Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 2. travnja 2017


Montague Keen - 2. travnja 2017

Vidjet ćete istinsku pobjedu nad zlom u slijedećih nekoliko tjedana. Ova bitka se vodi na mnogim razinama, neke kojih ste svjesni, iako su mnoge dobro skrivene od znatiželjnih očiju. Držeći čovječanstvo slijepo na ono što je učinjeno je bilo lako sve dok ljudi nisu počeli proces buđenja. Sav užas vašeg ropstva još nije otkriven. Postoje mnogi koji su potpuno budni i svjesni onoga što treba učiniti kako bi se oslobodilo čovječanstvo.

Veronika je planirala pokazati vam intervju Miles Johnstona sa Super Vojnikom.

Video je nazvan: RAZLOG ZA PIZZAGATE. Međutim, uklonjen je s YouTubea. Super Vojnik objašnjava da kabala želi da shvatite i prihvatite da bi oni postojali na Zemlji, oni moraju piti krv i jesti meso vaše djece. To je činjenica njihovog života. Vidjevši to objašnjeno od strane pojedinca kojeg su oni trenirali koji bi naslikao sliku za vas.

Da ima onih koji su voljni stati na kraj takvoj praksi veliki je korak naprijed. Pokušajte pogledati ovaj intervju s Miles Johnstonom. Obje strane života rade zajedno da zaustave ovu zlu praksu. Budućnost čovječanstva ovisi o tome da se to zaustavi. Sama Amerika pokušava riješiti ovaj problem, ali tisak i TV kanali u vlasništvu kabale to neće objaviti. Dokaz je tu za one koji žele istinu. Vjerovanje propagandi je ono što vas je držalo zaključanim u ropstvu sve ove godine.

Prošlog tjedna sam vam rekao da je ono što se dogodilo u Londonu bio LAŽNI DOGAĐAJ. Sada ćemo vam pokazati dokaz.

Ole Dammegård: Statue of Liberty – NYC is next NWO False Flag Predicted 3/22 Westminster (Statua slobode u New Yorku je slijedeći lažni događaj. Westminster predviđa 22. travnja)
Intervju s Alfredom Lambremont Webre

Pogledajte noževe s kojima su rekli da je izboden policajac. NIJE BILO KRVI na njima. Velike pogreške su napravljene u Londonskom lažnom događaju; neke od njih su smiješne, one su tako očite. Pogledajte na njih otvorenog uma. Londonski događaj nam govori da će slijedeći biti u New Yorku. To pokazuje, bez ikakve sumnje, da je sve to priređeno i da se lagalo. Sve to je šarada, pripremljena od strane vaših vlada da stvore strah, tako da predate svoju slobodu njima (ono malo slobode koju još imate).

Svaki lažni događaj vam govori gdje će biti slijedeći. TO JE IGRA. Kabala vam se smije da ste toliko glupi da ne vidite njihovu igru. Oni vam govore što namjeravaju učiniti, a vi im omogućujete da to učine. Oni vjeruju da ih ova akcija oslobađa svake krivnje. Sve što uvijek trebaju učiniti je da uliju strah u vas, a vi ćete im pustiti slobodne ruke da učine što im se sviđa.

Napadati moju suprugu zbog toga što vam pokušava otvoriti oči, da vas oslobodi ropstva, je patetično. Rekao sam vam da će 2017. i 2018. donijeti mnogo problema i testova za čovječanstvo. Travanj će dokazati da će biti jedno takvo vrijeme testiranja. Ne dopustite da vas obuzme strah. Kad stojite u svom vlastitom svjetlu nemate se čega bojati. Strah je kabalino najveće oružje protiv vas, ali oni ne mogu učiniti ništa bez vaše suradnje. Ukoliko odbijete prihvatiti strah, oni su nemoćni. Da bi preživjeli na Zemlji, oni trebaju vas. Oni koji savlađuju njihov strah, oni se trpaju u zatvore. Korumpirani odvjetnici su plaćeni da ih tamo drže. Postoji netko tko čita ovu današnju poruku koji zna istinu u vezi određenog mladog čovjeka. Molim tu osobu da pronađe to u svom srcu, da iznese ove dokaze na svjetlo, tako da čovječanstvo može preživjeti. Vi možete prekinuti patnju svojih bližnjih. Potrebno je samo malo hrabrosti.

Kad poziv da ustanete zajedno dođe, budite spremni. Vas je, nakon svega, 99%, koji su naspram 1% onih koji žele uništiti vaš život i vaš svijet. Saznajte tko su, i koja je vaša svrha, i držite se toga. Odbijte da budete stavljeni u KABALIN MIKSER koji oni planiraju za vas. Budite ponosni na svoje nasljeđe. Bili ste na zemlji od početka vremena. Vaša povijest je posvuda za one koji je žele vidjeti. Neovlašteni su slučajno došli na Zemlju, svidjelo im se ono što su vidjeli, i željeli su to za sebe. Od tada su počeli problemi za čovječanstvo. Kabala uništava ljudsku rasu kroz cijepljenje, hranu, zrak, i medicinu temeljenu na bazi lijekova. Vi sebi dopuštate da budete prevareni, opet i opet, vjerujući lažima. To se mora zaustaviti. Odgovori na sve probleme leže u vašim rukama. Uzmite natrag kontrolu nad svojim životima i vašim svijetom. Istražujte što više možete tako da vaše oči budu širom otvorene istini i ostanite u njoj.

Moja draga, šteta na tvom parkiranom autu je uznemirujuća. To je učinjeno namjerno. Lupnjava po prozoru tvoje spavaće sobe u 5 sati jutros bila je daleko zlokobnija. Namjera je bila da uzrokuje strah, što se i uspjelo. Za tebe, ukloniti ga je bilo traumatično.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge