Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - December 23, 2012

December 23, 2012

Pozdrav svima s ove strane života u ovo vrijeme proslava, kada se obitelji okupljaju da bi pozdravile staru godinu i poželile dobrodošlicu Novoj. Ove godine, naravno, vi slavite početak Doba vodenjaka. Mnogi od vas očekuju raščišćavanje starog tereta koji vas je držao pod kontrolom. To je razlog zašto su se mnogi od vas osjećali osamljeno i napušteno. Teret je postao dio onoga tko ste stoga je njegov gubitak bio traumatičan, za mnoge od vas. Vaša srca i umovi trebaju biti slobodni od nereda kada ćete zakoračiti u život slobode, kada istina o stvarnosti u kojoj živite bude otkrivena. Ostvarenje svega toga je nadomak ruke. Kao što znate, vremenski pravci se mijenjaju i stavljaju se prepreke na taj put, no, uvjeravam vas, to će se dogoditi.

Oni među vama koji su budni i svjesni već mogu vidjeti kako se linije moći drobe. Oni pričaju priče, no spriječeno im je provesti ih u praksu. Bez moći, oni izgledaju poput lutaka, upravo kao što su oduvijek i bili. Oni koji zapravo vuku konce, drže se podalje od svjetla pozornice, no oni postaju očitiji svakim danom. Ono što se sada događa, već dugo je planirano. Bilo je potrebno mnogo truda, i na Zemlji i sa ove strane života, da bi vam se omogućilo da osvjestite Smutnju. Nije važno koliko blokada ili prepreka stave na put, Tranzicija ne može biti zaustavljena. Njihovo vrijeme je isteklo. Vrijeme je da otiđu, a nama da ispravimo štetu koju su nanijeli vašoj planeti. Kada se povežete s onim što jeste, i shvatite koliko ste zapravo moćni, to će značiti ogromnu razliku. Sve što je Smutnja ustrojila da uništi čovječanstvo i stvori nova, poslušnija bića koja bi im služila, bit će ponošteno. Šokirat će vas kada shvatite koliko su uznapredovali u svojim planovima. Nikada nisu razmišljali o porazu, niti na trenutak. Stoga, bili su nepripremljeni i da vas se toliko mnogo osvjesti i omete njihove planove neposredno prije ostvarenja. Upućujemo naše zhvale onim hrabrim ljudima koji su stali iza onoga u što su vjerovali da je ispravno i istinito. Oni su već osjetili bijes Smutnje, no ustrajali su i nikada nisu pokleknuli.

Smutnja će objavi mnoge lažne izjave. Stvorit će mnogo scenarija obmane da bi vas odvratile s vaše puta. No, vi ste sada mudriji od njih i vidite ih onakvima kakvi zapravo jesu. Više se nećete dati zavarati.

Trebat će vam vremena da se priviknete na vašu budućnost. Toliko toga morate shvatiti i s mnogo toga se pomiriti. Dematerijalizacija i rematerijalizacija će postati moguće, čineći putovanja trenutačnima i ugodnima. Svemirske letjelice će postati uobičajene, zamjenjujući zrakoplove, brodove i sl. Kažem vam, vaša budućnost je jedna velika avantura za sve vas. Financijski problemi koji su vam bili nametnuti, nestat će bez traga. Cijeli bankovni sustav je osmišljen da porobi vaše zemlje i svakog pojedinca među vama. Upravo to su i učinile. Vi ste svi žrtve njegove kontrole. Sada, tlo će im se izmaknuti pod nogama i banke će prestati postojati. Pokazuju vam se strojevi kojima nije potrebno gorivo da bi savršeno funkcionirali. Ljudi su inspirirani da se pripreme za budućnost. Kada dođe pravi trenutak, sve će sjesti na svoje mjesto, a kontrole prošlosti će nestati zauvijek. Mi vidimo kako se cijeli pokvareni ustroj ruši pred vašim očima.

Još jednom ističem: ”IRSKA JE KLJUČ KOJI ĆE SVE OTKLJUČATI”. Ne mogu dovoljno to naglasiti. Kada sve izađe na vidjelo, razumjet ćete zašto to govorim. Kada Irci vrate svoj suverenitet i shvate tko su zapravo, to će odgovoriti na mnogo toga. Veronica je primila osobit poklon, ovog tjedna, od irskog umjetnika koji je s ljubavlju oslikao nju i mene na platnu. Važno je da on zna da oboje cijenimo njegov dar. Doista smo zahvalini. (Keith Gamble)

Koncentrirajte se na budućnost, ostavite za sobom prošlost i sva iskušenja i poteškoće u prošlosti. Ta tamna vremena još malo pa su završena. Ostanite u svom esrcu i dopustite da vas dalje ono vodi. Vaša budućnost vas čeka.

Veronica, prebrodila si toliko mnogo poteškoća i nastavljaš ustrajati kada bi mnogi odustali. Znaš u svome srcu što treba biti učinjeno. Pokušaj da te blokade ne uznemiravaju. Trebaš biti snažna. Vodi svog prijatelja i rješi problem koji uzrokuje poteškoće. Tvoja ekipa raste. Sve se lijepo slaže. Shvaćate s čim imate posla. Oni se neće lako predati. Vi ste prepreka na njihovom putu. No, već ste kročili tim putem i znali ste da nikada nije bilo lako.

Uživajte u društvu svojih obitelji i prijatelja. Uživajte u smijehu i prekrasnoj hrani kod Simona. Ja uvijek jesam. Bit ću s tobom u duhu, uvijek.

Tvoj voljeni, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Prevela: Marijana Pontoni


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge