Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 17. studenog 2016


SaLuSa - 17. studenog 2016

Poruka 9

Ljubav beskrajno teče cijeli život u svojih vidljivih ili nevidljivih oblika ostavljajući trajnu poruku istine. Naizgled postoji bezbroj poruka, svaka od njih savršeno odgovara svakom pojedinom biću, ali u stvari, poruka je samo jedna i svako biće uzima sve ono što je potrebno za kretanje kroz iluzornu prirodu iskustava. Iluzija vam pomaže da u potpunosti razumijete našu vlastitu jezgru kreacije i omogućuje vam da dobijete sve što je potrebno za naše kretanje dalje sve dok ne dostignemo sve veće i veće stanje jedinstva, i onda bi bili u stanju apsorbirati više od prvih izvornih poruka. Naši oblici moraju se također svakako promijeniti, jer prethodni oblik nije spreman da čita više od onoga što već čini, a to je trenutak kretanja u nove oblike života.

To se događa sada, ovisno o tome kojom se brzinom mijenjate, vi ste bili pripremljeni za promjenu oblika, a to je zato što se vaši sadašnji oblici također mijenjaju. Vi to osjećate ne samo na mjestima na kojima imate neke probleme, nego to osjećate i na drugim dijelovima tijela, koji su bili zdravi i koji su funkcionirali sukladno njihovoj namjeni. Promjene se događaju u vašem zdjeličnom području, u području prsa, a također i u vašoj glavi, što je završni korak svake promjene - jer tamo leži vaša moć kreiranja i organi obrade misli. Možda ćete ponekad osjećati bol ili pritisak, i sigurno osjećate kako se protok tople i iscjeljujuće energije istovremeno kreće u tim mjestima promjena. Ova promjena je neophodna da se naviknete na prihvaćanje novih kodova poruka koje će vas dovesti do završetka nadogradnje vaših sadašnjih oblika. Kad se to postigne, spremni ste početi još jednom s učenjem da živite u novoj verziji oblika koji vam omogućuje da nastavite svoje putovanje.

To je dio kruga promjene - duša je spremna - srce prati i kad je spremno - um obrađuje promjenu i opet, kad um završi prihvaćanje promjene, vi duši dajete još jedan impuls za promjenu. To se stalno događa u svakom dijelu kreacije, u malim stanicama vaših fizičkih oblika, u planetarnom dijelu, u galaksiji i tako dalje.

Dakle, ako prihvaćate promjenu kao takvu, sve što trebate učiniti je da promatrate njeno kretanje kroz vas i sigurno da dobijete dovoljno odmora, kako bi se omogućila glatka i što bezbolnija transformacija.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/11/message-9.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge