Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 9. travnja 2017


Montague Keen - 9. travnja 2017

Kako je Bijela kuća bila infiltrirana sada je na otvorenom. Sjećate li se kada je Donald Trump posjetio Bijelu kuću? Kako je uvjereno izgledao: čovjek koji se raduje što preuzima dužnost. Sjetite se kad se kasnije pojavio poslije susreta s Obamom; izgledao je šokiran i uznemiren. Njegovo samopouzdanje i njegova retorika su se promijenili. Naučio je da ste predsjednik samo po imenu a DUBOKA DRŽAVA donosi odluke.

Međutim, Donald Trump je odbio to prihvatiti. On je krenuo na pedofile DUBOKE DRŽAVE i bio je uspješan. Duboka država to ne voli. Morali su naći način da ga zaustave. Tako su uklonili sve Trumpove ljude iz ureda i zamijenili ih sa svojim vlastitim. Ali i to im nije bilo dovoljno, pa su onda došli do njega kroz njegovu obitelj. Da ne bude zabune o tome, Duboka država ga se želi riješiti, jer ga ne mogu kupiti niti ga mogu kontrolirati.

To je važno, moji prijatelji. Duboka država želi da vas, ljude, okrene protiv Trumpa, tako da vi to učinite za njih. Važno je da nastavite podržavati ga pomažući mu da vidi cjelokupnu sliku. Pišite po zidu za Duboku državu. Nemojte im dopustiti da zadrže kontrolu. Oni su bili izloženi i cijeli svijet to gleda užasnut.

Trump je zatvorenik u Bijeloj kući. Tehnologija koja je nepoznata čovjeku koristi se da bi predsjednici radili posao kabale. To je zlo u pravom smislu. To je način na koji se vaš svijet kontrolira stotinama godina. Vidjeli ste u prošlosti što se dogodilo predsjednicima koji su se usudili stati iza svojih uvjerenja. Trump želi svijet koji je oslobođen dominacije zlih sila. Ni jedan političar vam to neće dati. ONI SU VEĆ PRODALI SVOJE DUŠE DA BUDU U POLITICI.

Molim vas da sami istražite o čemu se govori u sljedećim videima. Sve je objašnjeno jednostavnim terminima.

ALL HANDS ON DECK! You can help dismantle the deep state!

Betrayed by Ivanka — another look at Trump's missile strike

Događaj je na rasporedu da se dogodi uskoro i to će izložiti mnogo toga više, pa budite spremni. Sve što ste naučili, bilo u školi, na sveučilištu, ili u obitelji, samo po sebi je pogrešno. Vama se lagalo, dugo vremena. Vi ponovno morate početi s istinom. Religija je odigrala veliku ulogu u velikoj prevari. Ona, također, mora biti izložena i uklonjena.

Duboka država nije 100% ljudska. Oni se samo pretvaraju da jesu. Oni ne vole ljude, oni samo žele ono što vi imate. Ubijanje ljudi za njih je sasvim prirodno. Isisavanje ljudske krvi je daleko raširenije nego što možete zamisliti. Do sada se sve to jako dobro skrivalo. Povijest pokazuje da su bili izbačeni iz mnogih zemalja zbog tog zločina protiv čovječanstva. Njihov uspjeh što se vraćaju natrag u svaku zemlju pokazuje koliko su pametni u obmanjivanju ljudske rase.

Vi pobjeđujete u bitci. Uskoro će sve biti izloženo. A onda je na vama da zajedno obnovite vaš svijet. Svi otrovi se moraju ukloniti iz zemlje, tako da se može koristiti za proizvodnju hrane prikladne za ljudsku prehranu. Isto tako se moraju ukloniti svi otrovi iz vode i zraka. Dobro zdravlje će biti vraćeno. Vlade će biti od ljudi, za ljude. Mir će svim ljudima biti mantra. Sve to je sada na vašem pragu. Neka su dobrodošle u vaš život. Radite s njima da obnovite Zemlju. Sva pomoć koju trebate bit će vam dostupna. Obnavljanje Zemlje je ogroman projekt i obje strane života su u njega uključene. Kabala svakog dana gubi malo svoje kontrole. Uskoro će morati prihvatiti svoj poraz. Oni su lagali i varali na svom putu do vlasti. To se više nikad neće dopustiti da se dogodi.

Kabalini lažni događaji porasli su po broju. Oni su izgubili svoj utjecaj, jer vi ste sada za njih mudri, i možete vidjeti kroz njih. Što će sljedeće smisliti? Vrijeme im je da spakiraju svoje kofere i da napuste Zemlju. Oni su dobro živjeli na krvi, znoju i suzama čovječanstva. Biti će prisiljeni da napuste Zemlju u istoj točki preko koje su nasilno došli.

Budućnost koja je sada u procesu stvaranja osigurati će da se Zemlja pretvori u raj koji je nekad bila. Svatko od vas je na Zemlji kako bi se osiguralo da se to dogodi. Svi načini posljednjih 2000 godina moraju se odbaciti jer su izazvali čovjekov pad. Čovjek je započeo proces vraćanja u posjed Zemlje i vraćanje mira i harmonije. Molite za gospodina Trumpa, jer on treba božansku zaštitu i vodstvo. Ne napuštajte ga, jer kabala želi da vi to učinite. Vaša budućnost je u vašim rukama; pažljivo rukujte s njom.

Moja draga, još jedan težak tjedan. Mnogi drugi su također bili napadnuti. To više neće dugo trajati.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Poruka od Veronike:

Ima li odvjetnik u području Los Angelesa u Kaliforniji koji bi bio dovoljno ljubazan da mi ponudi jednokratnu pomoć?
I ja i čovječanstvo bili bi duboko zahvalni.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge