Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski >SaLuSa, October 8, 2013

SaLuSa - 8. listopada 2013

Vaš svijet se mijenja ogromnom brzinom koju vi ne možete sagledati iz sadašnje točke gledišta, jer u ovoj stvarnosti sve se mjeri u određenom vremenu i dok vi još uvijek funkcionirate u ovoj stvarnosti, trebate mjeriti sve što se događa u odgovarajućem vremenu. Kada se spojite sa vašom višom stvarnosti, vaš um će se morati naviknuti na drugačije mjerenje vremena, jer nećete biti u mogućnosti funkcionirati u ovoj višoj stvarnosti. Kako se vaš um sada spaja s vašom višom stvarnosti, možete se ponekad osjećati zbunjeni u svezi vremena; jedan dan sve se događa brzo, drugi dan bez obzira što radite sve je sporo. Ta promjena se može dogoditi i unutar jednog dana, i može biti još više zbunjujuća za vas. Imajte na umu da se i mnoge fizičke promjene događaju upravo sada u vašim tijelima, i zajedno s drugim promjenama stvaraju savršenu cjelinu koja je u stanju da vas preseli u vašu višu stvarnost koju ste izabrali doživjeti. Budite strpljivi i uživajte u svakoj pojedinoj promjeni koje ste svjesni i dozvolite da se ostale dogode u savršenom trenutku svakom od vas.

Mi još uvijek radimo na svim našim planovima i na našim kontaktima s ljudima "na pravim mjestima" za ekonomske i društvene promjene koje se šire svaki dan. Mnogi od onih koji su služili starom sustavu jasno vide da to nigdje ne vodi, i ne vide razlog da ostanu u tome, i odlučuju se da podrže novo i počinju tražiti prave veze. Uvijek nađu ono što traže i nisu bez podrške, jer sve je dobro planirano, i nitko tko želi promjene nije zaboravljen, jer svi vi zajedno stvarate ostvarenje promjena. Ako gledate vijesti o vašem političkom okruženju, ova promjena se može uočiti u velikoj mjeri, kada se fokusirate na govor vaših lidera. Zapamtite da postoje i mnogi drugi u vašem sustavu koji nisu vidljivi i koji tiho rade sve dok ne osjete da je pravi trenutak da istupe i javno progovore. To vrijeme se približava i ništa ne može zaustaviti taj proces, ni prijetnje po život, jer svi vi živite u mnogo višem energetskom polju ljubavi i svjetla, koje stvara prirodnu zaštitu za svih. Neki su možda odlučili da to dožive drugačije, ali morate imati na umu da je to njihov vlastiti izbor.

Fokusirajte se sada na vaše vlastite promjene, jer ulaskom u vašu višu stvarnost, najviše ćete pomoći drugima. Ne samo da ćete osjećati trajnu sreću i radost, za što znamo da vas vrlo snažno motivira, nego vi ćete donijeti više unutarnje snage drugima koji još uvijek traže svoje istinsko sebstvo, a također ćete donijeti više ljubavi Majci Zemlji, a to će pomoći da se ubrzaju promjene koje su potrebne da se zaustavi devastacija njenog tijela i počne se opet gledati na nju kao na živo biće. Zato obratite još više pažnju na završetak svih vaših priprema koje su potrebne prije nego što zakoračite u vašu višu stvarnost, i ne dopustite sebi da se odvratite od toga. Mi znamo i osjećamo da je bilo dovoljno "čekanja" i mi vam pomažemo koliko god možemo. Pa učinite to.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek vam šaljemo našu ljubav i već vidimo sebe kako radimo s vama udruženi u našoj zajedničkoj stvarnosti koju zajedno stvaramo za sve nas, tisućama zemaljskih godina. Ovo je prekrasan trenutak kada ćemo konačno biti u mogućnosti da zagrlimo jedni druge i razmijenimo puno više toga, nego što to sada činimo.

Kanal: MADAD
Izvor: http://salusacourier.wordpress.com/
Preveo s engleskog: Fredi


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge