Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 2. studenog 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 2. studenog 2018

Mike Quinsey

Svatko voli pogledati u vjerojatnu budućnost, a u 2013. godini poruka „Događaj“ od Gospodina Sanande kroz Elizabeth Trutwin dala je detaljan pregled toga. Došlo je do povećanja vibracija koje se sada događa i dovodi do Događaja i uzašašća. Dane informacije relevantnije su sada i detaljno opisuju razne promjene koje možemo očekivati.

Događaj

Prije oko 2000 godina Sananda Kumara inkarnirao se na Zemlju kao Isus da provede glavni plan i da uzdigne Zemlju. Plan tada nije uspio jer je Cezar iz Rima stvorio Pomorski zakon porobivši tako Kopneni zakon. Trebalo je napraviti novi plan jer je mračna kabala poduzela veliki eksperiment izvan bilo čijih namjera. Prije oko 500 godina Rothschildi u Engleskoj sakrili su činjenicu da je Sir Francis Bakon bio inkarnirani St., Germain na Zemlji. Oni su se bavili mračnim poslovima s novcem i kriminalom i oni su uskratili Siru Francisu Baconu prijestolje. On bi bio sljedeći po redu kao kralj Engleske, i s te pozicije u mogućnosti da napravi promjene za ozdravljenje planeta i okončanja dualnosti, i obećao je da će se vratiti. Posljednjih godina mračna kabala nastavila je ratovati po cijelom svijetu radi svoje koristi. Više puta su pokušali izazvati Treći svjetski rat i nisu uspjeli, masovnu glad, nuklearne prijetnje, otimali su zemlju, bavili se ilegalnom trgovinom, vršili masovne psihološke napade poput 9/11 i stvarali banke prevelike da propadnu, doveli su do trenutka kad bi galaktičari mogli intervenirati, jer jedan propust u Glavnoj direktivi bio je izvan dopuštenog.

Ono što je novo je da su arkanđeli predvođeni arkanđelom Mihaelom i arkanđelom Metatronom pokrenuli Super Portal 11.11.2013. godine. Bila je to specijalna volja božja koja bi omogućila ispunjenje uvjeta za dovođenje do Događaja. Zemlja je trinarni zvjezdani sustav sa Siriusom A, Siriusom B i Sol-om, našim Suncem. Jupiter će biti sljedeće sunce u ovom Sunčevom sustavu. Zemlja je u Fotonskom pojasu i kreće se u Plejade kroz Centralno Sunce, Alkion. Super portal otvorio se kraj Jupitera i to je portal koji djeluje kao crvotočina i otvara se u novoj svjetlosnoj materiji svemira. Ovaj multidimenzionalni portal omogućava da super napunjeno magnetno svjetlo s On-a uđe u ovaj Sunčev sustav i na Zemlju. Zemlja se podigla za cijelu oktavu samo od ekvinocija u rujnu 2013. godine, a Ashtar je nedavno govorio o 10 oktava između svake dimenzije u jednoj drugoj poruci. Ova nova energija omogućit će Zemlji da uđe u Zero Point.

Ono što je novo o ovom portalu je da je odluku donijelo Vijeće bogova da Zemlja treba ovu posebnu volju božju kao najbolji način da se donesu promjene. Ona nosi sa sobom tešku stvarnost. Sve to je napravljeno da se omogući što većem broju duša da udu na novu Zemlju. Budući da je Zemlja planet sa slobodnom voljom, neki su odbili napraviti potrebne promjene da bi ostali na Zemlji izvan Zemljinog uzašašća u viša područja. Više duša će otići nego što se očekivalo. Super Portal ulijeva više vibracijske energije koje djeluju da otplutaju Zemlju u više dimenzije. U njima svi koji žive na Zemlji mogu pristupiti svojim eteričnim tijelima i putovati u svojim Merkaba tijelima, i doista živjeti svoj multidimernzionalni život. U ovoj visokoj energiji, svjetlosni gradovi bit će dostupni. Oni koji ne idu u Novu Zemlju doživjet će to kao vibraciju koju ne mogu podnijeti sa svojim 3D tijelom. Te mračnije, gušće energije ostat će na 3D Zemlji i oni će nastaviti odbijati viša učenja, a u njihovoj percepciji ništa se neće promijeniti i te vremenske trake će nastaviti za sada u dualnosti.

U međuvremenu, 5D Zemlju će podići kozmički graditelji kao svemirski brod koji se diže daleko od svog mjesta polijetanja i izlijeće iz svoje atmosfere u duboki svemir. Svaki planet čvrsto je usidren u mjestu njihovom energetskom rešetkom, u orbiti i u odnosu na planete oko njih. Ovaj Super Portal imat će učinak Zemlje koja se kreće u više dimenzije na isti način na koji premještamo kuglice na uzici. Ona će odbaciti stare vremenske trake i postati lakša. Ona će postojati visočije u kozmičkoj rešetki, ona će se podizati. Božansko vrijeme za Događaj je ono iz uvjeta, i Ashtar je uvijek govorio: Bez datuma, bez nuklearnog oružja, bez metilja. Istina je da postoje mogućnosti prozora koji se pojavljuju samo nekoliko puta godišnje u kojima se događaj može odigrati.

Ako niste uspjeli podići svoje vibracije do minimuma koji je potreban da održava ljubav pozvani ste da i dalje ostanete u dualnosti trenutak duže i da se ponovno pridružite više dimenzijskoj Zemlji kad se pripremite u skladu s tim – nema prečaca. Ništa ne može spriječiti Zemlju da ne uzađe.

Događaj je razotkrivanje, objava i donošenje NESARA zakona. Sedam do deset dana nakon razotkrivanja bit će slijetanje vanzemaljskih brodova na Zemlju. To je uspostava Božanske vlade na Zemlji – to vodi u Zlatno doba, i objava i donošenje NESARA zakona kao i prijenos uživo na računalima, televiziji i radiju u cijelom svijetu. To će se kontrolirati Ashtarovim tehnologijama i ne može se duplicirati na bilo koji drugi način. Kad emitiranje završi, to će se čuti u lokalnim područjima prevedeno na jezik te regije, i to će čuti svi na Zemlji, a brodovi će ukloniti nevidljivi plašt i pojaviti se u mnogim većim gradovima istovremeno. Nitko na Zemlji ne može izvesti lažni događaj, a kad se on dogodi, svakom će biti jasno da se to stvarno događa. Bit će tako veliki izljev ljubavi od strane galaktičke obitelji da će svaka duša na Zemlji to doživjeti kao čisto blaženstvo, a u tom trenutku Ashtar će pokrenuti Zero Point.

KRAJ IZVADKA

Razne promjene se događaju unutar ljudske rase i one postaju vidljive kao što su viši ljudi, i oni mlađe dobi koji imaju skoro potpuno novi izgled koji im omogućuje da rješavaju probleme Zemlje. Oni su duhovno spremni dati svoje znanje da nam pomognu. Oni imaju drugačiji pogled na život i lako im je unaprijediti naše razumijevanje s idejama koje su često futurističke. Oni su došli u život s punom sviješću i željni su nam pomoći da prevladamo prepreke koje nam stoje na putu. Neki su već nazvani Indigo djeca i podijelili su s nama svoju sposobnost da riješe problem mnogo brže nego inače. Oni lako mogu dokučiti odgovore i ovdje su da nam pomognu što je više moguće.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Svakako je potrebno usred toliko zbrke i nesigurnosti. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge