Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Kris Won, March 19, 2012

Kris Won, March 19, 2012


Espallán


Espallán govori.

Ukratko, ja sam zapovjednik malog broda s posadom od pet ljudi. U prošlosti, kontaktirali ste s jednim članom moje posade, Salome-om. To je što drži vezu sa kanalom koji koristim sada.

Ozbiljni događaji naveli su me na odluku da pošaljem ovo saopćenje, i to, dok je prisutna ekstremna gravitacija, (s obzirom na ovu situaciju) poželjno je da pratite aktualna događanja na Zemlji.

Iluminati su pripremili plan da izazovu Treći Svjetski Rat s postojećim nuklearnim oružjem, koji bi mogao imati razorne rezultate i nezamislive destrukcije.

Uz plahi blagoslov SAD-a i iskorištavanje pogodnosti predratne klime, koja je trenutno prisutna u vladi i vojnom vrhu od Izraela, planira se oružana invazija na Iran.

Bez sumnje, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se spriječio ovaj rat, u kojem bi tisuće nevinih ljudi moglo umrijeti, i to sve, kako bi se podebljao ogromni profit tamnih gospodara rata.

Ponavljamo, da ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se izbjeglo pokretanje ovog oružanog sukoba, u granicama postavljenim od strane međugalaktičke Konfederacije, vezano uz radnje poduzete od strane Konfederacije svjetova, s obzirom na unutrašnje djelovanje humanosti na planetama sa slobodnom voljom.

Molimo sve muškarce i žene s otvorenim umovima i razvijenom intuicijom, koji pridaju značaj vjerodostojnosti ove poruke, te koji se mogu na jedan ili drugi način potruditi da protestiraju i demonstriraju otvoreno i bez straha, tako da sve zemlje koji bi bile uključene u ovu invaziju na Iran, odbiju dati potporu, bilo vojnu ili logističku, za ovaj opći napad.

Posebno molimo građane SAD-a koji protestiraju, fizički i/ili kroz socijalno umrežavanje lokacija, da prisile američku vladu da ne pokrene oružanu invaziju, koja bi mogla imati nesagledive posljedice.

Također, snaga zajedničke molitve bila bi od velike pomoći, molitva za mir, sklad i bratstvo među narodima na planeti.

Hajde, djelujmo, ovako, u dogovoru, u dubokom jedinstvu kako bi se spriječilo beskorisno i nehumano krvoproliće, na način oporbe, izražavanja protivljenja, zabrinutosti zbog pokretanja strašnog sukoba, koji u stvari ne želi niti jedan muškarac, niti žena koji bi sebe nazvali ispravnim "ljudskim bićem" u punom smislu riječi.

Vaš u svijesti,
Espallán

Kanal: Kris Won
Prevela: Vesna


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge