Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 7. listopada 2018


Montague Keen - 7. listopada 2018

Svi ste vidjeli kako je dobro pobijedilo zlo u Americi 6. listopada 2018. kada je gospodin Kavanaugh konačno izabran za suca Vrhovnog suda tako da rušenje kabale može početi. Ono što su učinili demokrati da to spriječe trebalo bi biti lekcija svima vama. Pokušali su spriječiti istinu i pravdu. To je šokiralo mnoge od vas gledajući koliko su bili spremni ići daleko da bi ostali na vlasti. Izjavio sam, više puta, da je gospodin Trump izabran da izvede Ameriku iz mračne kontrole kabale. On dobro radi svoj posao. Kad čovječanstvo bude slobodno, a biti će, shvatit ćete da to nije moglo biti napravljeno bez žrtve Donalda Trumpa. On se odrekao prekrasnog, opuštenog života sa svojom obitelji da bi služio vama. Molite za njega i njegovu obitelj. Jednog dana svijet će shvatiti koliko mu dugujete.

Močvaru treba isušiti. G. Kavanaugh trebao je biti postavljen na mjesto da to učini. Svjesni ste svega što je učinjeno da se spriječi njegovo imenovanje. Ono što ste vidjeli bilo je koliko je očajna duboka država kako bi se zadržala na vlasti. To vam je puno reklo. Nikad ne zaboravite opasne kemikalije koje su stavili u vašu hranu i vodu, medicinu na bazi lijekova, i zrak koji udišete. To je kriminal, ali oni su to učinili nekažnjeno. Ono što ne shvaćaju je da su oni samo kratko vrijeme na Zemlji, a onda se moraju suočiti s vječnošću, gdje će se morati suočiti sa svime što su učinili na Zemlji da povrijede, unište ili nanesu patnju. Jesu li doista spremni patiti na ovoj strani života cijelu vječnost za svoje zločine protiv čovječanstva?

Ništa se ne može sakriti na ovoj strani života. Ne uspoređujte to sa životom na Zemlji. To nimalo nije slično. To je čudesnije nego što ste mogli zamisliti. Veronika ima snimke mog velikog uzbuđenja kad sam prvi put stigao u život poslije smrti. To je bilo sve ono što sam mogao zamisliti ili poželjeti. Bilo je to više, mnogo više.

John Mack je potvrdio sve ovo kad je došao u duha. Njegova radost i uzbuđenje bilo je dobro za sve. Život na Zemlji samo je trenutak postojanja i treba ga kao takvog i shvatiti. Svi vi ste odabrali da to doživite. Život na Zemlji nije bitan, bitan je život poslije smrti. Došli ste na svijet bez ičega i otići ćete bez ičega, osim što ostaju zapisi o tome kako ste živjeli svoj život. Sve je zabilježeno, ništa se ne može sakriti. Svakome kome ste nanijeli nepravdu, stajat ćete pred njim i moliti oprost, na ovoj strani života. Nema bježanja od ovoga, pa budite spremni priznati svoje prijestupe i tražiti oprost. Ostajete na nižim razinama sve dok to ne učinite. Vrlo malo njih to čini na višim razinama kad umru. Iako mogu dati dojam da su svetiji nego vi na Zemlji, kad pređu u život poslije života sve je otkriveno i izloženo da svi vide. Oni će morati raditi da se poprave i tražiti oprost prije nego što budu mogli uživati u višim razinama. Novac i slava ovdje ništa ne znače. Vaša čovječnost i to kako ste živjeli svoj život je sve što je važno. Rasa, boja ili vjeroispovijed nemaju nikakvu posljedicu ovdje: svi smo mi DUŠE.

Bilješka od Veronike

Molim vas da mi oprostite jer prolazim kroz mnoge fizičke promjene u mom tijelu koje me primoravaju da spavam bez upozorenja. To ne mogu kontrolirati. Ne mogu dovršiti Montyjevu poruku.

Novosti o Daveu

Trebaju mu vaše molitve i dobre želje u ovom trenutku. On vam se zahvaljuje na ljubaznosti.

Pojedinosti za kontakt

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge