Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 23. studenog 2016


SaLuSa - 23. studenog 2016

Poruka 10

Promjene koje se događaju na prvom mjestu moraju biti prihvaćene od vas, a onda se mogu transformirati u vašu svakodnevnu stvarnost, jer one dolaze iz vaše volje i želje da promijenite sebe. Globalne promjene nisu odvojene od vas, ane ne ovise o nekom drugom ili nečim drugim, one su usko povezane s načinom na koji prihvaćate unutarnje promjene.

Bili ste naviknuti da se krećete vrlo brzo u svojim kasnijim životnim iskustvima i potisnuti vremenom, niste imali ni trenutak da prihvatite ili proučite sve promjene kroz koje prolazite. Sada to može izgledati čudno da se od vas traži da istinski prihvatite sve što vam se događa. To je način da se uspori žurba u vašim umovima i da dobijete dovoljno prostora za nove snažne misli koje dolaze od još jednom stvorenog načina vašeg srca. Mora postojati usklađenost između vas i promjene, jer to onda utječe na tok stvaranja energije u vašem umu. Ako niste sigurni u vezi promjene, ona će se također pojaviti u vašem umu, kao misli zbrke ili brige. Što možete učiniti ako sumnjate u svoju spremnost ili ograničenja za promjene? Jednostavno se zapitajte što vas dovodi do toga da se osjećate neugodno u vezi promjene a također odgovor bi bio vrlo jednostavan, jer ako ne bi bili spremni za promjenu, ona ne bi čak ni ležala pred vama da čak ni ne razmišljate o njoj. Zaista ne postoje poteškoće u odgovaranju, vi samo trebate prihvatiti jednostavnu istinu.

Da, istina je uvijek jednostavna, bez uvijanja ili skretanja na putu dobivanja na znanje, ona je samo skrivena iza starih nerazjašnjenih slojeva vaših iskustava. Nakon što ih počnete čistiti, istina će postati vidljiva i vi morate biti spremni da je vidite onakvom kakva je. Za neke ona može biti šokantna, neki se mogu osjećati čudno iznutra, za neke može značiti da se zapitaju o svojoj svrsi postojanja, zato što se pripremate korak po korak da otkrijete sve skrivene tajne svog osobnog postojanja i postojanja kao zajednice na Majci Zemlji.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/11/message-10.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge