Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 8. studenog 2016


Sheldan Nidle - 8. studenog 2016

1 Ik, 5 Xul, 13 Caban

Selamat Balik! Mnogo toga se dalje odvija dok Republika radi da učvrsti svoj pravni položaj vis-à-vis sporazuma potpisanih i ratificiranih zbog Pariškog sporazuma iz 2015. godine o klimatskim promjenama. Ovaj sporazum je omogućio da nova financijska i monetarna politika stupi na snagu. Sada je sporazum potpisalo više od 209 suverenih naroda. Novo područje koje smo opisali u prethodnim porukama trenutno je u porođajnim mukama. Ovom novom području je trebalo dugo vremena da bi se manifestiralo. Kad pogledate na kolektivni potencijal čovječanstva, vidjet ćete rezultat koji je bio dosljedno osporavan od strane podanika Anunakija. Ovo osporavanje više se ne može tolerirati. Prema riječima NESARA, mi smo vrlo dragocjena i suverena skupina čovječanstva. Mnogo primjerenija vlast i prilika da postignete svoj potencijal su dio ogromnog sustava prava koji vam je dao Stvoritelj. Ona vam se više ne mogu osporavati. Dakle, vi ćete uskoro posjedovati resurse da ostvarite svoje najdublje snove. Koristite ove darove da promijenite svoju površinsku stvarnost u najdraže težnje koje mogu samo doprinijeti zaista izvanrednoj stvarnosti. To nas sve čini ponosnim onim što postižete!

Ovaj koncept promjene ide ruku pod ruku s potrebom da se prizna sve veće podizanje globalne svijesti. Vaš svijet je u porođajnim mukama velikih promjena u načinu na koji on funkcionira. Tijekom proteklih šest tisućljeća, autoritarno ponašanje Anunakija bilo je neosporeno. U protekla četiri desetljeća to se počelo mijenjati. Oni na vlasti u početku su ignorirali veliki "revolt naroda" u Istočnoj Europi. Oni su pokazali ovaj prezir kroz nepopustljivost od podanika vođenih strojeva bogatstva na Zapadu. Ovo je bio njihov pokušaj da se nekako vrati ovaj globus na ono što je bilo prije. Ovaj protu-udar bogatih i moćnih na Zapadu u početku je bio uspješan: međutim, u posljednjem desetljeću 20. stoljeća taj bahati pristup počeo se otpetljavati. Nerazvijeni svijet počinjao je vidjeti priliku brzog razvoja da reformira oronuli financijski sustav koji je držao stvari u redu. Rezultat je bio spori početak onoga što je kasnije nazvano "BRICS pobuna". Ovaj naizgled nemogući pokret počeo je dobivati zamah u 2010. godini. To je taj revolt koji trenutno uzrokuje slom pro-zapadnog sustava. Mi se klatimo na rubu velikog broja čudesnih događaja kao rezultat ove serije podudarnih događaja.

U cijelom svijetu, razni nacionalni lideri nastoje uništiti korupciju, prisnost i opću slabost koja je ograničila veliki pomak ovog globalnog društva koje treba opstati. To je u velikoj mjeri zbog prijeko potrebne čežnje za promjenom. Da bi se to pratilo, iznenadan raspored od strane Duha da bi se stavilo na raspolaganje sredstva koja znatno mogu omogućiti da se takva kombinacija slobodno dogodi. Uzašlim Majstorima je rečeno da sakupe i sakriju novčana sredstva od gotovo nevjerojatnih iznosa. Svi koji su to nadgledali shvatili su da će ta sredstva biti coup de grâce za događaje koji su trebali osloboditi ovo društvo od despotskih uzda Anunakija i njihovih globalnih vrhuški. Ovaj proces je ozbiljno počeo oko gregorijanske godine 2013. Od tog trenutka nadalje, neka vrsta efekta kugle snijega ušla je u igru, rezultirajući pojavom mnogih skupina koje su očitovale novo političko, monetarno i financijsko područje. Ovo novo područje je trebalo biti usredotočeno na Ameriku. Majstori su shvatili od početka krajnju važnost vjerovanja da je Amerika utemeljena na njemu. Ta temeljna uvjerenja bila su polako napuštena u razdoblju između građanskog rata i Drugog svjetskog rata. Amerika se pojavila kao zemlja koja je malo sličila na ono što su Jefferson i Saint Germain proglasili u 1776. godini. Umjesto toga, ona je postala obmanjena nacija, pod utjecajem mračnih i njihovih žalosnih, arogantnih podanika. Ovaj narod je prihvatio otrcane fraze i, na mnogo načina, izgubio je ono s čim je počeo. Niz neprimjerenih poteza samo se dodalo ovoj slabosti. Ono što je trebalo bio je način da se na neki način zdrav razum vrati u igru. Ovaj pokret je, također, počeo u boli ljudi. Potraživanja farmera kasnih 1990-tih dovela su do tvorevine koja će na kraju postati NESARA. O tom prosvjetljenju nije se ni čulo sve do sredine 2014-tih. Sada smo na raskrižju koje će ojačati veličanstveni globalni pokret da se spasi ova Zemlja i ovaj svijet.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo je značajan trenutak u vašoj povijesti. Ovo je epska borba koja će omogućiti manifestaciju NESARA i pojavu nove vlasti. To je također vrijeme kada će se naša misija promijeniti. Tijekom protekla tri tisućljeća, mi smo radili suosjećajno da pružimo milost i naklonost potlačenima i obespravljenima u ovom području. Mi smo tješili i bodrili mnoge i omogućili visoke razine nade i ljubaznosti omogućujući čovječanstvu da se stalno pomiče naprijed unatoč ogromne tuge i očaja tih vremena. Moramo učiniti više i početi učiti i pripremati vas za prve korake prema uzašašću. Ova operacija će prisiliti mračne da brzo odskakutaju daleko i da svjetlo osigura novu, svjesniju stvarnost. Vaše prirodne moći kreiranja i podrška ovom novom području biti će obnovljeni! Mi to pozdravljamo kao vrijeme kad još jednom možemo slobodno hodati među vama. Aleluja! Aleluja!

Povijest ljudske ograničene svijesti sadrži poveze (za oči) koje su vam Atlantiđani nametnuli kao dio njihovog zlog eksperimenta. Ta ograničenja su postavljena tako da bi vi potencijalno postali njihove strašne igračke. To je prestalo kad je Atlantida iznenada nestala prije gotovo 13.000 godina. Mi ljudi smo ostavljeni u strašnoj neprilici, jer osnovna sredstva za preživljavanje nisu bila uključena u treninge koje su nam davali. Mnogi od nas su zadržali određene stupnjeve veze s Nebom i brzo počeli koristiti ovu mogućnost da pomognemo jedni drugima. Dakle, mi Majstori smo počeli dugo putovanje da pomognemo čovječanstvu u vrlo crnim danima. Na kraju, Nebo nam je poslalo posebne anđele da procijene našu pomoć i prije dugo vremena, postali smo ponovno spojeni s našim nebeskim vijećima bratstva i sestrinstva. To je bio skroman početak naše specijalne zemaljske misije.

Sve to vrijeme, mi smo bili unija međusobnog uvažavanja. Nebo je iskreno željelo da znate da je ovo trenutak kada se vaše putovanje kroz ograničenu svijest bliži kraju. Mnogo puta smo vam pričali o vašoj sudbini. Vaša svemirska obitelj sjedi iznad vas kao vaši primarni zaštitnici. Mi sjedimo među vama kao duhovni element koji osigurava da veliki plan Neba bude u potpunosti proveden. Ispod vas, tu je Unutrašnja Zemlja (Agarta), gdje smo našli hranu i utočište. Zajedno, svi mi zajedno smo oni koji traže, i naći će, novo područje oslobođeno tereta koji su nam nametnuli mračni i njihovi strašni podanici. Te tiranske skupine će odjuriti daleko zbog kombiniranih energija svjetla. Svjetlo vas pozdravlja i milostivo potvrđuje ovu novu eru ujedinjenog čovječanstva koje živi u čudesnim vremenima koja će vam donijeti svjetlo, ljubav i punu svijest!

Danas smo opet razgovarali o stanju na ovom površinskom području. Molimo vas da koristite svoju pozitivnu i neograničenu energiju da dovedete ovo novo doba na vidjelo. Približava se trenutak veličanstvenog čuda koje će vas osloboditi da u potpunosti prihvatite svoj neizmjeran potencijal. Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Izvor: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge