Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, June 29, 2011

SaLuSa, June 29, 2011

Do sada već imate neku predodžbu o tome što očekujete u posljednjim danima dualnosti. Iz kaosa i neizvjesnosti proizaći će promjene koje će pripremiti scenu za ono što slijedi nakon Uzašašća. Sve će se s vremenom uzdići u višu dimenziju gdje ćete imati stupanj perfekcije koji trenutno ne postoji na Zemlji. Svakako ono što nema istu vibraciju neće moći ući i biti će privučeno odgovarajućem nivou. Sada ćete razumjeti zašto imate toliko žestine u vašem individualnom razvoju. O Vama ovisi hoćete li uzaći ili ne, no ako hoćete ne traži se toliko mnogo od Vas da biste dosegnuli viši nivo. Ovo je većinom stvar namjere, te da živite shvaćajući što znači biti Jedno sa Svime Što Jeste. To je ljubav u akciji i ona će Vas voditi cijelim putem do Uzašašća, a i dalje. Vi ne trebate pripadati nikakvoj sekti niti određenoj grupi, to je nešto što je vrlo osobno i unutar vaših sposobnosti.

Nema sličnog iskustva kao što je pronaći istinskog Sebe, i živjeti prema svojim uvjerenjima usprkos mnogim ometanjima i pokušajima da Vas se skrene s puta. Vaša moć leži u Vašoj sposobnosti da stojite čvrsto kada drugi oko Vas padaju kako bi svladali izazove Mračnih sila koji su uvijek prisutni. Ljubav je nježna energija koja je vrhovna energija, koja ne može biti uništena i uvijek je svemoguća. Ona je energija onog što vi zovete čudima te čak i sada se može primijeniti i dati rezultate. Ona je Bogom dana i nikada Vam ne može biti oduzeta.

Ranije smo spomenuli da će one duše koje su napustile Zemlju imati jednaku priliku uzaći kao i one koje su još na njoj. Ono čega možda niste svjesni je da će oni koji su od viših vibracija u nekoj fazi biti u mogućnosti susresti se s Vama kad Zemlja podigne svoje vibracije. Veo između dimenzija neće više postojati i doći će do nekih prekrasnih ponovnih susreta među onima koji nisu nikada pomislili da će se ponovno vidjeti. Međutim nećete biti zajedno za stalno sve dok se proces Uzašašća u potpunosti ne dogodi. Mi znamo kako neki od Vas posjećuju više dimenzije kada su izvan tijela, namjerno ili slučajno. Zapravo postoje zakoni koji određuju ulaz u Astralne predjele i neće svakome biti dopušteno da uđe. Primjerice kod duše koja napušta tijelo tijekom iskustva „tik do smrti“ obično ju se dočeka prije nego može uči u takvo područje. Rezultat je da se većina njih vrati u svoja fizička tijela nakon što shvate da njihovo vrijeme na Zemlji još nije završilo.

Toliko je toga za naučiti o vašem budućem životu, i to je sve ljepota, sreća i najveća harmonija. U svojim najluđim snovima niste mogli uhvatiti osjećaj Jedinstva koji postoji u višim dimenzijama. Uistinu je božansko postojanje kada ne želite ništa jer imate vlastite stvarateljske moći. Kako Vam se sviđa ideja da živite tamo gdje se novac ne razmjenjuje, gdje nema potrebe za zdravstveni uslugama ili liječnicima? Gdje Vaši životi nisu određeni time koliko vremena imate, gdje putovanje više nije svakodnevno, i gdje možete živjeti u kući iz snova? Ovo Vam daje nešto čemu biste težili, i napor koji ulažete čini vrijednim.

Shvatite da se sve duše u Vašem Univerzumu kreću kroz iste razine i prema Izvoru. Za Vas Uzašašće je prvi veliki korak koji će Vas uzdići do razina gdje se možete susresti izvanredan broj različitih duša. Udaljenost nije od velike važnosti jer ćete se kretati uz pomoć misli i moći ćete, ukoliko bude potrebno, ugovarati crvotočine u druge Univerzume. Naravno bit će Vam dana potrebna obuka kako biste mogli sigurno putovati. Kada razmislite o onome što smo Vam rekli da očekujete u Vašim budućim iskustvima razumjet ćete na su oni potpuno normalni. Vaša sadašnja životna iskustva su ta koja su svojstvena trećoj dimenziji i dualnosti, i nikada nisu trebala biti trajna. Zbog toga je planirano da solarni ciklus završi 2012. i tako omogući svakoj duši da se uzdigne iz toga.

S obzirom da nemate dugoročnu memoriju svojih prijašnjih života, nemate osjećaj da ste toliko dugo u nižim područjima. Da imate, bilo bi Vam daleko uzbudljivije što se sada prisutni, kao i na svakom drugom dugotrajnom putovanju, odličan je osjećaj kada dođete na kraj puta. Kakogod, kada počnete učiti svoju pravu povijest i kako ste postali, imat ćete potpuno drugačiju sliku. Mi smo svi u tome zajedno i doći će do čudesnog sjedinjavanja duša, te ćemo putovati  daleko u jednu avanturu za drugom. Mi iz Galaktičke Federacije sastavljeni smo od zajednica Bića koja obično ostaju zajedno tisućama godina. Stoga možemo govoriti iz iskustva kada je u pitanju Vaša daleka povijest. Imajte na umu da mi ne starimo poput Vas i da je promjena iz jednog tijela u drugo izbor, kao kada vi oblačite novu odjeću.

Dragi, možete li sada vidjeti koliko je važna snaga Vaših misli, i zbog toga bi ju trebali pokušati razviti, a istovremeno učiti kontrolirati njenu primjenu. Međutim nemojte se bojati, jer će Vam pomoć biti na raspolaganju kada steknete takve vještine. Zbog toga se čak i u vašoj dimenziji smatra da misli imaju jednaku odgovornost kao i djela. Razlog je što i jedno i drugo nose energiju u sebi koja se može zloupotrijebiti ukoliko se ne vodi računa. Mi stvaramo snagom misli, ponekad pojedinačno ili u grupama, ovisi što je na umu. Kada ste Vi u pitanju možemo Vas iscijeliti samom misli, čitati Vaše misli i prenijeti Vam naše misli. To je nešto što Vi činite iako niste nužno svjesni toga. Možete stoga vidjeti, dragi, da ste mnogo kompliciranija Bića nego što vjerojatno mislite, i da imate ogroman potencijal koji sada možete početi razvijati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i čudesno je biti s Vama u vremenu kada ste mnogo više otvoreni prema istini. Do sada su Vaši umovi bili uvjetovani lažnim vjerovanjima i informacijama koje su Vas namjerno skretale s puta. Mračne sile još uvijek koriste medije kako bi trovali Vaše umove u ulijevali strah među Vas. Međutim, Vi postajete svjesni njihovih metoda i oni više nemaju istu moć nad Vama. Ostanite u svom centru ljubavi i živite iz srca, i utjecat ćete na druge duše dijeleći ovo s njima.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Croatian Team- Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge