Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Kris Won, April 6, 2012

Kris Won, 6. Travanj 2012
 

Esmeralda

Pozdrav za svu našu braću i sestre,

Ovdje je Esmeralda, također član posade malog svemirskog broda čiji je zapovjednik Espallán, kao i moja druga sestra, Salomé, koji su oboje prije kontaktirala s vama. Postoje još dva člana posade našeg svemirskog broda koji još nisu bili u kontaktu s vama, ali koji će to učiniti kada će biti pravo vrijeme. Kris Won, kanal koji nam pomaže pri prijenosu informacije, zna imena druga dva člana posade, koji još nisu komunicirali s vama.

Moj posebni zadatak na svemirskom brodu je, uglavnom, uzeti, klasificirati, te u nekim slučajevima, genetski izmijeniti biljne uzorke koje sakupljamo sa površine Gaje, vaše planete, kao i sa dna oceana.

Također, provodim tretmane umjetne fotosinteza na milijunima stabala sa svih vaših kontinenata, zbog čega smo stalno u pokretu, od mjesta do mjesta, u vašim šumama, ravnicama / prerijama i planinskim lancima.

U nekim slučajevima, također, primijenjujem poseban tretman stjenovitih formacija, ponora, uskih tjesnaca od nekih planina, kako bi se izbjegla korozivna erozija koja bi ih mogla, s vremenom, oštetiti; također, radimo sa santama leda u smrznutim područjima vaše planete, poput Grenlanda, Antarktike ili Aljaske, gdje između ostalog, emitiramo rashladne plinove kako bi spriječili topljenje leda, kao posljedicu rasta planetarne temperature, što je uzrokovano povećanjem solarnih bljeskova/ sunčeve aktivnosti, vaše Zvijezde, Sunca.

Mnogi od vas krive izbacivanje plinova u atmosferu - poput aerosola ili plinova iz ispušnih cijevi automobila ili avionskih turbina - kao sredstva koja izazivaju pojavu koja se zove "efekt staklenika", ali, iako to ima negativan utjecaj na onečišćenje vaše Kisikom bogate atmosfere, to joj šteti u manjoj mjeri, međutim, moram vam reći da je glavni razlog povećanja temperature, zbog čega trpite u posljednjih nekoliko godina, sunčeva aktivnost, koja dopire u vašu atmosferu u obliku zračenja i vrlo intenzivne topline.

Što je bliže vaša planeta, iz vašeg Sunčevog Sustava, Suncu, to intenzivnije trpi posljedice tih golemih solarnih baklji/ sunčeve aktivnosti koja se javlja u njegovoj koroni, a vaša planeta je treća, najbliža, vašoj zvijezdi, iza Merkura i Venere.

Ovo povećanje sunčeve aktivnosti, jasno vidljivo iz vaših opservatorija, uzrokovano je ulaskom vaše zvijezde, uz sve svoje planete u svojoj orbiti, u pojas, koji je izravno pod utjecajem fotonskih i radioaktivnih učinaka od Središnjeg Sunca Mliječne Staze, što je ime koje ste dali vašoj Galaksiji.

Ovaj utjecaj vašeg Središnjeg Sunca nad vlastitom Suncem, pruža idealan okvir za Kozmički Plamen za podudaranje s Individualnim Plamenom svakoga od vas, okolnost koju je Stvoritelj svih Univerzuma odlučio upotrijebiti kao ideal jednog, da bi pomogao svima vama napraviti kvantni skok, koji već počinjete doživljavati, i koji će vas izdići u 5. Dimenziju, te obnoviti vaš metabolizam i molekularnu konfiguraciju dok ne postanete kristalna bića prozračnoog izgleda, umjesto mesnatog i neprozirnog koji ste imali do sada.

Kao što sam vam već rekla, moje zanimanje na svemirskom brodu pod zapovjedništvom Espallán-a, je Biolog, koristim pojam s kojim ste upoznati, iako se naš način rada razlikuje u svjetlosnim godinama od rada Biologa s vaše planete. Uz zastario način rada iz vaše dispozicije, mi nikada ne bi mogli obavljati svoj posao u planetarnom laboratoriju kao što ga radimo sada, gdje djelujemo u oba, u mineralnom, kao i u biljnom carstvu, na čvrstom kopnu, kao i u vašim oceanima, morima, rijekama i jezerima.

A sada, moram nastaviti sa svojim radom, no ne prije nego što vas podsjetim, u vremenu koje ostajemo s vama, mi ćemo raditi na očuvanju, zaštiti i održavanju vašeg planeta, te na pripremi zemlje koja će služiti kao stanište novog ljudskog roda, koji će nastaniti ovaj prekrasan i tako poseban planet u Svemira: Gaju.

Šaljem Vam bratski zagrljaj

Kanal: Kris Won
Prevela: Vesna


< previous message | next message >

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge