Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 26. listopada 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 26. listopada 2018

Mike Quinsey

„Vrijeme ne čeka nikoga“ je potpuno istinito sada kada ste u razdoblju kad se stvari kreću vrlo brzo naprijed. Možda to ne vidite iz vaše perspektive, ali budite sigurni da, otkad je Novo doba započelo, stvari su se ubrzale unatoč taktici odgađanja od strane Iluminata. Njihova sposobnost da diktiraju ishod događaja im je oduzeta, a to vodi ravno natrag do kasnih 1980-tih kad su pravili planove da unište Zemlju. Od tog vremena Snage Svjetla su se suprotstavile njihovim stalnim pokušajima da sakriju istinu i zadrže vaš napredak. Stari problemi se polako ali sigurno rješavaju i čvrsto je odlučeno da se neće dozvoliti još jedan svjetski rat pod bilo kojim okolnostima. Doista, Snage Svjetla bile su toliko uspješne da postoji rastući pokret za uspostavu svjetskog mira. Vrijeme kada diktatori vode zemlje gotovo je završilo i dok posljednji ne bude uklonjen, planovi za miran suživot mogu se nastaviti na svjetskoj razini. Svakako da još treba napraviti puno posla, ali kad put bude čist, stvari će se iznenada početi događati.

Razumljivo je da nemate stvarne ideje o tome što se događa iza scene, a kao što smo ranije istaknuli, postoji potreba za tajnošću kako bi se spriječilo miješanje negativnih izvora. Nije samo Savez Blue Avians tu da štiti Zemlju i njene ljude, tu su i tisuće brodova koji čekaju priliku da uklone plašt i da vam se pokažu. Bratstvo svemirskih bića čeka mir na Zemlji kad vas mogu otvoreno posjetiti i razmijeniti ideje kako vam pomoći i pripremiti vas da postanete galaktička bića. Ništa ne može zadržati Događaj koji će se dogoditi kad vibracije dostignu potrebne razine uzdizanja.

Ulazite u razdoblje kad se temperatura postupno povećava, ali ovo je uvod u drugu svjetsku promjenu kad će se proces preokrenuti i dogodit će se mini ledeno doba. To neće biti jedinstvena pojava i ona se već dogodila u vašoj prošlosti. Međutim, to je nešto o čemu već spekulira nekoliko vaših znanstvenika. Takva događanja vam daju dovoljno vremena da se pripremite za takve promjene kako bi se mogli nositi sa svime što je ekstremne prirode. Povijesno se takve promjene uvijek odvijaju na Zemlji evidentne su iz zapisa ostavljenim u slojevima. Vi ste u njima već živjeli u jednom smislu one nisu nove za vas.

Odavno smo predvidjeli sadašnje razdoblje dolazećih promjena koje su proizašle iz toga da ste prošli marker. Vaši problemi su neizbježni, jer ono što je uspostavljeno tijekom zadnjih sto godina ne može se izbrisati ili promijeniti preko noći. To može biti vrlo zahtjevno jer su učinjeni napori da se olakšaju promjene s minimalnim neugodnostima. Svi se morate žrtvovati kako bi se omogućilo novome da zamijeni staro, ali to nije lak zadatak dok postoji otpor onih koji odbijaju prihvatiti promjenu. Međutim, promjene su već u pokretu i ne mogu se zaustaviti. Potrebno je učiniti mnogo toga što će vam olakšati život i uspostaviti trajan mir na Zemlji.

Glavna potreba svjetloradnika u ovom trenutku je da se fokusiraju na budućnost i da ne budu obuzeti drugim događanjima. Pratite sve događaje, ali nemojte se emocionalno uključiti u one koji su negativne prirode. Mračni, da tako kažem, imaju posljednji hitac na Zemlji, a mnogo karme se još uvijek odrađuje jer oni se ne žele okrenuti Svjetlu. Kao što ste do sada trebali, oni ne mogu dulje nastaviti u vašoj sadašnjoj dimenziji, jer vibracije za njih postaju prejake. Njihova budućnost je da ostanu na ovoj Zemlji, dok su oni koji napreduju sa Svjetlom predodređeni da se presele na novu Zemlju. Za njih će to biti otkriće i prekrasan dolazak kući kad će ih opet dočekati stari prijatelji i obitelj.

Vi ste velika bića koja tek počinju shvaćati vaš pravi potencijal, a kako stare vibracije otpadaju, naći ćete se na poznatom teritoriju gdje su harmonija i ravnoteža dnevna praksa. Bit će to sasvim zasluženo oslobađanje od starih dimenzija dualnosti, ali kroz vaša iskustva u njima postali ste elastični i sposobni suočiti se s onima koja bi ugrozila vaš život. Vaše vibracije su toliko visoke da sama vaša prisutnost može pomoći umiriti one koji su nesređeni i nepredvidivi u svojim akcijama. Potrebna je praksa i ustrajnost da bi se to postiglo, ali s odlučnošću možete se držati svojih bez obzira što se događa oko vas. Bonus je da ćete se osjećati sve bolje zbog toga, i pomoći drugima svojim primjerom.

Dragi, znajte da ste zaštićeni i vođeni od strane onih koji su vaši vodiči, a na višoj razini imate svoje Više Ja koje čeka na priznanje. Jednom jad budete mogli „razgovarati“ s tom vezom, naći ćete da će život teći glatko. Imate uvijek prisutnog prijatelja s kojim trebate redovito razgovarati, tako da postoji veza. Vaše Više Ja je kao što titula sugerira, dio vas koji nadgleda vaš život i uvijek vam pokušava pomoći u skladu s vašim životnim planom. Imate i druge pomoćnike i kako duhovno napredujete, naučit ćete o njima kako oni rade za vas. Ako već niste svjesni, bit ćete iznenađeni golemim stupnjem pomoći i smjernica koje dobivate.

Tek sada je Duh ovlašten da proširi vaše znanje o sebi, a nastavit ćete učiti više kako napredujete. Organizacija je mnogo veća nego što možete zamisliti i imate toliko pomoći od onih koji putuju s vama. Međutim, ima trenutaka kad ste stvorili situaciju u kojoj postoji ishod koji trebate doživjeti. To je način na koji učite i evoluirate i nema boljeg mjesta od Zemlje da doživite posljedice svojih postupaka. Shvatite da vam vaši vodiči ne mogu pomoći u takvim situacijama, jer ako bi to učinili, vi nikad ne biste ništa naučili iz svojih pogrešaka. Nadamo se dok nastavljate napredovati, oni će vam prestati pomagati i vi ćete imati potpunu kontrolu.

Bog voli sve duše podjednako i to nikad neće biti drugačije, pa se ne pretplatite na ideju da Bog želi kazniti one koji griješe. Bog je Sva Ljubav i bez obzira koliko nisko padnete, to ne utječe na vaš podnos. Bog koji kažnjava ili traži ispaštanje je vjerovanje koje je stvorio čovjek. Bog će poželiti dobrodošlicu svim dušama u stado otvorenih ruku i s ljubavlju.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Svakako je potrebno usred toliko zbrke i nesigurnosti. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge