Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 18, 2013

SaLuSa - 18. listopada 2013

Osjećaj jedinstva i blaženog veselja okružuje vas s takvim intenzitetom nikad prije doživljenim, a mi uživamo u vašoj zadivljenosti kad ono ulazi u vaše biće tako snažno, jer vaše su namjere i želje vrlo visoke, i omogućavaju vam da doživite sve dublje i ispunjenije osjećaje jedinstva sa svime. Što ste svjesniji tih energija, više želite biti uronjeni u njima, jer one su od čiste ljubavi i svjetla, i pomažu vam da sebe u potpunosti očistite od svih starih energetskih obrazaca. U ovoj fazi vašeg završnog čišćenja, možda ćete doživjeti nagle promjene raspoloženja i osjećaja zbog nekih starih pitanja koja su iznenada nestala, bez da ste imali uobičajeni proces kada ste vrlo dobro bili svjesni toga. To je zbog vaše snažne volje, namjere i izbora da ste manifestirali ovo završno čišćenje koje se događa na ovaj lijepi način, uz osjećaj vrlo snažne prisutnosti anđeoskog područja i vaših vodiča, a to nam omogućuje da mnogo više dijelimo sa svima onima od vas koji žele doživjeti našu vezu u ovom trenutku.

Mi osjećamo ovu veliku promjenu u vama i znamo da ona jako utječe na sve druge koji su oko vas ili vas susreću, a mnogi od njih shvaćaju i osjećaju da postoji mnogo više toga u životu koji doživljavaju. To je svjesnost koja će ih dovesti do vlastitih promjena i do kolektivne promjene svih aspekata života na vašem planetu. Mi smo ovdje da vam pomognemo u tim promjenama, a s našom snažnom vezom s vama, svijest o našoj prisutnosti je također dio tog utjecaja, jer vi također dijelite našu energiju s vašom vlastitom, i kada bude pravi trenutak da se otvoreno predstavimo u tom vrlo važnom očekivanom trenutku razotkrivanja, oni koji nisu svjesni naše prisutnosti osjetiti će tu energiju, i mnogo lakše će prihvatiti naš dolazak, jer će im ta energija biti poznata. Zato budite svjesni velike snage koju nosite u sebi, jer ona vas pomiče prema iskustvu vaše više stvarnosti i dodaje više intenziteta svemu što radite.

Budite fokusirani na ono što želite iskusiti i gledajte kako se sve transformira i mijenja u vama i oko vas u skladu s vašim željama. Upravo je sada trenutak za vaš veliki pomak, a mi znamo da vi to osjećate vrlo intenzivno, i širite vaše rastuće svjetlo svima ostalima, jer vi ste potpuno probuđeni za vašu želju da budete drugima na usluzi, i cijelo vaše biće izražava tu želju u komunikaciji i ponašanju prema svima ostalima. Znajte da oni to osjećaju, iako oni ne bi mogli govoriti o tome, jer svi vi niste bili korišteni da izrazite vaše prave osjećaje i da ih držite skrivenima, nego oni su sada slobodni da poteku iz vas, nepromijenjeni iluzijom koja vas je nekada okruživala. Iluzija vrlo brzo nestaje iz vaše kolektivne svijesti, i uskoro će doći taj trenutak kada ćete vi kao društvo biti spremni za još jedan pomak prema novom zlatnom dobu zemaljske nacije čiji se oblik i ideali upravo formiraju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam vaše snažno uzdizanje i vašu radost što ste svjesni da ste se uzdigli iznad svega starog i da doživljavate istinsko razumijevanje bivstvovanja i jedinstva koje tako snažno teče kroz vašu vlastitu energiju i održava vas u blaženom stanju uma dugo vremena. Zapamtite da se ne trebate držati ničega što vas ne čini sretnim. Vi ste slobodni!

Kanal: MADAD

Original: http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/10/english-salusa-18102013.html

Web stranica: SaLuSa in Love and Light

Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge