Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 24. kolovoza 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 24. kolovoza 2018

Mike Quinsey

Vaše vlasti pokušavaju ubrzati promjene koje su postavljene na mjesto. One moraju prevladati prepreke i postoji osjećaj da se približava vrijeme kad se mogu napraviti neke početne najave koje će smiriti one koji gube strpljenje, i uglavnom će biti prihvaćene kao znak da Snage svjetla konačno pritišću da se dovrše. Prvom pravom koraku naprijed uskoro bi trebale slijediti najave koje će, da tako kažemo „zakotrljati loptu“. S druge strane, odluke su vezane akcijama iz trenutka u trenutak kako bi potpuno uništile mračne, tako da ne mogu ometati ili spriječiti neizbježne promjene koje ste dugo čekali. Dakle, situacija je vrlo fluidna, ali vrijeme promjena je ovdje, i svjetloradnici čine sve kako bi ubrzali ishod.

Ključ stvari je da vam možemo pomoći jer postoji dovoljno potpore da to jamči, a okolnosti se mogu posvetiti pozitivnim akcijama koje se poduzimaju. Kad to bude, možete biti uvjereni da ništa neće zaustaviti krajnji željeni ishod. Kašnjenje je naravno pomoglo onima koji se sporo bude i u novije vrijeme oni su uvelike potpomognuti povećanjem vibracija. Međutim, neke duše nemaju nikakvog interesa za uzašašće jer nisu spremne, a također moraju naučiti određene postupke prije nego što budu sposobne razmišljati u terminima podizanja sebe. Svaka duša koja dosegne razinu kada se uzašašće može dogoditi, mogu uzaći bilo kada, ali kako sadašnja prilika dolazi na kraju ciklusa, daje se dodatna pomoć kako bi se potaknuli što je više moguće da se pokušaju pripremiti i da budu spremni.

Polako ali sigurno, ljudi s različitim načinima života i vjerskog odgoja miješaju se s drugima različitih uvjerenja, dok je to rezultiralo nekim trenjem, sveukupni dobitak je tolerantniji odnos. Istina je reći da razlike izgledaju mnogo manje kad razumijete da uvjerenja drugih osoba nisu daleko od vaših. Postoji samo jedan Bog i Božja iskra je u svakom živom biću, a iskušenja rame uz rame podučavaju toleranciju i shvaćanje da su ljudska bića vrlo slična u cijelom svijetu. Vi imate izreku „ali za Božju milost ja idem“ i ako imate na umu da ste se inkarnirali u mnogim različitim rasama kako bi unaprijedili svoja iskustva, shvatit ćete da „svi su Jedno“ na način koji vam se ranije nije dogodio. Nema razloga zašto bi religija trebala stvarati takve probleme pod uvjetom da nije nametnuta drugoj duši, a razlike se poštuju u skladu s tim.

Stvari se već mijenjaju, pa čak i ako je to spor proces i nema apsolutno nikakvog načina vračanja natrag iako neke duše pokušavaju sve što mogu da zadrže ono što im je poznato. Sudbina ljudske rase je da postane jedna rasa s istim ciljevima i kao što se sada počinje događati, neki pojedinci već shvaćaju da imaju potencijalno sve u sebi da moraju potpuno evoluirati. Kad bude pravo vrijeme, pomoći će vam se da napravite još jedan korak naprijed. Pomoć je uvijek pri ruci i sve što trebate učiniti je zatražiti je, i sigurno ćete je dobiti ako ne baš onako kako ste zamislili ili željeli. Nikad niste bez pomoći čak i u vašim najcrnjim trenucima, ali vi često zaboravljate da je pomoć uvijek tu, ali je prvo morate zatražiti jer je inače ne možete dobiti.

Ostavili ste mračna doba za sobom i prekidate svoje veze s njima. Novi vidik leži pred vama pun obećanja i vašeg oslobođenja od veza koje više ne služe vašoj svrsi. Sve je položeno pred vas i sve što morate učiniti je da to zatražite. Razmislite o obećanim promjenama koje će uskoro doći na vidjelo i ostavite probleme iz prošlosti iza sebe. Sve napreduje dobro, čak i ako je sporije nego što ste željeli, i ništa ne može zaustaviti vaš dalji marš u svjetlo koje raste sve jače i jače. Ono već dovodi do novog osjećaja mira i sreće koja je otvorena za sve duše, pa čak i ako su njihova iskustva još uvijek starih vibracija. To se mora dogoditi jer to je već odredio Stvoritelj.

U različitim vremenima počeli ste doživljavati nove energije koje vas ubrzavaju prema naprijed, tako da su vaši koncepti i shvaćanja poboljšani. Tamo gdje je prethodno postojala konačna razina za koju ste očekivali da to bude vaša primijenjena granica izražavanja, sada je i vaša buduća ekspanzija otvorena velikim napretcima. Po vašem stupnju napretka imate pravo imati priliku da idete dalje nego ikad prije. Vidjet ćete da se napredak ne nameće ili požuruje, nego se postavlja na razine koje se smatraju da su unutar vaših mogućnosti. Jasno je da nije poanta prebrzo napredovati jer se mora dati vremena da se nove informacije apsorbiraju i potpuno shvate. Imajte na umu da se dugoročno pripremate na veliki korak u evoluciji da ponovno postanete galaktička bića. Premda ste prilično daleko od takvog napretka, znajte u svom srcu da ponovno ujedinjenje s vašim Višim Ja je vraćanje na razinu na kojoj ste ranije bili.

Prije dugo, dugo vremena odgovorili ste na poziv dušama da padnu u niže vibracije, da pomognu podići one kojima je potrebna pomoć da bi se pomoglo njihovoj evoluciji. Znači, ostavljanje vašeg pravog identiteta za sobom, ali vaši vodiči su vam uvijek bili na raspolaganju da vam pomognu da se vratite na svoju izvornu razinu. Tek sada počinjete osjećati širenje vaše svijesti i kroz nju veće razumijevanje vašeg pravog sebstva. U stvarnosti, vi ste moćna bića koja se vraćaju na višu razinu iz koje ste došli. Nemojte ograničavati svoj potencijal i mislite veliko jer ste sada na putu natrag do realizacije vašeg istinskog sebstva.

Vi koji ste oni koji se bude stvorit ćete put koji će olakšati drugima da ga slijede. Budući da je ovo došlo daleko, budućnost je sve što biste željeli sebi, ali se najprije više vibracije moraju uspostaviti na Zemlji. Dok tako činite svjetlo će postati mnogo snažnije sve dok tama ne bude potpuno uklonjena i potpuni mir i spokoj se nastane na Zemlji. Nikad više nećete biti pozvani da prođete kroz ista iskustva, ali ćete ih koristiti kako biste pomogli drugima koji slijede vaše korake.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ovu poruku mi je šaptalo moje Više Ja, moje Božje Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge