Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 28. veljače 2014

SaLuSa - 28. veljače 2014

Dragi moji, dolazimo s dobrim vijestima da vas obavijestimo da predani rad koji ste unijeli, uskoro će donijeti nagrade koje ste zasluženo zaradili. Naši zajednički napori su donijeli ubrzanje nužnog rada značajnog stupnja napretka potrebnog za donošenja promjena. Vaši napori su donijeli pregled postignutog napretka, i donesena je odluka da se brzo krene naprijed. To znači da će se dogoditi specifični događaji tako da ćete postati svjesni onoga što će jasno otkriti početak druge faze koja vodi do "događaja". U relativno kratkom razdoblju biti će vam dan nepobitan dokaz o učinjenom napretku, ali nemojte očekivati da će biti objavljen od strane glavnih medija. Mračni će potisnuti istinu i učiniti sve da se zaustavi napredak, a to znači da ćete možda tražiti okolo kako bi pronašli dokaze o tome što se događa.

Nakon sveg tog čekanja, svaki napor je stavljen u dovođenje potrebnih promjena, i dosegnut je stupanj kad je svjetlo u svom usponu. Mračni više nemaju moć kontrole na koju su bili naviknuti. Umjesto toga, svjetlo se iznenadno premjestilo u dominantnu poziciju i njegov napredak će se sada ubrzati. Svjetloradnici su zamoljeni da zadrže svoj fokus na cilju prema kojem rade. To još zahtijeva fokusiranu predanost kako bi se održao zamah, jer još uvijek je dug put koji treba preći. Međutim, dobra vijest je da je sada sve nizbrdo i vi više nećete naići na toliko mnogo teškoća na svom putu kao prije. Do sada, mnogi od vas ste znali što se traži od vas, i mnogi su čekali ovaj poseban trenutak za početak svojih zadataka. Ako ste netko kome se čini da je bez specifičnog zadatka, napravit ćete dobar posao nastavljajući širiti svjetlo.

Naći ćete da kako svjetlo nastavlja rasti, tako vaši životi lakše teku. Borbe koje ste susretali u prošlosti postupno će ih biti sve manje i manje, i doći će vrijeme kada sve teče glatko i zadovoljavajuće. Vaša sudbina je da doživite ispunjenje svojih očekivanja i uživate u uzdizanju svojih vibracija. Kad budete tako napravili, naći ćete da će se vaša svijest također proširiti i vi ćete biti daleko dolje na putu ka punoj svijesti. Cijelo vaše putovanje je bilo traženje svog puta natrag tamo gdje ste bili kada ste po prvi put počeli vaše putovanje prije više tisućljeća.

Do sada ste trebali shvatiti da vi niste vaše tijelo, koje je jednostavno nešto što ste "obukli" kako bi vam omogućilo da iskusite nižu dimenziju. Vi niste pravi "Zemljani" i vaš dom je među zvijezdama gdje ćete se vratiti i boraviti kao biće od svjetlosti. Svi vi ćete biti poštovani i cijenjeni, jer ste uzeli zadatak da živite u gustim područjima dok nosite svjetlo. Vi ste podigli bića koja su inače mogla biti u potpunosti preplavljena nižim vibracijama. Vi ste objeručke, bez razmišljanja o sebi, prihvatili izazov pomaganja izgubljenim dušama, znajući da vam neće biti dopušteno da izgubite svoj put zauvijek. U svakom trenutku vaši bi životi bili praćeni i dobili bi pomoć kad god je moguće.

Zato nemojte suditi onima koji su naizgled pali iz svjetla. Oni trebaju ogromnu pomoć i razumijevanje kako bi ih se vratilo na put do njega, a vi ste se dobrovoljno javili da im pomognete da to učine. Vi ne znate na ovom stupnju koja iskustva ste prošli da bi bili gdje se sada nalazite. Međutim, kad vaša razina svijesti bude podignuta, vi ćete se vidjeti u "ogledalu istine" i bez sumnje će vam biti drago saznati da ste ispunili svoja obećanja. Istina o vama će biti otkrivena po fazama kad i kada budete dovoljno jaki da to prihvatite. Nema ničeg šokantnog u vezi s tim, ali to je jednostavno jako iznenađujuće i za mnoge nevjerojatno.

Budite otvorenog uma dok postajete svjesniji istine, i znajte da ćete uvijek imati taj poseban osjećaj koji neće biti negiran. Ako vam se čini previše za povjerovati, imajte na umu da ćete s vremenom prihvatiti to onakvim kakvo jest. Kad biste znali kakvo prekrasno vrijeme stoji pred vama, ne biste se nimalo brinuli o budućnosti, jer su vaši životi sada na drugoj stazi, iako to može biti teško prihvatljivo u vašim sadašnjim okolnostima. Ovo su vremena previranja kako potrebne promjene idu naprijed, ali iz njih će doći mir i harmonija koje ste tražili.

Od sada na dalje život bi vam trebao biti lakši i bez gubitka ohrabrenja. Štoviše, mnogima od vas će trebati malo ili ništa, jer vi ćete biti potaknuti razvojem koji mora doći vrlo brzo. To će doći u obliku potvrde događaja koji se odvijaju, kojih vi normalno ne bi bili svjesni, ali koji se sada otkrivaju. Neki će ostaviti ljude u osjećaju šoka, ali pri tome uvelike bi se trebali naći uzdignutim. Svjetloradnici mogu biti od ogromne pomoći nježno prosvjetljujući ljude na istinu. Pratite zbivanja, jer neka će izravno uključiti vaše aktivnosti. Budite spremni da se prilagodite i uvijek ostanite na putu do pune svijesti. Unaprijed se radujemo da ćemo imati više kontakata s vama, ali još uvijek nije vrijeme za otvorenije kontakte. To će naravno doći, pa čak nije ni tako daleko u budućnosti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i tako mi je drago da je konačno vijest više prosvjetljujuća i pozitivno uzdižuća. To bi se trebalo nastaviti prilično brzim tempom i razvojem uz vaše težnje i uzdizanje. Kao i uvijek mi ćemo nadgledati aktivnosti mračnih, jer čak i mali dio njih može vam stvoriti probleme. Mi vas ostavljamo s našom ljubavi i blagoslovima.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge