Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 1. svibnja 2017


Montague Keen - 1. svibnja 2017

S poštovanjem te podsjećam, draga moja, da nisi proljetno pile. Moraš pokušati poštovati sebe. Poslu kojeg si se prihvatila da pomogneš osloboditi energiju mnogih mjesta u svijetu treba vremena i lijepo ide. Otvaranje vrtloga po cijelom svijetu kako bi se omogućilo da dobra energija slobodno teče vrijedno je truda. Transformiranje zle energije koja je implantirana na najneočekivanijim mjestima od velike je važnosti. To što ti i tvoj prijatelj možete učiniti je dobro. Vi sigurno pokrivate dijelove svijeta za koje nikad niste očekivali da ćete se s njima spojiti. Kad bi se ljudi mogli potaknuti da se uhvate tog posla za dobrobit svih, tada bi se transformacija vašeg svijeta strahovito ubrzala. Čineći tako to otvara zatvorska vrata koja su vas držala zarobljene u životu koji se može opisati samo kao borba za samu vašu egzistenciju.

Problem je da ste dopustili da vanzemaljska rasa preuzme vaš svijet i napravi robove od vas. Vi se tek sada budite na tu činjenicu i tražite odgovore. Njih je 1% a vas je 99%. Vi ne trebate njih, ali oni trebaju vas. Budući da svjetlo istine sada preplavljuje Zemlju, sve postaje jasno i vi možete poduzeti akciju. Odbijte se pridržavati njihovih nerealnih zahtjeva. Glavni PENDREK (gumena palica ispunjena metalnim kuglicama, op. prev.) koji oni koriste da vas drže u šaci je (naravno) NOVAC. Oni su izumili novčani sustav u tu svrhu. Banke su bile njihov najkorisniji alat i oni su ih koristili protiv vas na sve moguće načine. Njihov najveći strah je da ćete se probuditi i vidjeti što rade.

Oni su paraziti koji egzistiraju na patnji čovječanstva. Vi znate što učiniti s njima: ukloniti ih i osigurati da se više nikad ne vrate. Vrata se moraju čvrsto zatvoriti za njima. ONI ĆE OTIĆI, jer oni ne mogu podnijeti probuđeno čovječanstvo. Oni gube tlo iz minuta u minut. Oni su sotonistički žrtvovali vašu djecu tako da mogu piti njihovu krv i jesti njihovo meso, jer samo to ih održava na Zemlji. Ova praksa se više ne može skrivati. Trebalo je mnogo godina da to izađe u javnost gdje se o tome može otvoreno raspravljati. To je, moji prijatelji, jedan veliki korak naprijed. Ne dopustite da se to opet prikrije: pozabavite se s tim!

Vaši prijatelji iz inozemstva (kako Veronika i ja ih volimo nazivati) su budni. Oni osujećuju svaki pokušaj započinjanja trećeg svjetskog rata. Vi imate prijatelje izvan planeta, kao i u zagrobnom životu (ili životu poslije života, op. prev.) koji su se posvetili da štite čovječanstvo i Zemlju. Radite s njima i vjerujte da je vaša svrha da štitite i da očuvate čovječanstvo. Vi želite da vaša djeca imaju sretno iskustvo na Zemlji. Nije noćna mora ono što morate podnositi. Ne morate tražiti parazite, jer oni su vam pred nosom, 24 sata na dan, postavljajući zahtjeve vama. Vrijeme je da im kažete zbogom. Morate osigurati da si više ne dopustite da vas sa slatkim riječima privole da dobiju uporište u svijetu. Vi želite da vaša djeca budu sigurna i da imaju život bez straha, u svijetu gdje su mir i poštovanje prema cijelom čovječanstvu norma.

Ovi paraziti proizvode oružje koje žele upotrijebiti na vašim bližnjima. Razmislite o tome… oni vas trebaju da ubijete i uništite ostatak čovječanstva. Koje bi druge vrste na Zemlji to željele? Rad se koristi da se izbriše čovječanstvo BEZ OBZIRA KAKO JE OBUČENO. Kad ne mogu imati rat, oni osiguravaju da bude GLAD, POPLAVE, ili IZBIJANJE BOLSETI. Te stvari stvaraju energiju smrti i patnje koja parazitima treba.

Čovječanstvo se budi i Zemlja se oslobađa njihove kontrole. Sada morate pokazati hrabrost i volju da to vidite. Oni više ne mogu koristiti svoje stare metode kontrole pa traže nove ideje. Oni se osjećaju izloženi, bez planova da se mogu nositi s ovom situacijom, jer se nikad prije nije očekivalo da se čovjek probudi. Uostalom, oni su otrovali vašu hranu, zrak, i vodu, i ispunili vaše mozgove apsolutnim smećem na TV-u i u novinama. Oni su kontrolirali svaki aspekt vašeg života. Sada ste u poziciji da ih pozovete na polaganje računa, a vi to namjeravate i učiniti.

Ovo je vaša velika prilika da živite život kao što bi trebalo živjeti. Paraziti će vam prijetiti; tako zovu njihov blef, jer oni vam ne mogu naštetiti bez vaše pomoći. Vi imate podignutu ruku, pa iskoristite je da se oslobodite ropstva. Kad prekrasna energija bude slobodno tekla vašim svijetom, biljke će rasti, a vi ćete uživati u dobroj zdravoj hrani, piti vodu bez otrovnog fluorida i opet udisati nezagađen zrak. Sve bolesti koje su stvorile eve prevarantske prakse biti će stvar prošlosti. One će otići s parazitima, nikad se neće vratiti.

Veliko buđenje se događa SADA, pa održavajte momentum. Put napretka se otvorio pred vama, a sve što trebate napraviti je da kažete zbogom prošlosti jer vi stvarate budućnost vaših snova. Ne budite toliko ludi da dopustite parazitima da vam prijete. Oni će koristiti televiziju i novine, ali vi znate istinu i ne možete zatvoriti oči nakon što su se otvorile. Temeljite svoje prosudbe na čvrstim dokazima za koje ste odvojili vrijeme za istraživanje za sebe i za podijeliti s drugima. Poduzeli ste goleme korake prema svom cilju. Sloboda vas čeka. Možete osjetiti kako se energija diže. To se ne može zaustaviti.

Hitno su tražene vaše molitve da pomognu spasiti mladića koji je u zatvoru u SAD-u, lažno optužen za zločin koji se nikad nije dogodio. Vaše misli i molitve mogu biti od velike pomoći u njegovom oslobađanju. Pomognite mu.

Moja draga, pokušaj se malo odmoriti. Toliko toga imaš na svojim ramenima.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge