Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 28. lipnja 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 28. lipnja 2019

Mike Quinsey

Metež promjena se nastavlja i jasno je da one izazivaju sukobe među vama, jer se određene skupine bore s promjenama ne želeći prijeći na mnogo mirniji život i ostaviti iza sebe sve tragove rata. Jasno je da je ljudima dosta stalnih ratnih iskustava i umorni su od njih. Čak i mlađe generacije koje su imale malo ili nimalo ratnih iskustava traže mirnu budućnost, jer oni imaju povišenu svijest i intuitivno znaju što je najbolje za čovječanstvo. Nema sumnje da se polako ali sigurno mir uvodi po cijeloj Zemlji, pa čak i oni na vrućim točkama počinju uviđati uzaludnost nastavljanja ratnih aktivnosti. Postoji pokret koji raste na Zemlji koji traži nove načine postizanja svjetskog mira, dok u isto vrijeme još uvijek dopušta slobodan izbor ljudi. Mir će doći jer je tako određeno da oni od svjetla mogu evoluirati bez uplitanja ili kašnjenja.

Ukljućujem ovaj kratki izvadak zato što jasno navodi funkciju urođenog u odnosu na mozak, a to će se sve više i više javljati u našem svakodnevnom životu kako vrijeme prolazi.

KRYON: OBJAŠNJAVA ZAŠTO BI STAPANJE S UROĐENIM TREBAO BITI VAŠ GLAVNI PRIORITET - (https://spee.ch/@ModernGalaxy:5/kryon-explains-why-melding-with-innate)

Urođeno je odgovorno za spontanu remisiju, jer može ući i izvući stvari iz vašeg Akasha i smjestiti ih u vašu staničnu strukturu – to je tako pametno. Vi možete biti samom sebi medicinski intuitivni u pogledu svoje stanične strukture.

Mozak je taj koji ima kutiju vjerovanja koja ima tko ste temeljeno na iskustvu i pamćenju. Urođeno je ono koje zna istinu, to je vaš drugi mozak. Jedno od obilježja budućeg ljudskog bića je da će izgraditi most između vaše svijesti i vašeg urođenog, tako da nećete trebati „testirati mišiće“. Urođeno je vaš drugi mozak, ono je veza sa srcem. Postanite svoja vlastita medicinska intuitivnost.

Urođeno kao vaš drugi mozak i ni na koji način ne funkcionira kao da je prvi, ali je pametno i inteligentno i zna što vam je potrebno. Ono je upravitelj da bi vas spriječilo da pokupite pogrešne stvari, baš kao što je i vaš mozak samo na drugačiji način.

Urođeno je ono što stvara emocije, pomaže vam da se zaljubite. Daje vam energiju koju ne možete objasniti. Ja zna sve o tome i ono mijenja svaku stanicu u vašem tijelu – sposobno je zazvoniti. Urođeno će vam služiti, to ste vi sa sobom, ali ono nije entitet u vama.

Vi ste iz velikog Centralnog Sunca, odakle je i Kryon. Znat ćete da ste vječni, znat ćete da me poznajete. Imali ste više od jednog života.

KRAJ IZVATKA

Kad imate iskustvo izvan tijela kao kad ste nokautirani u nekoj nesreći, vaše misli su još uvijek savršeno normalne. Čini se da se ništa nije dramatično promijenilo osim što shvatite da bez svog fizičkog tijela imate potpunu slobodu kretanja, a vaše misli su mnogo snažnije u manifestaciji vaših želja. To svakako dokazuje bez svake sumnje da vi niste vaše fizičko tijelo nego slobodno rođeni entitet s dušom. Također možete otkriti da je vaša moć misli osnažena do te mjere da možete stvoriti ono što želite.

Kad pišem prema vlastitoj intuiciji znam da moje Više Ja još uvijek nadzire moje misli i postupke, ali se ne miješa u moje namjere, nego mi daje ideje kao oblik vodstva. Nisu svi svjesni da urođeno postoji, ali kad vaše Više Ja bude prihvaćeno, ono će vam se približiti i moći ćete učiniti mnogo više za sebe. Omogućujući vašem Višem Ja neki prostor da radi u njemu, naći ćete da je više događanja u vašem životu sinkronizirano i da ta događanja mnogo lakše teku. Zapamtite da ono zna mnogo više o vama uključujući i vaš životni plan, te je stoga u mnogo boljem položaju da vas vodi.

Očito je da ono što zovete „stara straža“ nije prilagođeno današnjim potrebama, jer se promjene pripravljaju da se uvedu novi koncepti i načini koji su daleko efikasniji i svrhovitiji od starih. Ono što je prošlo sad će biti poslano u mirovinu jer je nadmašeno višim vibracijama kojima nema mjesta u staroj shemi stvari. Novo je već ovdje i čeka da bude probuđeno i uključuje mnoge velike duše koje su preci Novog doba, koje strpljivo čekaju da se čovječanstvo probudi na mogućnosti koje su pred njim.

Sve je očitije da je vaša povijest daleko drugačija od onoga što je zabilježeno. Postalo je očito da su postojale prošle civilizacije koje su mogle letjeti u svojim vlastitim letjelicama i da su koristile tehnologiju daleko napredniju od onoga što smo mi mislili da su bili sposobni. Sada su tu dokazi, pa čak idu i dalje od uporabe nuklearnih uređaja. Izgleda da se sve odvija u ciklusima, uključujući i našu vlastitu evoluciju. Bez obzira na to što se događa na Zemlji, ona će nastaviti ići kroz Fotonski pojas na putu prema uzašašću, jer nakon svega Majka Zemlja želi završiti svoj ciklus ulaskom u novu razinu vibracija. Došlo je vrijeme da ostanemo postojani i fokusirani na svoj cilj. Mnogo je smetnji zbog promjena koje prolazite, ali mnoge duše su već podigle svoje vibracije i usmjerile svoj put čvrsto prema uzašašću. Dobivamo puno pomoći i ohrabrenja, pa budite sigurni u uspjeh, a vaše Više Ja vas vodi u skladu s vašim životnim planom.

Jednostavan odgovor na pitanje o tome što trebate učiniti da bi osigurali svoj uspjeh je da postupate s drugim dušama s ljubavlju i ljubaznošću bez obzira na njihov vanjski izgled. Ne prepuštajte se tjelesnim značajkama osobe jer je fizičko tijelo jednostavno sredstvo za postizanje nekog cilja da bi adekvatno služilo vašem fizičkom iskustvu. Sve duše su u stvarnosti jednake i sve imaju Božju iskru u sebi.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima sa željom da vam se snovi ostvare.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge