Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 28, 2011

SaLuSa, November 28, 2011


Količina ljubavi poslane na vaš prekrasan planet sve više raste i tako će i nastaviti jer vam pomaže u dosezanju viših razina svijesti. Mnoga veličanstvena Bića čistog Svjetla su uključena, a njihova moć je veća od svih vaših maštanja. U mogućnosti su kontrolirati tok Svjetla tako da vas se ne preoptereti pa i cijeli proces Uzašašća je pažljivo posložen da bi se osigurao maksimalan uspjeh. Budući da ste, općenito govoreći, mogli privući energiju Zemlji, mreže su osnažene i pomažu vam u podizanju vaših razina svjesnosti. Ne možemo dovoljno istaknuti koliko je ovo doba važno za sve vas i ohrabrujemo vas da iskoristite prekrasnu mogućnost uzašašća koja vam je ponuđena. Još dugo vremena neće biti takve fokusirane energije usmjerene prema Zemlji koja će omogućiti svakoj pojedinoj duši sredstva uzašašća. Sve što se u početku od vas traži je namjera da promijenite vaš život na način da sve duše gledate kao Jedno sa sobom i ponašate se prema njima u skladu s ljubavi i brigom koju bi ste željeli za sebe.

Ništa u vašem životu nije toliko važno kao vaša duhovna evoulucija i, osim ukoliko ne želite ostati u nižim vibracijama, morate tražiti kako podići vašu svijest na višu razinu. Kako god se osjećali, unutar sebe imate urođen poriv tražiti svrhu života i to će vas nadalje voditi. Ostavite po strani komentare ljudi koji nisu u mogućnosti shvatiti ideju da ste više od vašeg tijela i znajte da postoji dio vas koji je neuništiv i to ste pravi vi. Iskustvo fizičkog Ljudskog Bića u 3. dimenziji je samo jedan dio veličanstvene avanture koja se sada okončava zajedno sa ciklusom dualnosti. Od tog trenutku, oni koji uzađu, moći se prijeći u novo iskustvo tijela baziranog na kristalnim stanicama koje nose veći stupanj svjesnosti. Svi prijašnji otežavajući faktori, poput starenja, više se neće pojavljivati i život će biti puno ugodniji i ispunjeniji.

Vi doista ne možete mirovati kada je u pitanju vaša evolucija iako ne primjećujete promjene u vama. Sve oko vas evoluira i ne možete ne biti dotaknuti onime što se događa. Dugoročno gledajući, vi ćete htjeti napredovati dalje od vaše sadašnje razine, učeći iz iskustva i tražeći nova iskustva. Promjene pred vama neće ostaviti mjesta sumnji da stara paradigma gubi na vrijednosti te da vam nova nudi toliko više mogućnosti za razvoj. To nije slučajno, već Stvoriteljev plan za vas, proveden od Bića koja su se vratila Izvoru. Kada se mi iz Galaktičke Federacije konačno pojavimo i budemo u mogućnosti raditi s vama, to će vam pružiti mogućnost da vam bude odgovoreno na pitanja. Mi smo vaši mentori u ovom razdoblju i već smo otvorili vaša srca i umove širem razumijevanju kroz prijašnje kontakte s vama.

Ukazala se potreba da preuzmete više odgovornosti za vaš vlastiti duhovni razvoj i tako steknete više zanja. Do sada ste uveliko zavisili od drugim i u mnogim sllučajevima bili usmjereni u krivom pravcu što je ozbiljno unazadilo vašu mogućnost napretka prema sitini. Mišljenja smo da su ta uvjerenja bila iznimno snažna i da je teško slomiti otpor promjeni, ali dolazi doba kada će istinu biti teško odbiti. Izložit ćemo istinu o vašoj povijesti na takav način da će je biti vrlo teško poreći jer će biti popraćena neoborivim dokazima. To neće utjecati na vašu slobodnu volju jer je ona Božji dar i ne može biti oduzeta.

Ono što će biti svima uvjerljivo jest mogućnost da se pokažu prošli događaji onako kako su se doista dogodili. Na taj način neće biti mogućnosti opovrgavanja istine i vaša povijest će moći biti iznova napisana već prema onome kako se doista dogodila. To je važno stoga što trebate potpuno razumjeti način na koji su vaši životi kontrolirani negativnim utjecajima koji se pojavljuju u vašem Univerzumu. Ipak, kada uzađete oni više neće imati takvu moć nad vama jer su njihove vibracije preniske da bi postojale na takvoj razini.

Malo po malo vi počinjete uviđati daleko širu sliku koja prikazuje kamo pripadate te, uprkos pokušajima Mračnih da to spriječe, suđeno vam je da budete uspješni kada je Uzašašće u pitanju. U biti, to je prirodni dio vaših iskustava bez koji ne možete nastaviti prema višim dimenzijama. Mi smo već prošli brojne procese Uzašašća, ali vaše je daleko najposebnije po tome što vam je dozvoljeno uzaći u fizičkom tijelu. Vjerovatno to zvuči daleko iznad vaših maštanja, pa ipak, negdje u vašoj podsvijesti, posjedujete duboka sjećanja o sličnim prijašnjim razdobljima poput ovog. Uvijek se sjetite da ste nekoć bili daleko Viša Bića i da ste napustili te razine da biste stekli iskustvo u više fizičkom postojanju.

Dragi, skok s pozicije na kojoj ste sada u više dimenzije bit će prilično zadivljujuć zbog brzine kojom će se odviti. Mi smo odgovorni za veliki dio vašeg napretka koji će biti učinjen, a to znači da moramo vrlo brzo s tim započeti. Vrijeme je fleksibilno te mi uzrokovani na isti način kao vi na odgađanja. Mi točno znamo kad se određeni događaji trebaju početi odvijati stoga imamo prednost u mogućnosti da strpljivo čekamo naše vrijeme dok nam ne bude dopušteno krenuti u akciju.

Svijetu je potrebna konačna infuzija Svjetla koja će uzrokovati eksponencijalni porast razina svijesti i odvesti vas dalje na razinu koja vas stavlja van utjecaja Tamnih. To bi značilo staviti vas u takvu poziciju tako da se možete potpuno koncentrirati na finalne korake koji će vas odvesti u Uzašašće. Već ste na putu i mi ćemo vam pružiti svaku pomoć koju budete trebali da bi nastavili s napretkom. Bit će to veličanstvena pobjeda na kojoj ste radili eonima i za koju ste uvijek znali da će biti vaša.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i reći ću vam da održavamo naše obećanje da vas učinimo sve više i više svjesnima naše prisutnosti na vašem nebu. Naša je namjera ostvariti više kontakata s vama kao i veći broj pokazivanja naših brodova. To bi trebalo probližiti razotkrivanje koje pozdravljamo kao prvi korak prema daljnjim otkrićima.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge