Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - January 6, 2013

Poruka Montaguea od 06. siječnja 2013.

Osjećam tvoje uzbuđenje, moja draga. Dokazi su sada javni i dostupni svakome. SMUTNJA JE RAZOTKRIVENA, napokon. Da, dugo je trebalo, no to se moralo obaviti temeljito i razumljivo. Sada činjenice govore same za sebe. Dužnost je svakoga da shvati prave činjenice i djeluje u skladu s njima. Vi, narod, sada možete vidjeti kako ste bili porobljeni korumpiranim režimom. Vi čak niti ne posjedujete nekretnine; vi ste tek skrbnici. Niti ne posjedujete svoj automobil. Nikada vam nije bila rečena istina u vezi bilo čega. Čak i vaša djeca pripadaju državi: koja ih može i oduzima ih prema svom nahođenju.

Kao što sam vam prije rekao, PAPA smatra svojom cijelu planetu. Ponovo, podsjećam vas, “ništa nije kakvim se čini“. Sami pručite dokaze. Sada je vrijeme da prestanete biti robovima. Istina će vas osloboditi, a istina je tu da je svi mogu vidjeti. dr. Leonard Coldwell je obavio istraživanje za vas. Sada je vrijeme da ga sami proučite. Morate priznati da je to bilo veoma domišljato osmišljeno. Svi ste time obuhvaćeni. Sada, počinje vam se pružati svaka prilika da istupite iz okova i ponovo zahtjevate svoje nasljeđe.

Michael Tsarion vam je, također, pokazivao kada i gdje je cijela obmana započela te kako je isplanirana prije 2000 godina. Vi ste svi bili hranjeni LAŽIMA o tome tko ste i odakle ste potekli. Planirenje koje je uloženo u ovo preuzimanje kontrole nad čovječanstvom je izvanredno. Ni kamen nije ostao netaknut. Oni su postavili svoje ciljeve visoko i gotovo su ih i dosegnuli. Mi, u Duhu, nismo mogli dopustiti da se to obistini. Poduzeli smo korake da vam pokažemo što vam je učinjeno. Sada, budite se u vašim tisućama. Više ne prihvaćate ono što vam je bilo servirano u prošlosti.

Sve propitujte: prestanite samo prihvaćati da je to zakon i prihvatite da zakon ne štiti vas i vaše: on štiti samo korporacije. Vrijeme je da se ujedinite i združite. Smutnja ne može djelovati bez vaše kooperacije. Stoga se zapitajte: TKO DOISTA IMA MOĆ. Što prije osvjestite tu činjenicu, prije ćete se osloboditi iz ropstva. Ovo je prvi puta u vašoj povijesti da vam je dana prilika da vratite svoju moć i tako oslobodite čovječanstvo. Budite sigurni u spoznaji da vi to možete ostvariti. Niste sami; univerzum, kao i svijet Duha uz vas u ovom trenutku. Kada bismo to mogli obaviti umjesto vas, doista bismo to učinili, no to je nešto što morate odraditi sami.

Hramovi moći se urušavaju. Neće trebati mnogo snage da ih se odstrani. Oni štite samo svoje. Nije ih briga za vas. Vi ste tek robovi koji vjeruju u iluziju koju su oni osmislili. Možete se svemu radovati: razmišljajte o slavlju, diljem cijelog svijeta, kada odbacite lance i ugledate SVJETLO. Razmislite o brzini kojom se svijet budi, gotovo je spreman prerezati veze sa Smutnjinim porobljavanjem čovječanstva.

Znajte da su vaše obitelji u Duhu uz vas, na svakom koraku puta, na ovom najuzbudljivijem putovanju vaših života. Neki od velikih ljudi prošlosti su s vama na Zemlji da bi vam pomogli u vašoj misiji.

Vatikan će odgovarati za svoje zločine protiv čovječanstva. On je odgovoran za toliko toga što se pomno skrivalo ispod brižnog lica koje je pokazivano javnosti. Uskoro toga više neće biti: bit će odstranjeno bez traga njegove zle vladavine.

Događa se preuzimanje Amerike: iako tek nekolicina prepoznaje znakove. Događaju se zločini, a i odstranjuju se prava ljudima da se mogu braniti. Ugasite svoje TV prijemnike koje služe da bi vas se držalo pod kontrolom; tamo nikada nećete čuti istinu. Sve je to dio kontrole uma koja je osmišljena da bi vas se porobilo. Američki naord vjeruje da imaju prava; bit će zanimljivo vidjeti tko će pobijediti u ovoj bitci. Svijet ih promatra da vidi tko će pobijetiti. Ono što američki narod vjeruje i ono što je zapravo istina su dvije posve različite stvari. Neka vam ono što se događa u Americi bude svima pouka.

Sada moramo završiti, jer Veronica ima posla sa ljudima koji će uskoro stići. Sve će biti otkriveno kada bude za to trenutak. Ujedinite se u ljubavi i svjetlu i podijelite svoja istraživanja. Pomognite onima čiji umovi su zaplašeni ne bi li se otvorili istini. Potrebno im je vodstvo.

Ništa nas ne može zaustaviti. Zajedno, imamo moć i snagu da premostimo sve prepreke.

Moja ljubavi, uživaj u društvu svojih prijatelja. I ja ću biti prisutan. Stižemo na cilj!

Moja ljubav je tvoja zauvijek. Tvoj voljeni, Monty

prevela: Marijana Pontoni

Website: The Montague Keen Foundation
Prevela: Marijana PontoniShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge