Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Kris Won, March 3, 2012

Kris Won, March 3, 2012

Ja sam jedna od tri žene u našoj grupi. Moje ime je Sasha, a zapovjednik našeg svemirskog broda zove se Umbro.

Poruka od Sash-e sa svemirskog broda Tulya


Pozdrav svima, našoj braći i sestrama na Majci Zemlji.

Mi dolazimo s druge, manje-više udaljene, planete, za neke to može biti vrlo daleko, za druge smo praktički susjedi. Kako se varijable mijenjaju, to ovisi o točki gledanja promatrača! U stvari ništa nije statično u svemiru; vaše viđenje ovisi o percepciji promatrača, u skladu s njegovim/njenim životom, životnim iskustvom, životnim uvjetima itd.

Trenutno, nas sedam ljudskih bića, koji imamo podrijetlo s istog mjesta, stigli smo vama u posjetu. Kad kažem „ljudska bića“, jer naš je izgled humanoidan (ljudski), kao i vaš (vjerojatno ne mislite da su stanovnici ove planete jedina ljudska bića u cijelom Kosmosu, zar ne?).

Nas sedam, činimo posadu malog svemirskog broda u kojem putujemo. Naše vozilo je realativno malo, ali je udobno, mogao bi se cijeli život u njemu proživjeti bez da vam postane dosadno, jer imamo mnogo načina zabave, čak imamo i prostoriju u kojoj možemo rekreirati pomoću holografskih zvukova i slika, bilo kojeg prebivališta (habitat) u Svemiru, u kojem poželimo biti. Kao što vidite, ne postoji način da nam bude dosadno uz ovakve mogućnosti.

Možemo također ponovo kreirati trenutke iz naše prošlosti, u kojima smo se osjećali sretno, koji nam pri ponovnom proživljavanju, u detalj, donose sreću i radost, kao da su se opet pojavili/ dogodili.

Ja sam jedna od tri žene u posadi. Ime mi je Sasha, a zapovjednik našeg svemirskog broda zove se Umbro. Svi moji putni prijatelji su izvanredna bića, tako puna ljubavi, osobe koje rado pomažu, vi bi ih sigurno voljeli upoznati, sigurna sam.

Možda bi neki od vas željeli doći u kontakt s nama; kako to učiniti? Samo je potrebno otići na povučeno i osamljeno mjesto, bilo da je to pojedinačno ili u grupi, i povežite se s našim brodom. Za kraj, otkriti ću vam ime našeg svemirskog broda, koje je isto kao i ime naše grupe i naše misije ovdje na Zemlji: TULYA.

Počnite polako i duboko disati, a zatim u mislima ponavljajte šapatom ili tihim glasom „TULYA“ nekoliko puta, s namjerom da nas želite kontaktirati. Pri tome je vrlo važno da vizualizirate naš svemirski brod kako leti preko površine ili je na tlu. A kad osjetite da je kontakt s nama uspostavljen, onda će događaji govoriti sami za sebe. Nećemo ništa drugo reći unaprijed, osim pokušajte ovo i doživite sami.

Ne znam da li vam je ovakav poziv bio ranije izložen, jer veliki broj malih svemirskih brodova, kao naš, lete preko vaše prekrasne planete, već poznate u cijelom Svemiru, (svemirski brodovi) čije su posade bića s vrlo različitih planeta ili zvijezda, ne znam da li vam je netko od njih ponudio da uspostavite kontakt s njima direktno.

Uostalom, ovdje je, naš poziv. Ako ovo niste iskusili prije, možda će ovaj događaj biti uvod u novi oblik kontaktiranja s nama, na način koji nije bio pokušan ranije.

A, ako ste ovo već učinili s drugom braćom i sestrama iz svemira, biti će vam jednostavnije, manje novo za vas.

Što kažete na ovo? Hoćemo li probati?

Hajde, onda! Tko je rekao „strah“?

Izvor: Sasha sa svemirskog broda „Tulya“
Kanal: Kris Won
Prevela: Vesna


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge