Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 11, 2013

SaLuSa - 11. listopada 2013

Energetsko polje oko svakog od vas i oko Majke Zemlje postaje sve jače i više ne podržava gomilanje aspekata negativne energije 3D stvarnosti. To energetsko polje je puno ljubavi i svjetla visokih frekvencija i ono djeluje kao štit od svega što treba biti otpušteno. Oni koji su očistili sebe mogu to osjetiti kao snažan osjećaj kao da su izdignuti iznad svega onoga što ih je ranije držalo dole i to im pomaže da se naviknu na još višu frekvenciju bivanja. Budite svjesni tog osjećaja i pustite tu ljubav i svjetlo koja vas okružuje u vaše srce i očekujte velike promjene nakon što se vaše tijelo njima prilagodi. Oni koji su u procesu čišćenja osjetiti će snažnu želju i potrebu da se oslobode problema za koje više ne mogu negirati njihovo postojanje. A oni koji su još uvijek uključeni u igru niže iluzije, osjetiti će visok pritisak unutar sebe i pokušati će tražiti još više iluzija s kojima se pokriti, ali oni više ne mogu utjecati na sve ostale sa svojim negativnim razmišljanjem, jer ona uglavnom ostaju unutar njihovog vlastitog energetskog polja. Svi su već odabrali svoj put i stvarnost u kojoj oni žele biti, jer nitko ne zna bolje od njih koja su iskustva potrebna osim onoga koji ih doživljava.

Svatko doživljava te promjene onako kako ih je planirao, i osjeća veliku udobnost znajući da je plan savršen, a kada slušate svoje vlastito vodstvo ne možete ići stranputicom. Sposobnost slušanja svog višeg Ja i svih svojih vodiča je ogromno narasla i vi vjerujete sebi mnogo više nego ikada prije. Zapamtite da se ne morate uspoređivati s drugima za dokazivanje da se to stvarno događa, jer drugi ne mogu doživjeti svoje promjene na isti način; umjesto toga slušajte s poštovanjem druge u saznanju da postoji toliko mogućnosti za svakog od vas, jer naš Stvoritelj je osmislio sve nas s beskrajnim razlikama u doživljavanju, ali jednake u svim oblicima izražavanja.

Ovo su najljepša vremena koja svi mi doživljavamo, i želimo da osjetite tu radost koja vas okružuje. Osjetite te snažne trenutke vaše vlastite transformacije i znajte da je sve savršeno uređeno unutar vas i daje vam tu sigurnost koju tražite. Život za vas više nije samo fizički, i prihvatite tu činjenicu u svom umu i otpustite posljednje brige koje čekaju da ih otpustite, jer također i vaš um postaje spreman da doživi novo. Čišćenje vašeg uma bio je najteži dio, ali sa srcem ispunjenim samo s ljubavi i svjetlom i istinom o životu, sve može biti očišćeno s lakoćom, samo trebate usmjeriti svoju snažnu namjeru na to. Osjetite snagu u vama koju ste već stekli i budite spremni da se osjećate sve snažniji, kada će vaš um početi funkcionirati na novi način i otvoriti vam puno više iskustava.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i jako uživam u tim promjenama unutar vas, jer vi šaljete sve te divne osjećaje natrag nama i mi možemo više dijeliti s vama. Sada smo sve više povezani, a ta veza postaje jača što se više vas učvršćuje u višim energijama. Držite svoje namjere fokusirane na ono što želite iskusiti i to će se dogoditi. Sve vas volimo.

Kanal: MADAD
Izvor: http://salusacourier.wordpress.com/
Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge