Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 27. veljače 2015

SaLuSa - 27. veljače 2015


Vi živite u dramatičnim vremenima kada će se promjene odvijati vrlo brzo. One će vas uvesti u Novo doba koje će na kraju praktično promijeniti sve aspekte vašeg života. One mogu trebati vremena da se očituju, ali one već poprimaju oblik, jer se stare postavke demontiraju. Posebna svrha je bila da vas se drži u mraku i da vas se spriječi da ostvarite svoj pravi potencijal. Mračni su namjerno prikrivali istinu o vašem pravom porijeklu, ali to vrijeme sada se bliži kraju i one duše koje su prosvijetljene vode putem naprijed. To znači da oni koji se ne mogu osloboditi svog starog sustava vjerovanja, postupno će postati izolirani. Nije nikakva sramota ili kazna da budu zabrinuti, ali ne znači da će njihovo slijedeće iskustvo biti nastavak onoga što su već izabrali. Budite sigurni da su mnogi pomagači s tim dušama, potičući ih da probude želju da se uzdignu. Budući da je vrijeme iluzija, nije važno koliko dugo će im trebati da se probude.

Nemojte ograničavati svoju viziju budućnosti, jer ovo je vrijeme kada je sve moguće. Otvorite svoje srce Svjetlu i dopustite da vaša ljubav prigrli sve duše, jer u stvarnosti vi ste svi Jedan. Najveća lekcija koju možete naučiti i koja je najvažnija za vašu budućnost je oprost, a on ne bi trebao biti ograničen na bilo koji način. Sve duše su u raznim vremenima iskusile svjetlo i mračne energije tijekom stjecanja iskustva potrebnog za razvoj. Pa kad danas vidite druge duše, sjetite se da one rade na oslobađanju karme, zbog čega bi one svoje uloge mogle igrati i u svjetlu, i u tami. Ponekad se osuda donosi bez punog razumijevanja uključenih problema i najbolje je da jednostavno šaljete takvim dušama svoju ljubav.

Budućnost će vidjeti pojavljivanje duša koje su već evoluirale i koje će pomoći drugima da se uzdignu. Stoga vi možete potpuno vjerovati u nju i u ono što ona sadrži, jer budućnost je osigurana i predodređena da vas uvede u Novo doba. Vaš novi ciklus brzo će vas premjestiti u više vibracije i mir, i zadovoljstvo će uskoro doći do svih vas. To će biti vrijeme kad više nećete biti zadržavani od strane mračnih koji će biti uklonjeni sa Zemlje. Doista, nijedna duša se neće moći preseliti u više dimenzije sve dok ne bude od viših vibracija. Sav taj napredak je planiran za vas, ali budite strpljivi i dopustite malo vremena da se očituje. Mi jednostavno govorimo dobre vijesti kako bi vam popravili raspoloženje, jer znamo da su mnogi od vas umorni, a mnogi bi željeli krenuti dalje. Vaše oslobađanje iz nižih vibracija nije upitno, pa nemojte očajavati nego nastavite dalje na pozitivan način.

Mi smo bili potpuno angažirani držanjem mračnih pod kontrolom dok su nastojali u svojim zadnjim pokušajima da poremete naš plan. Mi smo uvijek korak ispred njih i znamo kada planiraju stvoriti kaos. Sada kada su shvatili da je njihovo vrijeme na isteku, njihove misli su usmjerili na izbjegavanje posljedica njihovih djela, međutim, ne postoji realna šansa da se to dogodi. Oni će uvidjeti da su njihovi putevi za bijeg blokirani, i oni će trpjeti posljedice svojih akcija. Mi se ne pozivamo na čovjekove ideje o odmazdi, nego na ohrabrenje i pomoć da se vrate u Svjetlo. Rijetko duše okreću leđa prilici da promijene svoje načine, ali ako ne iskoriste tu priliku, one su kreatori svoje sudbine i završetka njihovog života.

Budite sigurni da kad se situacija na Zemlji smiri, a mi se budemo mogli slobodno kretati među vama, mi ćemo otvoreno stupiti u kontakt. Naši planovi su napravljeni i spremni su za stupanje u akciju, kako bi vi rekli, kad "obala bude čista" mi ćemo moći započeti naš rad s vama odmah. Naš prioritet je da se započne s pripremnim radnjama potrebnim da se donesu potrebne promjene, tako da se sve valute postupno dovedu do pariteta. Predugo su neke bile jako podcijenjene i one su na vrhu naše liste. Zlatni standard će ponovno biti uspostavljen i zavrišti će se s beskrajnim promjenama vrijednosti valuta. Takve radnje će oživjeti trgovinu i zaustavit će profiterstvo.

Mi već pomažemo Majci Zemlji da se stabilizira i očisti planet, i na kraju će postati tako netaknuta i lijepa kao što je izvorno bila. Ima toliko toga što se planira kako bi se Zemlja obnovila, a mi smo aktivno uključeni s našom vrhunskom tehnologijom. Biti će promjena koje se istovremeno događaju po cijeloj Zemlji, a vi ćete se iznenaditi brzinom kojom se sprovode. Bez obzira koje probleme sada imate, oni će izblijediti u pozadini nakon što u cijelosti budemo mogli započeti naš plan. Naravno, neki aspekti rada će uključiti vas u različito vrijeme, jer mi želimo da vi sudjelujete s nama. Dakle, dragi moji, ne osjećajte se potišteni zbog očite usporenosti promjena, jer mnogo toga se događa čega vi niste svjesni u sadašnjosti.

U različitom vremenu mi smo se uključili i stali na kraj radnjama s namjerom da uzrokuju zlo i štetu, i kako smo već spomenuli, spriječili smo da ne dođe do totalnog uništenja vaše Zemlje. Zato nemojte sumnjati da možemo koristiti silu koja je izvan sposobnosti mračnih, i zaustaviti ih da ne stvore veće incidente. Previše puta ste bili u njihovoj milosti i nemilosti, a mi nismo mogli intervenirati zbog karme, ali čak i tada smo smanjili učinak njihovih akcija. Mi nismo kao što biste vi mogli shvatiti kao galaktička vojska, nego više kao vaša policija koja pokušava spriječiti da se zločini ne dogode.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i kao uvijek oduševljen da sam imao ovaj kontakt s vama. Postoje i drugi kontakti u vašem svijetu, tako da vijesti koje donosimo mogu biti obznanjene većem broju vas. Vrijeme se i dalje kreće sve većom brzinom i vi ćete postupno postati toga svjesni. Na kraju ćete se vratiti u "bezvremeno" postojanje, kao što ste bili eonima prije nego što ste napustili više sfere. Naša neizmjerna Ljubav i svjetlo, i naše najbolje želje neka idu s vama gdje god bili.

Hvala ti, SaLuSa.Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge