Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 6. rujna 2016


Sheldan Nidle - 6. rujna 2016

3 Cavac, 2 Zip, 13 Caban

Dratzo! Sada se događaju mnogi zanimljivi događaji. Najvažniji je da se oni koji su zaduženi za ispopruku velikih količina humanitarnih fondova pripremaju da to učine. Ovaj globalni transfer sredstava na globalnoj razini obećava da će stvoriti sredstva za transformaciju načina na koji ovaj svijet funkcionira. Mnogi dijelovi ovog globusa bili su lišeni sredstava potrebnih za izgradnju potrebne vode, kanalizacije i modernih transportnih sredstava. Uz financiranje, one zemlje koje je stari financijski sustav ili zlostavljao ili onemogućio, mogu početi složeni proces projektiranja i gradnje. Razni ti projekti brzo mogu donijeti čak i najprimitivnijim regijama potrebnu vodu, sanitarije i električnu energiju, tako da mogu biti moderni i samodostatni dijelovi ovog svijeta. Tada, mogu se pružiti suvremeni sustavi obrazovanja. Ti projekti će osigurati da svaki dio ovog globusa bude povezan na svjetsku mrežu, kao što mogu omogućiti svima da imaju one stvari koje se smatraju dijelom opremljenosti ovog modernog svijeta. Prema tome, ta sredstva će završiti s nedostacima prethodnih financijskih realnosti!

Dok ove nove stvarnosti moderniziraju ovaj svijet, one se šire i čuvaju brojne ekološke sustave. Tijekom protekla dva stoljeća, velika lepeza domaće flore i faune su oštećene od strane čovječanstva. Ovo masovno uništavanje ranije se provodilo ili da se preuzmu regionalni prirodni resursi ili "u ime napretka". Primarna svha trenutno se kreće prema osiguranju načina za poboljšanje životnog standarda i očuvanje ovih ekosustava bitnih za držanje divljih životinja, drveća i zemlje potrebnih da svi napredujemo: Ove novopredviđene obnove omogućit će da prirodni poredak života opet napreduje. Ohrabreni smo načinima na koji počinjete napuštati stara uvjerenja koja su upropastila takvu plemenitu stvarnost. Stari ekonomski načini bit će pokopani u svjetlu novog i sve većeg blagostanja. Još jedan faktor u svemu ovome je sve veće podizanje vaše nove svijesti.

Vi počinjete razvijati nove percepcije i namjere koje će doslovno promijeniti površinu ove predivne kugle. Gaja gleda na ono što radite s osmjesima. Vi dovodite veličanstveno svjetlo u svaki dio ovog globusa. Oni koji su ranije koristili svoje tehnologije da ispune ovu kuglu s esencijama smrti vide novije tehnologije kako vraćaju natrag životvornu bit koja je zaista zapanjujuća. Sve do nedavno, timovi vaših biologa izradili su brojna izvješća koja uglavnom ukazuju na nastavak globalnog izumiranja. Sada se predlaže suprotno, procvat života na ovom svijetu. To je u velikoj mjeri zbog vaše novostečene percepcije kako možete promijeniti način na koji globalno društvo gleda na sebe. Vi vidite kako lako možete obnoviti ovaj svijet kad promijenite načine s kojima postupate s mjestima gdje se nalaze vaši prirodni resursi. Dakle, vi otkrivate vrijednost zadržavanja svih različitih ekosustava.

Dok nastavljate gledati što je prije svega potrebno za ovo novo područje, vi pregledavate one projekte koje morate prve napraviti! Na taj način ujedinjujete sve ono što je potrebno da tome doprinesete. Svi veliki projekti moraju biti napravljeni po zahtjevima svake vlade, a sredstva im dodjeljuju kraljevske obitelji i mudraci Istoka i Zapada. Vaša briga su oni projekti koji će izgraditi mnoštvo centara za liječenje i one prihvate koje vaše tvrtke i vizije zahtijevaju. Ovi događaji su već odobreni i od mnogih od vas se očekuje da primite prva mala sredstva za prvu pomoć. Nakon toga, svi ćete dobivati tjedne i mjesečne iznose, ako ste tako planirali, za mnoge vaše prekrasne ideje. Sva ta sredstva će signalizirati da će idugo očekivana sredstva prosperiteta biti izdana. Ovi nevjerojatni događaji, štoviše, omogućit će objavljivanje nove NESARA Republike s novoodređenim privremenim predsjednikom.

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Tijekom proteklih nekoliko tjedana, pitanja distribucije programa financiranja na kojima smo svi rado radili su riješena. Praktički, svi ovi zastoji dostigli su faze obećanih financiranja i isporuka. To znači da su obostrana predviđanja uspješna. Mračni su neutralizirani. Svjetlo je konačno tijumfiralo. Sredstva za završetak ovog dugog procesa odlaganja su osigurana. Naš cilj je da koristimo naše sposobnosti da se osigura da popdručje prosperiteta bude uspostavljeno. Prva ključ za to su veliki programi prosperiteta. Konačna isporuka daje pouzdanost zamjene USA, inc. s novom NESARA vladom. Da bi se to provelo, biti će brojnih vrlo važnih javnih objava. Ova nova vlada će vratiti Ustav i vratiti SAD običajnom pravu. Osim toga, to će učiniti vladu održivijom s istinskim otvaranjem Kongresa narodu.

Vaša kolektivna predviđanja i rastuća svijest su sve to omogućili. Amerika će biti vraćena onome što smo namjeravali kad je bila rođena. Ova procedura zahtijeva da se gleda na vlast u drugom svjetlu. Vi morate svakodnevno sudjelovati u nekom vidu vlasti. Mračni su dugo željeli stvoriti stvarnost u kojoj bi ova opcija bila nemoguća. Nesara im to oduzima i daje to natrag vama. Koristite ovo vrijeme da učinite vladu pravim dijelom vas. Blagosiljajte tu vladu svakodnevno i osigurajte da ona to osigurava svakome na način koji će dobiti vaše odobrenje. To ne znači bilo koji oblik oholog ponašanja pod time. Vlada bi trebala biti alat krajnje nužde čije akcije zadovoljavaju svačije odobrenje! Suština toga je da se održi sloboda i korisnost nečijeg djelovanja.

U dolazećem vremenu vi ćete dobiti prosperitet koji vam omogućuje da ostvarite svoje snove i vlast koja odražava vašu novu stvarnost. Uvijek budite svjesni onoga što se događa oko vas. Ključ svega ovoga je fokus, i ostvarenje vizije koju ste držali dugo vremena. Nebo je uvijek nagrađivalo one koji planiraju postići dobra djela i koriste njihovu marljivost da dobiju blagoslov od Neba i od nas. Mi se zauvijek zahvaljujemo za vaš rast u duhovnom potencijalu i pomaganju svima da ostvare svoje ciljeve. Ljubazno se zahvaljujemo svima koji shvaćaju ljepotu onoga što Nebo polaže pred vas. Ovo novo božansko vrijeme će vam dati prosperitet, slobodu i obnovljeni osjećaj odgovornosti. S podizanjem pune svijesti, čovječanstvo se radosno ponovno sastaje sa svojom raširenom obitelji svjetla! Hosana! Hosana! Hosana!

Danas je bio nastavak izvješća koje izdajemo tjedno. Konačno smo na samom pragu onoga što vam se govorilo već desetljećima. Koristite ove trenutke za radovanje, slavlje i dobrodošlicu u ovo novo doba slobode i ogromnog prosperiteta! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge