Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, June 22, 2011

SaLuSa, June 22, 2011

Mnogi od Vas su sudjelovali u meditaciji i drugim oblicima zahvalnosti vezanih uz Ljetni Solsticij. Bio nam je užitak vidjeti Vašu reakciju, i to pokazuje koliko ozbiljno shvaćate svoje odgovornosti kao Svjetlosni radnici. Ovakve prilike su značajnije kada se Vi uključite, a rezultat je još veći porast Svjetla na Zemlji. Vi prisiljavate Mračne sile da se povuku i da prestanu sa svojim besmislenim naporima kako bi zaustavili napredak. Oni su i dalje smetnja te mi ubrzavamo naš plan da ih uklonimo. Mi ih tretiramo s ljubavlju i razumijevanjem, jer ih ne osuđujemo i ne okrivljujemo, budući da to ne bi bilo od pomoći, ukoliko bi se oni jednoga dana ponovno vratili Svjetlu. Ljubav sama po sebi je velika sila koja se ne može suzbiti i ona će smekšati i najtvrđa srca. Naša želja je da vidimo svaku ljudsku dušu kako se uzdiže, čak i ako nije u mogućnosti to postići ovaj put. Niti jedna duša nije odbačena niti osuđena zauvijek, te će se u nekom trenutku vratiti Izvoru kao Božja iskra.

S približavanjem 2012. još uvijek je mnogo toga čemu se možete radovati, a ono što je ostalo od ove godine bit će vrijeme puno posla, blago rečeno. Mi se nastavljamo primicati odlučnom koraku naprijed, ali naravno moramo uzeti u obzir štetan utjecaj bilo koje akcije koju poduzimamo kada ste Vi u pitanju. Mir je prijeko potreban za naš rad, jer u suprotnom ne možemo daleko doći s našim planom. Bit će potreban naš doprinos kako bi se to postiglo, i pratilo svaki postignut mirovni sporazum. Povratak na staro neće biti dopušten i svaka zemlja će se morati pridržavati pravila. Razoružanje će biti trajno, a oružje će se reciklirati i učiniti beskorisnim. Mi znamo da mračne sile imaju sredstva u podzemlju, no to nema veze, jer mi možemo vidjeti u njihove baze te ćemo također neutralizirati svo oružje koje se tamo nalazi. Svemir je naravno u našoj domeni i mnogo puta smo morali spriječiti da postane oružano područje, iako je bilo pokušaja unatoč proglasu da se to neće tolerirati. Mi znamo točno što se zbiva i ne može nas se prevariti ni na koji način.

Iz jednog tjedna u drugi možda ćemo moći skočiti u akciju stoga budite pozitivni i znajte da dolazimo kako bi Vas oslobodili od Vašeg zarobljenog planeta. Iako ne prepoznaju svi to kao takvo, te prihvaćaju svoje živote kao normalne, ubrzo ćete shvatiti kako ste bili ograničeni u svom slobodnom izražavanju i nezavisnosti. Međutim Vi se budite i više Vas nije lako prevariti, jer Vi možete prozrijeti zla djela Iluminata. Rat je jedan od njihovih glavnih oružja te čak i sada opskrbljuju one ratove koji se vode na Bliskom Istoku. Oni se uskoro moraju prekinuti, ali izvjesna karma se završava tamo i ona mora odraditi svoje. To je tužno i mi čujemo plač onih koji su u bolu, ali nismo u mogućnosti miješati se u Vaše afere i posljedice vaših akcija. Ne želimo zvučati grubo, ali smo vezani Galaktičkim Zakonom, koji mi u potpunosti razumijemo te ga se držimo.

Napominjemo da je, kako podižete vašu svjesnost, došlo do iznenadnog porasta broja ljudi koji otkrivaju kako imaju duhovne vještine. To je još kod većine njih u začetku no oni shvaćaju kako je to nešto što moraju razviti kao prirodnu vještinu, a što će postati sve uobičajenije kako vrijeme bude prolazilo. S vremenom ćete svi razviti nekoliko sposobnosti koje će primjerice uključivati telepatiju. Mi govorimo o vašem uzdignuću prema Galaktičkom Čovjeku, što će imati malo sličnosti s tim kako se doživljavate sada. Međutim nemojte brinuti, postepeno ćete ulaziti u te promjene i one Vas neće nadvladati. Uistinu ćete biti zahvalni za Vaše proširene sposobnosti koje će Vas uputiti i osposobiti da postanete Majstori koji i jeste.

Dok se sve promjene nastavljaju Vaš sveukupan životni stil će se promijeniti, i postat će daleko interesantnije dati vam slobodu virtualnog putovanja gdje god poželite. Nikada se nećete zasititi Vaših novootkrivenih sposobnosti, i one će Vas učiniti kompletnim Galaktičkim Čovjekom. Vi još ne znate kako je to biti slobodan od svih ograničenja, i Vaše prirođeno pravo je da vam se ovo ponovno vrati. Savladati ćete svemirsko putovanje snagom misli, a koncept da želite biti negdje drugdje će postati uobičajen. Zapravo mogli biste biti na dva mjesta istovremeno, no to je skok naprijed, te Vi prvo morate iskusiti manje komplicirane ideje. Dragi, budite sigurni da obećanja koja su Vam dana nisu samo puki snovi, te je određeno da Vi uzađete kako biste započeli novo poglavlje u svom životu. Dualnost je sve osim služila svrsi kada ste vi u pitanju. Stoga molimo usmjerite se na budućnost, i dopustite Dualnosti da postupno iščezne, jer ona je završena.

Vi ste vrlo gipke duše i znamenit nam je Vaš snažan osjećaj za opstanak. Vaša iskustva su bila vrlo izazovna, a opet Vi ste nekako pronašli izlaz. To je ono što Vas čini vrlo cijenjenima i vrijednim divljenja, jer ćete ova iskustva moći dobro iskoristiti kada budete radili s naprednim Bićima. Uobičajeno je da uzašle duše poput Vas traže prilike da služe drugima. Uvijek se pojavljuju nove civilizacije, i kreatori nikada ne prestaju stvarati. Nitko ne zna koliko točno toga ima, i Svemir sa svojim beskrajnim dimenzijama obiluje životom koji ide do beskonačnosti. Dakako Vrhovni Kreator uvijek sanja nove životne oblike i dovodi ih u postojanje, i oni će slijediti put evolucije sličan vašem.

Kao što smo ranije natuknuli, s jedne strane Vi ste vrlo mali dio kreacije, a opet zbog Uzašašća ste glavne točke fokusa i interesa, i vrlo ste bitni za cijeli proces. Svemir je svjestan vašeg skorog uzdignuća kao fizičkih Bića. On je stvorio takav interes da Vi imate veliku publiku koja prati događaj. Ovo dovodi duše čak i iz drugih Univerzuma koje žele podijeliti ovo iskustvo s Vama. Stoga se nikada ne osjećajte beznačajnima ili zaboravljenima, jer nikada do sada niste imali ovakvu pažnju.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uživam u činjenici da sam dio vašeg Uzašašća, i imam jednako zanimanje za to kao i svaki drugi posjetitelj vašeg Solarog Sistema. Njima je dopušten ulazak i približavanje Zemlji, no mi smo stavili ograničenje koliko blizu mogu doći. Područje oko Zemlje patroliraju naše letjelice i nikakvo uplitanje nije dopušteno. Vi ste uistinu sigurni uz nas kao vaše mentore.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Croatian Team- Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge