Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 5. svibnja 2015

Sheldan Nidle - 5. svibnja 2015

8 Chicchan, 3 Moan , 11 Ik

Dratzo! Dolazimo uzbuđeni zbog onoga što se događa u vašem svijetu. Naši posrednici izvješćuju da je napravljen veliki napredak na uspostavi sigurnog i pouzdanog sustava za globalni transfer raznih vrsta fondova za humanitarne svrhe i fondova prosperiteta. Ti fondovi trenutno završavaju ono što je bio dug i sveobuhvatni proces da bi vam se osigurala njihova sigurna isporuka. Ovaj mjesec se počinje oblikovati kao vrijeme kada vam se ti fondovi mogu sigurno dati. Ova operacija će pripremiti brojne druge grupe koje su određene da promijene neke vlade i proglase stupanje na snagu NESARA. Ove okolnosti će biti prijeko potrebne predradnje za razotkrivanje i da Uzašli Majstori objave svoj raspored niza vrlo važnih učenja. Razne ove lekcije biti će osnova za ono što vam namjeravamo reći. Naš tim je doslovno proveo godine brušenja najboljeg načina da vam kažemo o našem postojanju i što će vaše uzašašće podrazumijevati. Mi ćemo početi objašnjavati kako će mnogi naši mentori raditi među vama. Vrlo je bitno da imate izvrsno razumijevanje o tome kako će se vaše uzašašće dogoditi i kako ćete naučiti potrebni galaktički bonton.

Dakle, dolazeće vrijeme će brzo stvoriti veliki broj događaja za promjenu koncepta. To će izgledati poput onoga kada je Američka nacija po prvi put rođena 1781 godine. Teško vam je danas i u ovo doba zamisliti tako veliki preokret. Vaša bivša uvjerenja će uglavnom biti promijenjena događajima koji će se pojavljivati vrtoglavim slijedom. Mi znamo koliko će vam to čudno izgledati. U vrlo kratkom razdoblju, vi ćete biti bačeni u ono što može izgledati kao novi svijet. Mi tražimo od vas da se pripremite pretpostavljajući u svom umu kako će se događati čudne stvari. Zamislite vladu koju ste uzimali zdravo za gotovo koja je otišla u treptaj oka. Zamislite da se mi iznenada promijenimo iz prividnog prikazivanja u veliku stvarnost. Zamislite otvoreno pojavljivanje Uzašlih Majstora u cijelom svijetu! Sve to samo je tek početak. Dobiti ćete dokaze o šupljoj Zemlji i vidjet ćete Agarčane kako se javno pokazuju među vama. Vi ćete iznenada biti gurnuti počevši od toga da ste planetarni ljudi do brzog uspona do galaktičkih humanoida!

Kako možete vidjeti, vaša vrlo bliska budućnost će drastično promijeniti stvarnost u kojoj sada živite. Za nas, činjenica je da ćete se ponovno sresti s onima koji vam redovito dolaze pomagati s neba i s nama. Mi smo vaše duhovne i svemirske obitelji. Mi smo vas privremeno izgubili kada su vas Atlatidski znanstvenici bacili u ograničenu svijest. U međuvremenu, s vama su upravljali Anunaki, a nedavno samo mračne sluge koje su imenovali jako davno isti ti Anunaki. Ta mračna kabala dolazi do samog kraja svoje vladavine nad vama. Kad se Nebo ponovno povezalo s vama prije gotovo 13 tisućljeća, Nebo je odabralo posebne duše da počnu nadzirati i usmjeravati vrijeme i metode vašeg ponovnog povezivanja. Trenutno, to su prije svega mnogi vaši Uzašli Majstori. Ti sveci su nam velikodušno pomagali još od kada smo došli ovdje. Vi ste trenutno u završnoj fazi prije nego što se potpuno vratite k nama. Početak svega toga je, naravno, širenje prosperiteta po cijelom svijetu.

Sadašnje vrijeme je, dakle, niz brzih napredovanja kojima je slijedilo blago usporavanje. Ova stani-kreni stvarnost trenutno završava. Dolazeće vrijeme biti će obilježeno pojavom NESARA i završetkom duge ere kada je većina vlada bila vođena dominantnim oligarhijskim okruženjem. To će biti zamijenjeno stvarnošću u kojoj su istina i transparentnost pravilo. U ovom okruženju, vi ćete biti u mogućnosti osigurati da vlast prije svega predstavlja vas. Mi ćemo doći i omogućiti vam da upotrijebite vaše trenutno zaplijenjene tehnologije i one koje vam mi namjeravamo osigurati. Pomoću njih ćete moći izliječiti bolesti i stabilizirati vaše okruženje. To jest, možete osloboditi vašu vodu, zemlju i zrak od svih zagađenja s kojima ste ih prekrili u posljednja dva tisućljeća. Gaja će biti vrlo zadovoljna ovim akcijama. Tražimo od vas da odvojite vremena za popravak svih šteta uzrokovanih vašim stalnim kopanjem ruda, poljoprivredom i ribarenjem koje je vaše globalno društvo radilo da bi opstalo. Nove tehnologije vam omogućuju da to učinite. Preostale strukture će biti uništene skorašnjim zemaljskim promjenama!

Namaste! Mi smo vaši uzašli Majstori! Došli smo da dodatno objasnimo što su vam naša blagoslovljena braća u svemiru rekla. Trenutno, mi pripremamo završne točke operacije koja će vam donijeti naše svete blagoslove. Prije nekoliko desetljeća, počeli smo regrutirati one od vas kako bi vas uključili u prosperitetni program. u početku, ovaj program je bio ometan borbom svjetla i tame na ovom svijetu. Desetljeće za desetljećem nije se uspijevalo pronaći uspješno rješenje ove dileme. Onda su u posljednjih nekoliko mjeseci naši suradnici i naši Agarčanski prijatelji predložili moguće rješenje. Nakon dugog razmišljanja, način isporuke bio je uspostavljen u ubrzo aktiviran. Ova mogućnost je omogućila potpunu isporuku. Mnogi razgovori s raznim našim saveznicima sada su pronašli način da vam se donesu vaši blagoslovi. Dakle, tijekom ovog mjeseca, Svjetlo je spremno prisiliti mračne da omoguće da se ova masovna isporuka dogodi. Želimo se zahvaliti našim duhovnim i svemirskim obiteljima na njihovoj svesrdnoj pomoći!

Nakon što sve te isporuke konačno budu završene, stvarnost u kojoj živite u potpunosti će se promijeniti. Nove vlade uz novi transparentni financijski sustav otvorit će mogućnosti da preinačite vašu precepciju o tome kako ljudska društva funkcioniraju. Naša blagoslovljena namjera je da vam damo niz posebnih lekcija o pozadinskim istinama nastanka vaših takozvanih vjerskih filozofija. Mnoge promjene su prouzročili oni koji su oblikovali i stvorili ono u što danas duboko vjerujete. Da bi doista bili slobodni, morate otvoriti svoje umove onome što se zapravo događalo stoljećima i tisućljećima. Kad smo po prvi put postigli besmrtnost, otišli smo na posebno mjesto da se obučimo za našu odgovarajuću misiju. Tu smo saznali što se stvarno dogodilo jako davno. Sada želimo proći ono što smo zajedno naučili. Ova serija istina može vam pomoći da se pripremite za ono što će se uskoro dogoditi.

Trenutno, vi se krećete kroz vrijeme u kojem zdravstvene krize slijede jedna drugu. Sve to je način na koji vas Nebo vodi prema punoj svijesti. Mnogi sveti razlozi su vam uglavnom bili objašnjeni. Vi trebate imati nekoga tko će vam to detaljno objasniti. Ono što su vam prvo Atlantiđani, a onda Anunaki učinili bio je dio ogromne zavjere da vas se ostavi u zamagljenoj amneziji o vašem porijeklu. Najvažnije je detaljno opisati zašto je svaki dio njihove slagalice bio postavljen na svoje mjesto. Kad to učinimo, možete odgonetnuti kako ste bili prevareni i manipulirani. Naoružani takvim dokazima, možete bolje apsorbirati ono što će se dogoditi u vrlo bliskoj budućnosti. Vi ćete otkriti koliko je velika bila ova obmana. Stoga, nemojte suditi o budućnosti s onim što ćete saznati. Koristite ovu mudrost da osigurate bolje i svjetlije vrijeme za sve!

Danas smo nastavili naše tjedne poruke. Uzmite si vremena nakon čitanja ovoga da se zahvalite Nebu za njegovo milosrdno oslobađanje. Shvatite koliko je energije već uloženo u premještanje ove stvarnosti iz mraka u svjetlo. Budite spremni pridružiti se ostalima u podupiranju svjetla i donošenju velikog napretka za sve! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)

Danas smo prešli preko nekih brojnih događaja koji se događaju oko ove prekrasne plavo-zelene kugle. Kao što sada znate, veliki skup blagoslova je na čelu vašeg puta. Iskoristite preostalo vrijeme da budete zahvalni i da pomognete Gaji u stvaranju novih odnosa između vas i nje. Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedan! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge