Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Kris Won, October 29, 2012

Kris Won, 29 October 2012
U Ime Blagoslovljenog Stvoritelja Svemira, i uz odobrenje Čuvara i Zaštitnika ovog kanala koji prima i prenosi što imam za reći, počinjem s porukom koja je namijenjena svima koji ovo čitaju.

Kako je mudar Onaj koji Sve Zna, a iz čijeg predivnog uma je nastao cijeli Svemir! Kako je uzvišena Njegova mudrost koja je osmislila tako nevjerovatno složen Svemir, stroj u kojem je svaki zupčanik "na mjestu", gdje ništa nije suvišno, gdje ne postoji duša ili biće koje se ne uklapa u Njegov Majstorski Plan, dok istovremeno, održava razvoj, bez ometanja evolucije, mnoštva duša koje ga svuda prate, kojima je okružen.

Za onog koji još uvijek živi život fokusiran za svoju osobnu korist, misao sa kojom sam započeo moju poruku, nema ljepotu, niti neodoljiv osjećaj potpune zahvalnosti koji preplavljuje dušu pred Vrhovnim Stvoriteljem toliko ljepote i uzvišenog savršenstva.

Ali za nekog poput mene, tko je uronio u svaku dimenziju koje čine različite vibracijske slojeve Njegovog Stvaranja, nećemo prestati biti zaprepašteni veličnom ljepote i savršenstva njegovog rada. Mnogi i raznoliki zakoni reguliraju svaku od tih dimezija, i ne postoji ništa što moće pobjeći izvršenju i donošenju tih zakona, svakom od njih u svojoj fazi. Njegov Svemir koji je sastavni dio tih Svemira koji se kreću i vrte jedni oko drugoga, slijedeći Zakon Gravitacijskog Privlačenja na besprijekoran i apsolutno čaroban način nisu iznimka u tome.

Vidim uzvišena bića koja su putovala različitim, za vaše konačne umove, još nezamislivim zvjezdanim udaljenostima, koja vas upravo sada prate u ovom trenutku vaše planetarne evolucije, koji su pozvani da u ovim trenucima u kojima živite, postignete evolucijski skok ljudskog bića, koje ljudsko biće u ovom svijetu još nikada prije nije iskusilo, čak niti oni najsmioniji među vama, nisu mogli ovo zamisliti.

Neki od njih, odlučili su utjeloviti se u ovom svijetu kako bi djelovali iznutra, kao jedan od vas. Neki su bili mučeni i prisiljeni biti u ulozi ubojice, dok je njihova jedina želja bila doći i pomoći vam da otvorite svoje umove i probudite svoju svijest; to je nešto što mi jako dobro znamo da se, na žalost, događa u svjetovima najniže evolucije na univerzalnoj ljestvici.

No, njihova žrtva nije bila uzalud, jer su razbili mnoge ustajale mentalne obrasce i otvorili srca svih s kojima su kontaktirali tokom svojeg boravka na Zemlji.

Sada je sazrio trenutak za vas, do sada niste znali kako izaći iz svoje neposredne okoline, upravo kao što mali orao na početku svog života ne zna ništa osim gnijezda gdje je rođen. Dok mu se ne razviju krila i dok ne stigne pravi i prikladni trenutak za let, skakuće s hrabrošću u gnijezdu, maše svojim još uvijek prekratkim krilima, pod brižnim, ljubavlju ispunjenim i zaštitničkim pogledom svojih roditelja. Njegovi roditelji znaju kada će biti dovoljno odrastao za letenje, kada će se razviti krila s perjem da bi održala u letu njihovog sina. Prije tog trenutka, oni ga nikada ne bi bockali svojim kljunom da izađe iz gnijezda jer bi to završilo tragedijom.

Vi ste sada također dostigli dovoljnu razinu ljudske evolucije da napustite svoj tro-dimenzionalni svijet (vaše gnijezdo), da poletite prema višoj dimenziji.

Ovo je vrlo težak trenutak u vašoj evoluciji, uvijek je bilo čovječanstvo iz naseljenih svjetova koje je doživljavalo evolucijski skok, upravo kao što se i vi sada suočavate sa njim, kad vam je potrebna pomoć vaše braće sa zvijezda i planetarnih sustava pokraj njih.

Vi, sami i bez pomoći, ne bi mogli izvesti evolucijski skok ovakvih razmjera. To je tako odlučna (definitivna) promjena, tako spektakularna, koja zahtjeva ogroman trud i neophodnu pomoć izvana.

Ali, ja bih vas savjetovao, ako smijem, da pokušate živjeti ove trenutke u apsolutnom miru, čak, u prepuštanju. To ne znači da vam nije ništa činiti, promjene se grade uvijek u suradnji sa svim uključenim članovima u tom procesu transformacije.

Ono na što vas upućujem, i razumijte ovo dobro, je da napustite, oslobodite se, svih strahova, tjeskoba i briga koje ste usidrili u svojim srcima, produktu od osjećaja, kada ne znate što će se dogoditi od ovog trenutka.
Ne pružajte utočište sumnjama, također, ne oklijevajte napraviti veliki skok kako bi djelovali. Znajte da ste uistinu pred zorom Novog Doba za sve duše koje nastanjuju ovaj svijet, ne samo za ljudska bića, ali i za sve ostale entitete koji prebivaju u vašem fizičkom, eteričnom, astralnom i mentalnom svijetu, na zemaljskoj površini, kao i u dubini oceana, čak i u unutrašnjim područjima Zemlje.

Sjetite se stoga, mojeg savjeta, i prekinite brigu ili čak i strah od skorih veličanstvenih trenutaka, u kojima ćete zasjati i promijeniti svijest uz pjesmu i slavu Stvoritelja, ne plačite za svijetom koji ostavljate iza sebe.

Opustite se u dubokoj ljubavi i zahvalnosti, živite ovaj trenutak duboke transcedencije, nakon koje ćete biti u mogućnosti približiti se višim svjetovima čiji stanovnici čekaju na vas raširenih ruku.

Izvor: Anoniman
Kanal: Kris Won
Prevela: Vesna

< previous message | next message >

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge