Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 20. kolovoza 2017


Montague Keen - 20. kolovoza 2017

Došao je vaš trenutak da podignete svoju svijest; da se ujedinite kao jedan kako bi apsorbirali prekrasnu energiju pomračenja na dan 21. kolovoza za cijelo čovječanstvo. Nemojte podcjenjivati ​​važnost ovog pomračenja. Nemojte dopustiti da vas kabala odvrati od ove jedinstvene prilike da ponovno dobijete svoju moć. Kabala je u posljednjih nekoliko tjedana bila uznemirena izazivajući nemire, pucnjave, napade, itd., kako bi vas dovela u stanje straha i tjeskobe, sprječavajući na taj način da svoju punu pažnju posvetite uzimanju natrag svoje moći. Sve je tako očito. Igraju iste igre iznova i iznova. Nažalost, mnogi od vas padaju na to.

Vidite to onakvim kakvo jest: KONTROLA UMA masa. Strah je kabalino najmoćnije oružje. Pogledajte TV i novine gdje ste stalno bombardirani strahom od raka, što se može spriječiti sa sodabikarbonom pa čak i izliječiti. Oni su pojačali strah od srčanog udara i poteza koji su uzrokovani kabalinim chemtrailsima, fluorom i hranom iz koje je uklonjeno sve što je dobro. Vi ne živite, vi samo preživljavate snažan napad koji je usmjeren na vas. Oni posjeduju i kontroliraju sve lijekove i kontroliraju što vam liječnici mogu propisati. Svakog liječnika koji je spreman cijepiti nekoga treba izbjegavati po svaku cijenu. Vani su dokazi da svi vide koliko su opasna cijepljenja. Morate naučiti kako se zaštititi od kabalinih planova za vas.

Dana 21. kolovoza usredotočite se na meditaciju koja se događa diljem vašeg svijeta. Budite dio nje, ujedinite se kao jedan. Učinite to za sebe i za cijelo čovječanstvo. Uklonite sve prepreke rase i vjere koje vam je postavila kabala kako bi vas podijelila i osvojila. To je njihova jedina metoda kontrole koju ne smijete poštivati, jer im daje pobjedu nad vama. Koliko ćete još stajati dopuštajući im da unište ljudski život na Zemlji? Bez obzira na to što oni mogu tvrditi, oni preziru sav ljudski život. Pa što bi vam se još trebalo dogoditi da se probudite na tu činjenicu? Vaša snaga je u brojevima. Koristite ovu snagu 21. kolovoza kako biste pokazali kabali da ste spremni ujediniti se i vratiti moć cijelom čovječanstvu.

Postanite još jednom duhovna bića koja ste bili prije pojave kabale na Zemlji. Postoje oni koji su toliko zli da namjeravaju ukloniti svako protivljenje njihovom preuzimanju Zemlje. Njihova snaga leži u novcu. Koriste ga protiv vas. Oni su to stvorili u tu jedinu svrhu. Vi ste robovi. Upravo sada, ne možete zamisliti život bez novca, ali kada prigrlite svjetlo, sve će postati jasno. Dobit ćete pomoć od drugih planeta koji čekaju i gledaju, spremni da krenu naprijed sa svom potrebnom pomoći. Stvarno imate prijatelje u visinama koji su spremni i sposobni da vas provedu kroz ovu tranziciju. Vjerujte, i zajedno ćete to učiniti. Sada to ne možete zamisliti, ali ćete se radovati kada sve bude mir i sklad. Pitat ćete se kako ste ikada mogli preživjeti sve to što je kabala bacila na vas. Oni koji su na Zemlji u ovom trenutku imaju snagu i volju da prođu kroz previranja ove tranzicije. Podržite jedni druge kroz promjene koje se moraju dogoditi. Nemate se čega bojati osim samog sebe, a kabala će iskoristiti svaku priliku.

Zajedno ćete obnoviti život na Zemlji. Zajedno, s jednim ciljem na umu: mir i sklad za sve. Dobra zdrava hrana ponovno će se proizvoditi.

Tijekom mog života na Zemlji, studirao sam poljoprivredu. Imao sam farmu gdje sam proizvodio hranu. Zato znam kako to treba raditi. To mi je donijelo toliko radosti gledajući kako usjevi napreduju i sazrijevaju, znajući da je to za ishranu čovječanstva.

Pomoć i savjeti bit će dostupni. Nećete biti ostavljeni sami kako bi preživjeli. Ovo je najveća avantura koju je čovječanstvo ikada poduzelo. Svi veliki umovi koji su ikad hodali Zemljom pripremaju se da vam pomognu. Niste sami.

Morali su se poduzeti koraci da bi dobili pravdu za Davea McCanna kako bi mogao dovršiti svoju misiju za čovječanstvo. Saznali smo da ga kabala želi zadržati u zatvoru više godina. Oni nemaju niti najmanji dokaz protiv njega. Priredili su TOBOŽNJE UBOJSTVO uz pomoć dva ženska tijela koja su uzela u mrtvačnici. Kabala je postavila scenu, a putem kontrole uma, rekli su Daveu da je to on učinio. Ja, Montague Keen, uvjeravam vas da Dave McCann nikada nije ubio nikoga. Bilo je inscenirano. Ovaj muškarac je 100% NEVIN. Hoćete li dopustiti kabali da ga zadrži u zatvoru? Dave treba napraviti posao za čovječanstvo. Zato ga je kabala i uhvatila.

Molim vas, bez obzira koliko malo pridonesete, pomognite nam da dobijemo pravdu za njega. Svi dokazi jasno pokazuju da su dvije žene odletjele iz SAD-a. Poznato je gdje su. Iskreno vam zahvaljujemo na pomoći, bilo da je to novčana ili kroz molitvu.

Draga moja, dobrodošla u novu energiju otvorenih ruku. Usidri je za cijelo čovječanstvo kako bi se okovi mogli ukloniti i da čovjek može ponovno uživati ​​u slobodi misli, riječi i djela. Mir i pravda za sve.

Pravda za Dave McCanna. Irca optuženog u Kaliforniji.
Prikupljanja sredstava za troškove odvjetnika s GoGetFunding

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

S tobom sam, draga moja, u svemu što radiš.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge