Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - March 24, 2013

Poruka Montaguea od 24. ožujka 2013.

Moja draga, život ne postaje ništa lakši. Bitka bjesni između svjetla i tame. Osobito je teško onima među vama koji su osjetljivi. Budite svjesni i budni. Nemojte se uljuljkati u lažni osjećaj sigurnosti. Opstanak ljudske rase je ono što je ulog i ta izjava ni u kom slučaju nije pretjerivanje. To je apsolutna činjenica. Mnogi od vas još uvijek odbijaju prihvatiti tu tvrdnju kao činjenicu. Vjerujete da ukoliko odbijete sagledati činjenice, da će samo nestati. Ovo o čemu govorimo je preuzimanje ljudske rase. Nije vrijeme za uljepšavanje. Morate se suočiti s činjenicma i da nisu onakve kakvima biste vi željeli da budu.

Volio bih kad bih mogao biti glasnik dobrih vijesti, no vaš opstanak je ono što mi je važno. Do sada ste morali spoznati da kada se okupite u namjeri da radite s nama u Duhu, tamna strana će podbaviti i povući se sa planete Zemlje, da se nikada ne vrati. Oni su infiltratori koji se prodaju pod braću ljudska bića, iako uvijek “superiornima“ u odnosu na sve druge. Oni manipuliraju apsolutno svime što je potrebno običnom čovjeku za sam opstanak. Sve to je držano skrivenim od vas, no hrabre duše su iskoračile iz vrste i čine te informacije vama dostupnima. Oni su spremni snositi posljedice za takvo djelovanje. Sve vas preklinjem, budite budni i svjesni, svo vrijeme!

Tek ste meso za njih. Oni nemaju dušu. Uspjeli su u tome da vas uvjere da su upravo poput vas. To apsolutno nije slučaj. Žene Irske su se osvjestile tu činjenicu. One su svijetli primjer kako se s tim nositi. One to izazivaju na pravnim sudovima. Nema potrebe za nasiljem. To mora biti učinjeno sa poštovanjem i dostojanstvom, u sigurnoj spoznaji da ono što činite je ispravno i pravedno. Prestanite se gledati kao žrtve. Upravo tako oni žele da se gledate, kao žrtve bez nade. U svojim dušama znate da nije tako jer ste moćna bića svjetla koja prolaze iskustvo na Zemlji. Vaš zadatak je spasiti Zemlju iz stiska Mračnih. Kada se ujedinite, shvatiti ćete da je ta činjenica apsolutno istinita. Zaboravite sve podjele izmišljene od ljudi. Vi ste svi jedno. Ne možete podbaciti.

Meditacija je važna. Molim vas da pokušate pronaći vremena da uđete u svoja viša jastva po inspiraciju. Vi ste duhovna bića. Vrijeme je da se povežete sa svojom duhovnom stranom. To će vam pomoći da se probudite u istinu tko ste zapavo. Religije su obeshrabrivale meditaciju, a nekek su čak i zabranjivale bilo kakvo povezivanje s duhom. To je razlog zašto ste bili izgubljeni u divljini laži i obmana toliko dugo. Vrijeme je da odbacite okove koji su vas držali u tami.

Slijedećih nekoliko tjedana neće biti lako dok će borba biti očitija. Bit će potrebna snaga karaktera da se ustane u obranu istine i pravde. Mračni nisu ostavili niti kamen neokrenut u svojim planovima da preuzmu vašu planetu. Oni kontroliraju sve što je potrebno da bi čovječanstvo preživjelo. Neznajući, pomagali ste im u ovom preuzimanju. Sada, morate pomoći svom bratu čovjeku da preživi. Morate osvjestiti rasmjere obmane. Slušajte one što progovaraju. Oni vam otkrivaju prave činjenice. Ne sugeriram da će vam to biti ugodno, no, vjerujte mi, da je nužno. Nemate vremena za gubljenje. Svijet nije kakav ste mislili da jest i to je činjenica.

Postoje brodovi sa prijateljskih planeta koji okružuju Zemlju i čekaju poziv čovječanstva da im pruže pomoć. Oni će fizički stići vama na pomoć. Oni neće NIKADA NAHRUPITI na Zemlju: moraju biti pozvani. Oni dolaze u miru i ljubavi. Oni sus vjesni što je potrebno i neće vas iznevjeriti. Oni su vaši prijatelji. Oni razumiju vaše stanje i suosjećaju s vašim poteškoćama. Nemate se čega bojati, a dobiti možete sve. Stvorit ćete budućnost koja prihvaća svo čovječanstvo bez ikakvih podjela. Svi će biti dio univerzuma, upravo kao u drevna vremena. Postali ste zaštitnici svoje planete i cijelog čovječanstva. Toliko toga ovisi o vama u ovom razdoblju. Postali ste Vojska Svjetla čije je jedino oružje LJUBAV. Nema veće moći nego što je ljubav. Ljubav sve nadživljava.

Vaša budućnost ovisi o tome kakve akcije ćete poduzeti u ovo vrijeme promjene. Oboružajte se sa što je više moguće apsolutne istine i suzdržite se od ispiranja mozga putem televizije i novina. Pažljivo birajte odakle dobivate činjenive. Postanite mudri tako što ćete ići u svoje srce i dušu da bi provjerili da li se infomacija osjeća ispravnom. Ukoliko da, usvojite je; ukoliko vam ne sjeda, odbacite je. Pogreške u ovom razdoblju mogu biti veoma skupe stoga uzmite vremena da sve pažljivo promislite budući da vaše odluke pogađaju druge. Odbacite sva ometanja koja će vam biti nametnuta i korištena protiv vas. Nema vremena za takve igre.

Moja draga, mi smo svjesni poteškoća s kojima se pokušavaš nositi. Pokušavamo pronaći rješenja, a zatim ćemo te voditi. Podrži svog prijatleja. Ovo je bolno razdoblje, no ono s kojim se valja suočiti. Zatim, oni mogu nastaviti bez ometanja ili prepreka. Nikada nije lako suočiti se s činjenicom da situacija nije onakva kakvom se vjerovalo da jest. Budi tu za slušanje, za podršku i vodstvo, kroz bol koja je neizbježna. Prijatelji su veoma dragocjeni u ovakvim vremnima. Budi tu raširenih ruku spremna za slušanje i suosjećanje.

Nastavite zajedno u svjetlu i sigurnoj spoznaji da ćemo pobjediti tamu i da će svo zlo biti odstranjeno. Izlaganje svjetlu je nešto s čime se oni ne mogu nositi: to im je najveći strah.

Moja draga, sve će biti onako kako je namjeravano. Nemaj straha, pravi ljudi će biti uz tebe. Ti znaš tko su i zašto si na Zemlji u ovom razdoblju. Nećemo te iznevjeriti.

Uvijek tvoj voljeni, Monty

prevela: Marijana Pontoni

Website: The Montague Keen Foundation
Prevela: Marijana PontoniShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge