Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 31. kolovoza 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 31. kolovoza 2018

Mike Quinsey

Mračni su proveli mnogo, mnogo godina učvršćujući se na visokim položajima koji su im pružili čvrstu kontrolu nad događajima koji su im omogućili da diktiraju tijek razvoja čovječanstva za svoje svrhe. Ljudima može biti teško prihvatiti da su oni bili iza oba svjetska rata, utoliko da su ovjekovječili nasilje i pokolj zbog vlastitih ambicija. Kroz njih su imali cilj da drastično smanje ljudsku populaciju i da prekinu svaki pokušaj okončanja ratova. U tome su bili uspješni, osim što je u posljednje vrijeme njihova dominacija prekinuta i više nemaju moć da diktiraju kako će se odvijati događaji koji sada pružaju sredstva da se svijetu donese mir. Provodi se masovno čišćenje i mnogi ključni članovi Iluminata su uklonjeni s vlasti, i to je slomilo njihov stisak na nju i svjetlo postaje dominantna sila.

Reći da ste bili držani u mraku nikako nije pretjerivanje, i godinama ste živjeli život u kojem su mnogi ljudi stalno bili bez osnovnih sredstava koja osiguravaju razumni životni standard. Pomanjkanje hrane i medicinske pomoći rezultiralo je tisućama i tisućama preranih smrtnih slučajeva unatoč pomoći iz cijelog svijeta od skupina koje se specijaliziraju za pomoć tim ljudima. Polako, ali sigurno pozicija se mijenja, ali čim se prevlada jedan problem, drugi zauzima njegovo mjesto. To oslikava zastrašujuću sliku bezobzirne gladi i neimaštine koje ne pomažu stalni problemi koji proizlaze iz nedovoljnih sredstava za borbu protiv njih. Vrijeme je da se riješe problemi tako da svjetsko bogatstvo ne bude izgubljeno, novac koji bi bio utrošen za njihov nastavak može se onda usmjeriti onima koji ga najviše trebaju, i na kraju podići standard života. To je obeshrabrujući zadatak, ali vi imate sredstva da dobijete bitku pružajući vam to na pravi način.

Opći osjećaj pesimizma nije lijepa tema za diskusiju, pa promijenimo temu na onu koja će razveseliti srca ljudi. St. Germain čeka odgovarajuće vrijeme da iskoristi ogromna sredstva koja je prikupio dok je bio na dužnosti i prikupio ih za uzdizanje i napredak čovječanstva. Tako je budućnost vrlo svijetla i bit će neograničenih sredstava da, takoreći „novac nije objekt“. Čovjek, međutim, prvo mora pokazati svoju namjeru da se vrati u svjetlo, a to znači da odloži oružje za rat. Prvi nestabilni koraci i korisne promjene događaju se na veliko oduševljenje i zapanjenost ljudi. Znajte da na tome možete graditi jer čovječanstvo osjeća da je vrijeme za promjene na miran način i suradnju jednih s drugima. Mračni koji ne žele ili neće odustati od svojih zlih načina pridonose svojoj smrti i njihovo vrijeme će uskoro isteći. Razdvajanje puteva već je počelo s neizbježnim ishodom, budući da vibracije nastavljaju rasti.

Mnogo toga je planirano za vaše uzdizanje i trebate puno toga za nadoknaditi zbog visokog stupnja zaostalosti. Još uvijek koristite tehnologije koje su zastarjele, iako je neki napredak postignut kao što su optička vlakna i mikroinženjering. Oni su samo vrh ledenog brijega, i vi morate iskoristiti izgubljene prilike i izgubljeno vrijeme i uvesti promjene koje će vam omogućiti veliki skok naprijed.

Da bi osigurali da vaš napredak u svjetlo bude rezultat vaše vlastite sposobnosti, one koji bi vam rado pomogli vi ste odbili. Nema dobitka za vas ako se i drugi s dobrim namjerama miješaju u vašu evoluciju, a posebno ako ste dobili previše informacija bez dovoljno vremena da ih apsorbirate. Evolucija ljudske rase mora napredovati prema vašoj sposobnosti da probavite ono što je novo za vas, i uklopite to u svoju povijest. Međutim, pomoć se može dati nakon što se počnete buditi na veće istine kako bi se one mogle širiti među vama. Nikad ne gubite iz vida činjenicu da ste svi Jedno, i vi utječete više-manje jedni na druge ovisno o vašoj sposobnosti širenja informacija.

Postoji plan da se može dati pomoć kad postanete „zaglavljeni“ kako bi se mogli pokrenuti. Čak i tako vi morate raditi povezani s njim, jer nećete učiti ako vam se sve preda na tanjuru. Evolucija se sastoji od doživljavanja onoga što vam je novo tako da to postane ugrađeno u vašu svijest. Na taj način zauzvrat možete pomoći drugima da evoluiraju i jasno je da to postaje lakše svim uključenim. Moguće je ubrzati stvari i takvi koraci se poduzimaju kako biste evoluirali onako kako je namjeravano. Postoje markeri duž puta i od čovječanstva se očekuje i pomaže mu se da s vremenom dođe do određenih ključnih točaka. Zapravo, daje se puna pozornost tome da se osigura napredak prema planu vaše evolucije.

Moglo bi vam se oprostiti što mislite da kaos na Zemlji ne pomaže da mislite o organiziranom napretku, ali unatoč vanjskog dojma to se događa. To mora biti tako, inače bi čovječanstvo kao cjelina ostalo u kaotičnim uvjetima mnogo duže. Zadnji očajnički pokušaji nisu pomogli mračnima da zadrže stvari, ali oni mogu na trenutak odgoditi stvari. Međutim, njihov slučaj je potpuno izgubljen, ali ne žele priznati poraz i bore se do zadnjeg trenutka. U stvari, svjetlo postaje moćnije nego ikad dok Majka Zemlja putuje dublje u nove energije. Put za vašu budućnost već je napisan i potpuni uspjeh će biti vaš.

Svjetloradnici mogu pomoći drugima u ovom razdoblju smirujući njihove strahove i uvjeravajući ih da su osnovne pozitivnosti predodređene da vide čovječanstvo kako ponovno raste. To će biti povratak na onu uzvišenu poziciju koja je bila prije pada u niže vibracije. Imajte na umu da kada ste to učinili, djelotvorno ste bili odsječeni od svog Višeg Ja, ostavljajući vas prepuštene da plutate bez znanja i razumijevanja koje ste prethodno imali. Srećom ste se u novije vrijeme počeli buditi i počeli ste se sjećati tko ste. Vaš potencijal je toliko velik da jedva možete zamisliti kakva ste velika duša bili prije nego što ste spustili svoje vibracije da bi zauzeli svoje mjesto u nižoj dimenziji.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaš put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge