Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 14. listopada 2018


Montague Keen - 14. listopada 2018

To se događa, prijatelji, to se događa. Korupcija koja je kontrolirala Zemlju je izložena i riješena. Sve se događa u pravo vrijeme. Uvijek je tako bilo. Oni unutar kabale su PREPLAŠENI. Njihovo vrijeme je isteklo i oni se nemaju gdje sakriti. Netko će pokušati zaobići totalno izlaganje, ali im se neće dozvoliti da pobjegnu pravdi zbog zločina protiv čovječanstva. Ne samo političari, nego i svi koji su stekli vlast nad čovječanstvom bit će izvedeni pred lice pravde. Mnogi su došli na paradna kola: oni čiji su životi bili daleko od sreće i uspjeha, čiji je ego bio očajan za pažnjom, postali su plijen kabale, i privukli pozornost radeći s njima protiv čovječanstva. Neka im Bog oprosti. Treba ih žaliti. Molite za njih, njima je očajnički potrebna pozornost.

Gospodin Trump nastavlja ispunjavati očekivanja. Molite za njegovu zaštitu jer ga svijet treba. On i gospodin Putin zajedno će stvoriti plan za spas čovječanstva.

Provjerite sve informacije prije nego što ih prihvatite kao istinu, jer sve novine i TV kanali u vlasništvu su kabale, pa vam oni daju samo informacije koje će odgovarati njihovom planu. Oni koji rade na TV će čitati sve što se stavi pred njih. To im je posao. Njih nije briga je li to istina ili laž.

Molite izravno Boga, Stvoritelja, Vrhovno Biće, Izvor, ili bilo koje ime koje vam se čini prikladno. Odbacite posrednika koji vas sprječava da imate svoj osobni odnos sa svojim Stvoriteljem. Kad tako postupite, vidjet ćete Boga u svemu što je dobro i lijepo. Bog će postati dio vašeg života. To bi tako trebalo biti. Religije su stvorene da spriječe vašu vezu s Bogom. Glupo ste predali religijama kontrolu nad vama, i platili ste vrlo visoku cijenu za tu pogrešku. Religije su potpuno kontrolirale vaše živote, i Zemlju, kao da je sve njihovo. To neće biti tako. Sve ovo će doći kraju.

Prvo, Vatikan će biti izložen. Srušit će se zajedno sa svim njegovim ograncima. Vatikan se, u ovom trenutku, klati na rubu litice. Uskoro će nestati. Gledajte ga kao SJEDIŠTE KORUPCIJE koje je OTIŠLO ZAUVIJEK. Korumpirane vlade brzo će ga slijediti. Vi znate tko su oni. Pojavit će se potpuno novi način života, gdje će svi ljudi živjeti u miru. Svjetlo će osvijetliti vaš put prema naprijed. Mračni veo će nestati i mir koji ste sanjali bit će vaš.

To je ono što se sada događa, dok pripremate put da ljubav zamijeni strah i kontrolu protiv koje ste se borili u svim svojim životima. Cijelo vaše postojanje se povlači iz kabaline kontrole. Energije koje preplavljuju vašu Zemlju prisiljavaju vas da izađete iz rute u kojoj ste bili. One čiste vaše tijelo. To je bolno iskustvo za mnoge od vas, kao što i sama Veronika to može posvjedočiti.

Neće svi ići dalje u ovom trenutku. Oni koji se sada pripremaju, osjećaju vrtoglavicu, mučninu i bol u mjestima gdje je ranije nikad nisu doživjeli. Iscrpljenost je nemoguće opisati. Ona vas samo preuzima bez obavijesti i vi spavate satima tijekom dana. Vaše tijelo treba san, čak i ako ste jutros izašli iz kreveta. Izgleda da vaše tijelo treba prilagodbu tijekom ovog prisilnog sna. Vaše tijelo samo je preuzeto i vaš um ne može spriječiti signal za spavanje. Ne možete to izbjeći, morate spavati. Vaše tijelo mora biti spremno za prelazak u svjetlo.

Sada, dok pokušavam pisati (Veronika), obuzima me san. Moram mu se predati.

Novosti o Daveu

Hvala vam na vašoj ljubaznosti prema njemu.

Pojedinosti za kontakt

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Preveo: Fredi


< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge