Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 7. svibnja 2017


Montague Keen - 7. svibnja 2017

SAMO LAŽ TREBA PRAVNU ZAŠTITU.
ISTINA SE NE BOJI ISTRAGE.
Anon

Istina se nikad ne treba skrivati. Ona se mora u potpunosti shvatiti, jer sprečavanje istraživanja istine služi da se sakrije i time da vas se drži u ropstvu. To vas drži zarobljene u iluziji iz koje morate pobjeći. SVE mora biti na stolu za diskusiju, bilo građanski i li vjerski zakon. Svjetlo istine izbacuje sve što je ostalo skriveno, da se ispita njegova valjanost bez ikakve zabrane. Milijuni vas sada su 100% budni i traže odgovore. Nije vas moguće natjerati natrag u energiju kontrole. Lažna matrica sada vam je sasvim vidljiva. Vi ste budni i vidite sve kako jest, ne kao što vam kabala kaže da jest.

Kabalin stisak nad vama brzo nestaje. Oni tonu, u nemogućnosti da ponovno preuzmu kontrolu. Sada vam kažem da im se neće dopustiti da ponovno vrate kontrolu. Vrijeme je isteklo. Bez obzira što rade, njihovo vrijeme na Zemlji je gotovo i oni moraju otići, bez povratka. Sve njihove strukture moći bit će uklonjene i otvorit će se novi način života. Njihovi centri kontrole sada su vam poznati i na vama je da svi pomognete u uklanjanju njihove kontrole. Već ste bili svjesni Rima, Vatikana, i grada Londona, i Washigtona DC; ali sve do nedavno niste bili svjesni ogromnog centra kontrole na Antarktiku. On je vrlo sofisticiran, s tehnologijom koja daleko nadilazi sve što je poznato ostatku čovječanstva. Sivi (vanzemaljci, op. prev.) tamo rade sa znanstvenicima. Vaše vlade su sve to znale ali su odlučile da to zadrže od vas. Oni vas vide kao ovce u toru s psima ovčarima koji vas čuvaju. Oni vam samo dopuštaju da znate ono što kabala dopušta. Oni čak raspravljaju o tome da vas čipiraju kako bi imali još veću kontrolu nad vama. Oni već koriste ENERGETSKE ČIPOVE u vašim umovima, iako ste bili totalno nesvjesni toga.

SAD SE OPET BORITE i govorite: „UZIMAM NATRAG SVOJU MOĆ“. Vaša energija raste, širi se, i isijava svjetlo na sve što je bilo skriveno. Vi otkrivate istinu. Sada vidite tko je preuzeo kontrolu nad vašim životima i vi odbijate biti podvrgnuti njima. To je razlog zašto nisu iznova i iznova uspjeli pokrenuti treći svjetski rat. Vi svi zajedno ste to spriječili s malo pomoći od života poslije života i vaših prijatelja iz svemira. Sotona neće uspjeti. Toliko je ljudi u politici koji su na vlasti jer su prodali svoju dušu Sotoni i oni služe samo njemu. On traži krv i patnju djece. Vi vidite dokaze o tome svud oko sebe. To je u svakoj zemlji.

Masoni tlače Irsku. Oni je tlače i sprječavaju da procvjeta kako bi trebalo. Kad bi ikad narod Irske našao vremena da shvati tko su, i što je učinilo Irsku onim što jest, uklonili bi masone i sve postavke Vatikana iz te svete zemlje. Oslobodite svetu energiju iz svih svetih mjesta i ley linija i pomoći ćete čovječanstvu da bude oslobođeno ropstva.

Nikad vam nisu rekli istinu. Vaše obrazovanje bilo je potpuna kontrola uma kako bi se osiguralo da poštujete sve zakone koje je donijela kabala. Oni su napravili od vas marionete, bezumne lutke. Vatikan je pokupio vaše duše. Pobjegnite, uklonite okove iz vaših umova i vratite svoju moć. Odbacite kontrolu Vatikana koja vam je nametnuta pri rođenju, kada su vas vaši roditelji naivno krstili i dali vas Vatikanu bez vašeg odobrenja. Da li zaista želite pripadati SOTONISTIČKOJ JAZBINI BEZAKONJA? Ono što vam se ispričalo o Vatikanu, i ono što on zapravo jest, dva su svijeta. Odbijte ga podržati ni trenutak dulje. Pogledajte njegovu pravu povijest. To će vam otvoriti oči.

Izvor je u svima vama. Ne trebate nikog osim vas da se povežete s njim. Sve vam se otvara. Vi postajete bića svjetla koja zapravo i jeste. Nikad nikome ne dopustite da vam opet oduzme snagu i slobodu, bez obzira što vam obećali. Odbijte voditi njihove ratove, i svi ratovi će završiti.

Sada gledate kako kabala pokušava uništiti Ameriku kako bi mogli postići kompletno preuzimanje. Oni su to planirali dugo godina. Kabala uvijek ima svoje ljude postavljene na strateška mjesta spremne za pokret u pravom trenutku. Iznova i iznova, kroz povijest, vidjeli ste kako oni funkcioniraju. Ali do sada, vi ste to prihvatili.

Oni uvijek sve unaprijed planiraju, postavljajući svoje ljude na položaje vlasti, kroz brak i obiteljske veze. Oni koriste svaki mogući način da mogu steći vlast i kontrolu. Nema ih dovoljan broj, pa svaka prilika mora biti iskorištena. Ali VAS je dovoljan broj. Morate naučiti kako koristiti njih što je moguće češće. Došlo je vrijeme da uzmete natrag sve ono što je vaše kako bi stvorili bolji svijet za sve.

Vaše molitve i vaša pomoć su potrebni za spašavanje mladog čovjeka iz kandži kabale. On je držan u zatvoru u Kaliforniji već godinu dana za zločine koje nije počinio. On je potpuno budan i želi završiti svoj rad za čovječanstvo. Ovo je savršen primjer kako je svjetlo uhvaćeno od strane kabale. Naša zahvalnost ide jednoj duši u Irskoj koja je dala korisnu informaciju.

Moja draga, svjetlo se brzo širi. Uzbudljivo je to promatrati. Hvala ti što zračiš svjetlo i znanje sa svojim prijateljima. Ponosan sam na tebe, moja draga.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge