Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 21. veljače 2014

SaLuSa - 21. veljače 2014

Vi ste prisutni na Zemlji u najvažnijem trenutku, a kao svjetloradnici mnogi od vas imaju za odigrati specifične uloge kako bi pomogli da se očituju promjene. Svaki od vas je dobrovoljno pristao da služi svjetlu u jednom tako važnom trenutku, i budite sigurni da je svaki doprinos bitan za cjelinu. Osiguravši da možete ostati usredotočeni na svoj zadatak, vi ćete raditi svoj dio kako bi pomogli dovesti do promjena koje su nužne za očitovanje svjetla. Činjenica je da, zato što mnogi pojedinci pomažu na ovaj način, da mračni gube svoju bitku kako bi održali vlast. Iako se oni koncentriraju na veću sliku, mi ih imamo pod stalnim motrenjem i potpuno smo svjesni njihovih planova. Naši zajednički napori će na kraju rezultirati beskrvnim državnim udarom koji će prisiliti mračne da prihvate svoj poraz. Oni će biti potpuno preplavljeni napretkom učinjenim s naše strane, i mi točno znamo kada da pokrenemo našu ruku.

Situacija na Zemlji zahtijeva mnogo s vaše strane, ali imajte na umu da se događaju ogromne promjene. Možete biti uvjereni da je nama ishod poznat i doista često uspostavljen uz našu pomoć. Pa tako nemojte biti ometeni onim što se događa oko vas, znajući da je uspješan ishod već planiran. Mi smo očito svjesni da da će se mračni boriti za bolji ishod, ali mi imamo stvari pod kontrolom i nećemo im dopustiti da nam uzmaknu iz ruku. Zbog karmičkih razloga ne možemo se miješati u neke stvari koje oni sami moraju odigrati za brisanje nepodmirenih odgovornosti.

Dok se vibracije počinju dizati na Zemlji, neki od vas će otkriti da su vaše psihičke moći povećane, i da općenito postajete mnogo više intuitivni. To će vam pomoći da odlučite što učiniti kad ste suočeni s više izbora, a vi ćete biti u stanju ići dalje s povjerenjem. Zapamtite da smo vam mi uvijek pri ruci i nikada daleko ako zatražite neku pomoć. Međutim, ne pokušavajte točno predviđati kako će ona biti dana ili kada, jednostavno prihvatite da ćemo mi učiniti ono što je za vas najbolje. Mi imamo prednost što smo u mogućnosti vidjeti širu sliku i djelovati u skladu s tim. Ponekad, na primjer, trebamo uvesti promjene u vaš život, a njihovo uvođenje može biti teško. Izgleda da ljudi imaju čvrsti mentalitet i uvijek ne prihvaćaju rado promjene.

Vrijeme još uvijek ubrzava, ali vi se sada navikavate na suočavanje s tim. To znači da ste bolje organizirani i potpuno to koristite. U budućnosti ćete živjeti u sasvim drugačijem vremenu, gdje svakodnevni poslovi koje sada iskušavate više neće biti potrebni. Mnoge vaše potrebe jednostavno će biti osigurane čistom misli i to će biti trenutno. Čak i sada nesvjesno projicirate snažne misli koje vam donose rezultate koje želite. To je razlog zašto smo vam već savjetovali da pazite na svoje misli, jer vi imate mnogo veću moć nego što trenutno ostvarujete. S vremenom ćete biti u mogućnosti da ih kontrolirate, a na određenoj visokoj razini vibracija ništa manje do pozitivne vibracije će ući u vaš um. Već one duše na putu svjetla podsvjesno ili svjesno rade prema stanju koje isključuje bilo što negativne prirode.

Ono što se od vas očekuje zvuči teško ili zahtjevno, budite sigurni da će se sve promjene očitovati kad budete spremni. Nitko vas neće požurivati u fazama dok ste u njima, a više pomoći je uvijek na raspolaganju. Činjenica da ste ovdje u ovom najvažnijem trenutku, sama je po sebi dovoljan pokazatelj vaše sposobnosti da napravite odgovarajući napredak. Nepotrebno je reći, svaki doprinos pomaže svjetlu da se očituje i širi znanje koje će utvrditi istinu o vašoj povijesti i budućnosti koja vas očekuje. Mi smo vam rekli mnogo puta da se ništa ne događa slučajno što utječe na vaš život. Sve se događa s razlogom i namijenjeno je vašem daljnjem napredovanju prema svjetlu.

Još jednom ćemo potvrditi da predsjednik Obama igra najvažniju ulogu u dovođenju svjetla na Zemlju, i na održavajućoj poziciji koja će osigurati da istina izađe van. Još važnije je da on također igra igru balansiranja između mračnih i svjetla, dok ne dođe pravo vrijeme kad bude trebalo poduzeti slijedeći veliki korak. Kao što ste morali shvatiti iz prošlih iskustava, mi imamo neiscrpno strpljenje i nikakav potez nije napravljen sve dok ishod ne može biti osiguran. Nakon toliko dugog rada kako bi se preokrenuo tijek, nećemo napraviti nikakve pogreške sada kada je crta cilja na vidiku. Vaše strpljenje je povremeno slabilo, ali mi smo bili presretni zbog rastuće razine razumijevanja koju ste postigli.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i sa zadovoljstvom mogu reći da imamo čvrstu kontrolu nad aktivnostima mračnih. Ako ste dobili dojam da mi to ne činimo, budite svjesni da naizgled dopuštajući im da nastave sa svojim planom, mi smo im postavili zamku. Onog trenutka kad shvate da su prevareni, za njih će biti prekasno da se oporave. Tada, napokon, ćemo imati pozornicu za sebe i brzo nastaviti s promjenama koje su bile dugo očekivane. To će biti vrlo uzbudljivo vrijeme s velikom srećom i radošću.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge