Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - February 1, 2011

February 1, 2011

2 Eb, 10 Yax, 7 Ik

Dratzo! Okupljamo se opet kako bi nastavili našu diskusiju oko transformacije vas i vaše realnosti. Trenutno promatramo kako se vaš sunčev sustav mijenja a posebno velike promjene na Suncu. Sva ova naizgled anomalna zbivanja zamjećena u vašem sunčevom sustavu se odnose na migriranje vaše realnosti u petu dimenziju. Ovo zbivanje je planirano na božanskom planu i ima zadatak preurediti izgled vašeg sunčevog sustava. Od promjena trenutno najdrastičnija je mutacija iz bipolarnosti u monopolarnost (Zemlja mijenja polaritet magnetski sjever-jug u monopolarni sustav op.p.). Ovo znači da svatko od vas uključujući ekosustave koji vas okružuju mora biti potpuno iznova “uštiman”. Vaši električni i magnetski sustavi (tijela op.p.) oživljavaju dijelove vaših stanica koje kontroliraju električna i magnetska sebstva (svojstva ? op.p.). Restruktuiranje vaše RNA/DNA je samo mali dio ovog procesa. Vaša osnovna frekvencija raste kako se sve više i više ove realnosti suptilno mijenja transformirajući samu prirodu gustoće (građe ? op.p.) vašeg tijela. Kako se ova gustoća smanjuje u mogućnosti ste unjeti sve više svetih “paketića” Svjetla koji mijenjaju vašu fizičku esenciju.

Ove promjene u tijelima su podudarne sa sličnim promjenama koje transformiraju fizičku strukturu svakog od sunčevih planeta. Tako Mars prolazi globalno zatopljenje slično Gajinom (Zemlja op.p.). Venera započinje promjene karakteristika svoje beživotne, vrele atmosfere a Merkur i vanjski plinski (planeti op.p.) divovi proživljavaju izobilje rasta vulkanizma, zemljotresa i čudnih promjena na svojim sjevernim i južnim regijama. Izmjene u sunčevim elektromagnetskim i gravitacijskim poljima koja drže vaš sunčev sustav zajedno također reflektiraju ovu mutaciju. Kao i Gaja, Sunce uvlači svoj Južni pol unutra a njen Sjeverni pol migrira južno kreirajući velike depresije ili rupe duž površine. Ovo objašnjava otpuštanje velikih koronalnih polja koji ispaljuju ogromne količine sunčevih čestica prema svojim planetima kćerima a oni djeluju kao katalizator koji dodatno ubrzava promjene koje se zbivaju duž sunčevog sustava. Ova povećana aktivnost u sunčevom sustavu stimulira vaše osobne promjene. Velika električna polja koja generira Sunce vas guraju naprijed i gore. Kada ova polja naiđu na vaša energetska polja ona okidaju buđenje latentnog dijela tzv. “viška” DNA (trenutno veliki dio naše DNA genetičari proglašavaju “viškom” ili eng. junk, smećem op.p.) uzrokojući seriju događaja programiranja stanica koje rezultiraju u vašem novom Ja. Ovo mijenja kako vi doživljavate vlastitu realnost – u biti postajete više duhovno orijentirani. Nadalje poticani ste da tražite odgovore na koje vaše globalno društvo ne može jasno odgovoriti.

Cijeli pokreti se formiraju diljem svijeta s ciljem pronalaska odgovora na ova temeljna pitanja. Ovaj pokret je stigao u svjetovni (neduhovna područja ? op.p.) aspekt svijeta. On kreira mrežu organizacija posvećene promjenama od temelja prema gore i reskaliranje operativnih struktura. Ove promjene naglašavaju malo ispred velikog te lokalno i regionalno ispred globalnog. Vi započinjete kreirati temelje onoga što će ubrzo prerasti u kvazi-galaktičko društvo. Vaše globalno društvo će “otvrdnuti” kako nove tehnologije i novo blagostanje im daju nove razloge za postojanje.

Ovo je trenutno razdoblje tranzicije. Oni koji prate svjetske trendove primjećuju dva glavna: prvi, vaša globalna ekonomija je na zadnjim nogama. Ukazanje oporavka (početak ove godine obilježile su snažan uspon burzi i povratak nade u početak istinskog oporavka svj.ekonomije op.p.) je većinom predstava za mase. Dug nastavlja rasti dok skupina koja traži novi sustav utemeljen na čvrstoj valuti i lokalnom (anti-globalnom op.p.) pristupu raste svakim danom. Trenutna struktura moći dostiže granice svoje sposobnosti da održi iluziju koju tako glasno promovira kroz glavne svjetske medije. Drugi trend je rast struktura vlasti utemeljenih na usmjerenosti ljudima i duhovnosti. Ove potonje mi međusobno povezujemo u rastući pokret za svršavanje NLO zataškavanja. Mnoge nacije i čak veliki broj direktora korporacija savjetuju svoje suradnike kako je došlo vrijeme za preslagivanje njihovih prioriteta po ovome pitanju. Mi smo se osobno sastali sa članovima globalnih poslovnih krugova i nekim glavnim vođama povezanih globalnih duhovnih mreža.

Sve ove raznolike grupe daju nam u srži isti odgovor: došlo je vrijeme za odlučnu intervenciju dobronamjerne grupe autsajdera u zbivanjima na vašem svijetu. Mi smo ih izvjestili o našoj misiji prvog kontakta i ulozi Agarćana u tome. Oni su nas radosno dočekali i zatražili da se takva pozitivna intervencija desi u vrlo bliskoj budućnosti. “Obitelji” koje vladaju ovim svjetom su mučno sagriješili i čovječanstvo stoji na rubu provalije; može ili nastaviti preko ruba ili krenuti u novome smjeru i postići spektakularni uspjeh! Ključan čimbenik u ovome rezultatu je “dobronamjerna vanjska sila” koja može koristeći svoju naprednu tehnologiju stvoriti situaciju koja će natjerati tajne vlade da odstupe. Oni koji djeluju na važnim premosnicama vašeg društva su nas, tijekom naših nedavnih susreta s njima, podržali u smjeru akcije! Mi im tada govorimo o našim zemaljskim saveznicima i zatražimo da nam se aktivno priključe u postizanju njihovih predano postavljenih ciljeva.

Dakle, pokret se pojačava diljem svijeta koji snažno teži promjeni. Ovaj pokret neće biti ušutkan s jeftinim “popravcima” nekoliko bolesti koje napadaju vaša društva. On zahtijeva masovno preslagivanje operativnih struktura i ove moraju reflektirati nove, više prosvjetljene društvene ugovore koji mogu držati korak sa brzo mjenjajućim novim Ja. Naš zadatak je provesti sve ovo kroz završne spinove i pripremiti vas za transformaciju vaše svjesti. Oni koji inzistiraju na pokušaju da zaustave neizbježno i koji žele produljiti financijski i duhovno bankrotirani status quo ubrzano postaju dinosauri na rubu još jedne masovne ekstinkcije! Naše božansko posredovanje među vama nema takve muke – mi smo došli otpratiti sve vas kroz zadnje korake razdraganog putovanja natrag u punu svjesnost. To znači da imamo za ispuniti vrlo posebnu misiju.

Uklonili smo tajne tehnologije (od tajnih vlada op.p.) koje su nam prijetile i koje su trebale biti korištene da vas porobe. Jedina moguća budućnost za vaš svijet je ona izražena Nebom i gospodinom Sureom: ona koja je u blagostanju i slobodi i podiže vas u transformaciju upravljanu božanskim planom! Došli smo otpratiti uklanjanje tajnih vlada sa vlasti i ohrabriti globalni detant ( razoružanje ? op.p.) što će osigurati da je put naprijed put sreće! U tu svrhu, prije više od godinu dana započeli smo redovite sastanke sa predstavnicima glavnih vlada odabranih od tajnih vlada. Ovi izaslanici su ispunili ove sastanke sa crnim proročanstvima, no u zadnje vrijeme je bio na nama red na takvo nešto. Morali smo dati do znanja kako je produljenje plana mračnih sila neodrživo. Pored toga mi imamo superiornu tehnologiju koja ovo može podržati. Ovo nije prijetnja već jednostavno izjava ili činjenica. Naši zemaljski saveznici pod našim vodstvom su spremni da djeluju i stave u funkciju doista previše zakašnjele programe “obilja”. Vrijeme za vaše univerzalno blagostaje i priznavanje vaših neosporivih prava i osobne nezavisnosti je stiglo!

Prvi kontakt je za nas počeo kao vrlo čudna misija i proklamiran je od strane Neba kao božanska intervencija. S početka nismo znali kako postupiti. U međuvremenu smo mnogo naučili i sad shvaćamo kako smo postali božanska opcija čija milost i mudrost će vas povesti natrag u punu svjesnost. Ovo ne shvaćamo olako. Sad moramo intervenirati još direktnije i tako se eksponencijalno povećao broj letjelica na vašem nebu. Uklonili smo tajne tehnologije (od tajnih vlada op.p.) koje su nam prijetile i koje su trebale biti korištene da vas porobe. Jedina moguća budućnost za vaš svijet je ona izražena Nebom i gospodinom Sureom: ona koja je u blagostanju i slobodi i podiže vas u transformaciju upravljanu božanskim planom!

Danas smo nastavili našu diskusiju o trenutnim zbivanjima u vašoj realnosti. Vaše blagostanje je blizu zajedno sa konstelacijom promjena koje čine iduću etapu na vašem putu za slobodu i punu svjesnost. Trenutak za slavlje i ujedinjenje u vašoj pobjedi je blizu! Najdraži znajte u svom srcu srca kako su neizmjerno Dobro i vječno Blagostanje Neba doista vaši! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi jedno! i Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization
Translator: Siniša - Civilizacija Svjetlosti


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Sheldan Nidle,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge