Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 21. lipnja 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 21. lipnja 2019

Mike Quinsey

Mračni su izgubili bitku, ali ne i borbu i njihova prisutnost je još uvijek vidljiva. Međutim, niske vibracije koje njihova vrsta nosi mogu utjecati samo na one duše sličnih vibracija, i to je očito u mnogim mlađim članovima čovječanstva. Ipak, to neće imati nikakvog utjecaja na one koji su evoluirali izvan te faze. Mračni nisu više moć koja su bili, a njihovi ciljevi da preuzmu svijet bili su neuspješni nakon mnogo stoljeća rasta. To znači da su okovi koji vas zadržavaju uklonjeni i vi postajete slobodne duše sposobne preuzeti vlastitu evoluciju. To se u potpunosti očekuje u sadašnjem vremenu i sada biste trebali napraviti mnogo brži napredak.

Proći će neko vrijeme prije nego što budete u potpunosti mogli razumjeti istinu svog postojanja, ali to će vam doći u svakom dobrom trenutku. Dok putujete prema uzašašću dobit ćete mnogo informacija o vašoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Vi se probijate iz čahure zaborava i ona je nužna za vaš duhovni rast. U prošlosti ste se spustili na tako nisku razinu da ste se bojali da se nikada nećete probuditi na istinu, ali dovoljan broj vas uspio je podići vaše vibracije i doseći višu razinu. Moglo bi se reći da je nekolicina pomogla mnogima da prođu marker 2012. godine i da pomognu drugima da učine to isto. Kao što smo već mnogo puta spomenuli, jednom kada se duša probudi u Svjetlu, mnoge ruke pomažu vam u daljnjem napretku. Svrha života je steći duhovno znanje kroz iskustvo i živjeti u skladu s tim, tako da povećate svoje vibracije i postanete više Biće Svjetlosti.

S mnogim izazovima za koje se čini da se uvijek pojavljuju, shvatite da su neki važni za vašu evoluciju i da ih treba pažljivo promotriti. Neka iskustva su bez neke lekcije u njihovom korijenu, pa je mudro preispitati kakvo je to značenje gledajući unutar sebe. Čisto ako treba naučiti lekciju, mudro je pokušati shvatiti što se podrazumijeva pod vašim iskustvom. Jer oni od vas koji ste osobno prošli marker, trebali biste sada duhovno napredovati i upadati u malo ili nikakve negativne reakcije. Vaše se iskustvo može dobro iskoristiti u pomaganju drugima koji mogu doći k vama ako ih privuče vaše svjetlo. Neki možda osobno znaju za vas i vaš rad, ali drugi su možda dovedeni do vas, stoga nemojte biti iznenađeni ako se to dogodi.

Kada se Zemlja i njezina populacija smire i mir postane normalno stanje, bit ćete otvoreni za posjete drugih vanzemaljaca koji će vam pomoći ubrzati evolucijske promjene. Mnogo ćete od njih naučiti jer ste tako dugo bili zadržavani. Prve naznake rasta i razumijevanja moraju doći od vas i tada ćete dobiti pomoć za provedbu vaših ideja i želja. Brzo ćete napredovati jer ste predodređeni da živite na svojoj "Novoj Zemlji" koja će biti netaknute ljepote. Zapravo nema adekvatnih riječi za opisivanje promjena od stare Zemlje do nove. Bit će to raj za razliku od svega na što ste do sada naišli i bit ćete oduševljeni životnom energijom koja postoji u svemu.

Dakle, trebate puno toga za očekivati i konačno je unutar vašeg vidokruga. To mora biti tako kako je odredio Vrhovni Stvoritelj. Vi ste na dijelu puta do završetka ove faze kada ćete biti nagrađeni postojanjem u višim vibracijama tišine i potpunog mira, koje ne mogu poremetiti one niže vibracije. Za takve duše će doći njihovo vrijeme kada prihvate Boga i potraže put kući, i svaki od njih na kraju vodi natrag k Bogu. Budući da vrijeme ne postoji u višim područjima jer je sve u sadašnjosti, ne postoji pritisak na one koji trebaju proći kroz niz drugih kušnji i izazova kako bi evoluirali. Međutim, kao i uvijek, pomoć je pri ruci kada duša postane prosvijetljena i ostat će s njima dok se to putovanje ne dovrši. Znamo da će mnogi od vas već biti svjesni situacije, ali možda ne shvaćaju da je sadašnji završetak vremena poseban, jer je svakoj duši ponuđena ista mogućnost da bude dio masovnog uzašašća.

Vaši brojni životi odveli su vas daleko i danas ste svestrana duša s mnogo vještina koje možete pozvati da vam pomognu u ovom životnom vijeku. Shvatite da ste iskoristili svoja iskustva da biste dobili najbolje rezultate, jer je jasno da trebate posebno iskoristiti one aspekte koji vam mogu pomoći da prođete kroz svoj životni plan. Kroz takve aranžmane ona dobivaju najbolje od svake generacije jer je napredak "skrojen" tako da se događa u koracima koji vas nose još jedan korak u pravom smjeru. Očigledno je da u ranim fazama mračni čine sve što mogu da vas zaustave, ali napredak je neizbježan.

Vi izranjate iz uznemirujućih vremena, stoga držite na oku svoje ciljeve i nemojte biti ometeni vanjskim događanjima. Još uvijek postoje zamke na vašem putu, ali ako idete ravno, proći ćete ravno pokraj njih. Doista, ovisno o tome koliko ste daleko napredovali, odredit ćete koliko će se brzo stvari smiriti za vas, zato se držite u Svjetlu i nemojte podleći iskušenjima koja će biti postavljena na vaš put. Imajte na umu da ćete povremeno i dalje biti testirani, ali na vašoj točki evolucije trebali biste biti u stanju nositi se s tim s lakoćom.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge