Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 22, 2013

SaLuSa - 22. listopada 2013

Osjećate li slobodu koju svi sada imate, da izaberete mnoge prekrasne mogućnosti koje su vam otvorene vašim vlastitim napuštanjem starog? Mi ne govorimo o izboru da se probudite, već o izborima ili odlukama koje ste sada slobodni donijeti o vašim budućim iskustvima, bez da budete gurnuti natrag s negativnim energijama koje su se vrtile oko svega vašeg ne tako davno. Sada vam je dozvoljeno da slobodno slijedite svoje vizije i snove, i ne postoji ta sila dovoljno snažna da vas zaustavi, osim ako ne odlučite da to učini. Zov vaše više stvarnosti postaje sve jači sa svakom vašom misli koja tamo postoji, a to stvara nevjerojatnu snagu i energiju koja vodi ka završetku svih potrebnih priprema upravo u savršenom trenutku za svakog od vas. Mi izbliza pratimo vaš napredak, jer svi oni koji će se povezati s nama konstantno primaju našu energiju, bilo izravno ili preko naših poruka, i vrlo smo sretni da primimo vaš predivan i snažan odgovor koji šaljete natrag nama.

Budite spremni vidjeti mnogo više promjena koje se događaju zbog velikog povećanja vaše kolektivne svijesti i zapamtite da sve što se događa je odraz vaše vlastite volje i izbora. Ako se fokusirate na to da vidite brzi napredak koji se postiže prema poboljšanom načinu života za sve ljude, vi ćete dodati potrebnu energiju da se to dogodi i da ćete podijeliti svoj osjećaj s drugima, ova energija će neizmjerno rasti. Ako izaberete da "čekate i vidite što će se slijedeće dogoditi", brzina promjena će odgovarati vašim mislima. Znamo da se možda osjećate umorni od fokusiranja na pozitivno a ne vidite da se to već događa, ali vi ste jako dobro svjesni činjenice da ste izabrali biti jedan od onih koji pokazuju drugima put koji trebaju slijediti, a i vama je trebalo neko vrijeme da postanete snažniji, rješavajući mnoge probleme koji su blokirali protok čiste energije i utjecali na vašu moć stvaranja. Zapamtite da je sve onako kako treba biti i vi ste sve iskusili na način koji vam je mnogo pomogao na vašem putu evolucije.

Osjetite kako vaše vlastito znanje rezonira u vama i daje vam sve što je potrebno da se fokusirate na ono što želite iskusiti. Ta želja je izraz čiste energije koja teče iz više stvarnosti s kojom ste se odlučili spojiti, tako da vam to može dati ideju o svim tim divnim osjećajima koje ćete osjetiti kad uđete u stvarnost vašeg izbora.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i u ovoj poruci govorimo o izboru koji sada doživljavate. To nikada nije bilo tako slobodno na Majci Zemlji kao što je sada, zato smo došli još više vas potaknuti da koristite taj izbor sa svom vašom povećanom unutarnje snagom i mudrošću koje ste stekli prolazeći kroz toliko mnogo lekcija u tako kratkom vremenu. Možemo reći da "na vama je izbor", jer ne postoji ništa drugo da bude odgovorno za vaša vlastita iskustva. Znamo da ste spremni preuzeti ovu odgovornost i slijediti beskrajni put vašeg procesa evolucije. Već vas vidimo s nama u našoj zajedničkoj stvarnosti za koju smo svi izabrali da ćemo joj se pridružiti.

Kanal: MADAD

Original: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-22102013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge