarajuće vrijeme natjerati da popuste. Dakle, mi radimo na određenoj razini namjere. Pozivamo vas da ovo podržite koristeći usklađeno i koncentrirano svjetlo u naše ime. Koristite zajedničke meditacije i molitvu kako bi nam pomogli u našim nastojanjima. Mi smo u biti svi Jedan! Mi se sada okupljamo da pritisnemo mračne i rastavimo ih poput Crvenog mora. Neka protok prosperiteta počne i neka se nova stvarnost očituje!!! Zajedno smo blagoslovljena djeca! Nepobjediva!!!

Ono što je spremno da se dogodi je dug prema novoj vlasti. Prije više od dva stoljeća, bio je napisan dokument koji je značio da se zapali revolucija i postave energije za njezin uspjeh. Ova revolucija u ljudskim slobodama i suverenitetu bila je privremeno upala u zasjedu mračnih. Zajedno, mi ćemo marširati s punom namjerom do samog srca ove miazme i izbaciti ih iz ovog područja. Ovaj hrabri čin zahtijeva vaše zahvalno sudjelovanje. Mnogi drugi poduzimaju posebne mjere koje su samo uvod u ono što slijedi! Ovaj završni događaj treba vaše puno i slobodno odobrenje. Budite spremni! Sudjelujte i radosno dodajte svoje jako dobrodošle energije ovom blagoslovljenom nebeskom tijelu. Mi svečano djelujemo u ime Svemogućeg i u ime cijelog čovječanstva. Ovo područje je kršteno od strane svjetla i preuzeto u zemlju ispunjenu radošću, prosperitetom i od Boga danim suverenitetom za sve!

Ono što nas čeka je završno putovanje natrag u besmrtnost, ne samo vaše duše, nego i slobode vaše zemlje i mudrosti da shvatite samu prirodu Božanske svjetlosti! Ovaj sveti plamen će nas sve očistiti kad se vratimo kao ujedinjena grupa duša na dužnosti date nam kad smo se prvi put spustili na ovu najdragocjeniju kuglu! Mi ćemo se pridružiti našoj svetoj braći i zajedno oformiti novu naciju na zvijezdama ove galaksije. Božanska svrha sada će biti poznata i ostvarena. Vladavina mračnih je gotova. Mi pažljivo i moralno transformiramo ulogu mračnih. Vrijeme za sve to je ovdje! Ne sudite ovo po osjećaju stvarnosti nametnutom od mračnih, nego od Neba. Dok ulazimo u ovaj sveti prozor, znamo u svojim srcima da nismo sami i da najveličanstveniji svijet se pojavljuje. Haleluja! Haleluja! Haleluja!

Danas smo donijeli još neke informacije o ovom trenutku. Mi to činimo s molbom za vašu pomoć. Meditirajte u svojoj ljubavi i svjetlu. Koristite svoju čudesnu namjeru: pošaljite ju u ljubavi nama i cijelom čovječanstvu. Neka Gaja osjeti ovu ljubav i vidi to veliko svjetlo. Ostavljamo vas u radosti i vječnom duhu Svemogućeg! Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge