Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, December 2, 2011

SaLuSa, December 2, 2011


Nema sumnje da se stvari na Zemlji sada završavaju te bi na kraju trebale dovesti do mnogih promjena o kojim smo vam pričali do sada. Općenito vaša vjera je ostala jaka a sada ćete moći vidjeti neke pozitivne akcije koje ćemo poduzeti. Tu je na kraju krajeva i božanski datum koji i dalje stoji kao konačni datum iza kojeg nećemo više tolerirati kašnjenje. Ako bude potrebno mi ćemo poduzeti izravne akcije, ali i onako ćemo uskoro započeti naš plan za vaše konačno oslobađanje od tamnih. Europska kriza je pokazala da brojne zemlje ne mogu otplaćivati svoje kredite što stavlja i druge zemlje u Europskoj Grupi u rizik. Također to stavlja i ostale zemlje izvan Europe u opasnosti, tako da se ne vidi ništa slično u odnosu na ono što će vjerojatno biti rezultat. Ako i dalje vidite ovo kao uzbudljivo vrijeme, nećete biti uvučeni u paniku koja će se vjerojatno dogoditi.

Očito je da što god se dogodi, neće biti osobito nepovoljnih situacija koje bi trajale predugo jer se vrijeme ubrzava i vi ste gotovo u čarobnoj godini 2012. Gledajte na događaje kao sredstvo za postizanje cilja koji će biti onaj koji je potpuno zadovoljavajući i dovodi dobrodošle promjene koje će promijeniti vaš život zauvijek. To je bilo testno putovanje i to je bio cilj kako bi ste se mogli razviti iz uvjeta koji su vas vukli prema dolje. Kako mi vidimo, vi ste to učinili iznimno dobro, osobito od početka 21. stoljeća. Bilo je za očekivati, jer kako je vrijeme prolazilo više svjetlosti je slano na Zemlju. To je utemeljeno kroz tu Svjetlost koja je u mnogim slučajevima došla na Zemlju posebno za tu svrhu. Nisu samo tamni dobro unaprijed planirali svoje ciljeve i mi od Svjetlosti smo to činili tisućljećima. Naša prednost je u podršci i pomoći od velikih izvora svjetlosti bića, koja su čak bila spremni poslati aspekt sebe na Zemlju. Možda još važnije za ishod, ovaj ciklus je uvijek planiran kako bi osigurao pobjedu Svjetlosti.

Galaktička Federacija je spremna djelovati u vrlo kratkom roku, a u međuvremenu i dalje pozorno pratimo sve aktivnosti na Zemlji. Mi ne oklijevamo pokazati superiornost kad su u pitanju tehnologije kako bi tamnima jasno dali do znanja da im je otpor prema nama uzaludan. Ipak, oni uporno odbijaju odustati jer znaju da naš angažman s njima zahtijeva od nas poštivanje ​​pravila. Mi poštujemo sav život, dok ga oni uopće ne poštuju, čak i kad je to ljudski život. Život je za njih potrošna roba i oni će se tako ponašati prema svakome tko im stane na put. Mi ćemo u drugu ruku skloniti naše “neprijatelje” na sigurno, radije nego da ih ubijemo ili ranimo. Vi možete dakle biti sigurni da smo uklonili sve osoblje prije uništavanja podzemnih vojnih baza. Svatko tko kaže drugačije, neistinito je izvještavanje o događanjima, i daje o nama pogrešnu sliku.

Neki od vas će se čuditi s obzirom na ono što smo rekli o sebi, zašto mi ne spašavamo život u nekim drugim okolnostima, kao što su katastrofe. To je očekivana reakcija a odgovor je onaj koji smo dali ranije, a odnosi se na plan duše u ovom životu. Duše koje odlaze u takvim okolnostima su želje otići i odabrale su situaciju koja ispunjava njihove potrebe. Shvatite da ne postoji takva stvar kao što je slučajna smrt, a ono što nazivate prirodnom smrću je također isplanirano. Ako mislite o tome kao: bilo bi malo smisla u planiranju života radi proširivanja svog duhovnog razumijevanja, ako možete biti slučajno spriječeni ga doživite u cijelosti. To je, međutim, točno zbog vaše slobodne volje, vi možete skratiti svoj životni vijek. Međutim, to se može desiti samo nakon što se pažljivo razmotre posljedice toga.

Biti će i drugi među vama koji će odabrati skratiti živote samoubojstvom, pa čak i ovim dušama je dana priliku u zadnjem trenu da promijene svoje mišljenje. Oni se sreću sa svojim vodičima koji su svjesni njihovog izvornog životnog plana i prikazanog ishoda te kako će to utjecati na njihove obitelji i prijatelje. Možemo vam potvrditi da su zbog toga mnoge duše zahvalne jer su imale priliku promijeniti svoje mišljenje. Općenito govoreći, u bilo kojem životu ne obvezujete se više nego što može podnijeti. U ovim posljednjim vremenima postoje međutim mnoge duše koje su zabrinute za brisanje svoje karme i sastavili su si život sa puno iskustava.

Naravno kada se uzdignete na višu razinu, imati ćete jednostavan prijelaz iz jednog života u drugi, bez prolaska kroz smrt. Možete to učiniti po vlastitom izboru, kao što odlučujete kada je vrijeme da krenete dalje. Vi doslovno možete izaći iz svog starog tijela u novo po vlastitoj želji. Uz promjene u stanicama vašeg tijela koje vas čine mladima i zdravima, više ne postoje bolesti ili invalidnosti koje ste iskusili na Zemlji. Što god trebate učiniti kako bi postigli uzašašće, očito je toga vrijedno, jer će trebati dugo vremena prije nego što se opet pruži ovakva nova prilika. To ovisi o vama, a svakako nije nemoguće uzaći iz bilo kojeg života, ali to tada treba postići isključivo svojim naporima. To je razlog zašto se vaše uzašašće sada smatra jedinstvenim, jer je to ponuda svakoj duši uz beskrajnu pomoć koja se daje onima koji je odluče uzeti.

Ako ste jedan od onih koji se upravo budi o tome tko ste vi zapravo, i počinju razumijevati smisao života, bite sigurni da ste već okruženi dušama koje su željne da vam pomognu. Još ima vremena i nakon što se usredotočite na uzašašće, vi ste već na pola puta prema tamo i vidjeti ćete da razina vaše svijesti raste. Biti na Zemlji, a ne od nje, vrlo je koristan savjet jer vam omogućuje da se koncentrirate na budućnost i omogućite da vas stari načini zaobiđu. Ima onih koji ne mogu otpustiti svoju vezanost na zemaljske stvari kao što je borba za oslobođenje i kao što smo često isticali, obično je strah u korijenu toga. Zamijenite strah od promjena sa dobrodošlicom promjenama i uvidite njihovu nužnost ako ljudska rasa želi napredak iz starog ciklusa u novi. Međutim, u slučaju velikih ciklusa moguće su spore promjene, ali je ipak sve u pokretu, čak i ako se to ne može lako uočiti.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i zahvaljujem se svima vama koji nam šalje svoju ljubav i poziv da vam se pridružimo. Mi bez tog poziva ne možemo doći, a sada znamo da je pravo vrijeme za naš otvoren kontakt s vama. Volimo vas sve.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko
Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge