Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, May 25, 2012

SaLuSa, 25. svibnja 2012


Postoje mnogi znakovi da se stari sustavi urušavaju i to je neizbježno jer su dokazali da su neprikladni da prevladaju vaše probleme. Oni će trebati naći novi način funkcioniranja koji će biti usklađen s potpunom procjenom vaših potreba. Čak i tako, mogu se promatrati samo kao privremena mjera jer će premostiti jaz koji postoji između onoga gdje ste sada i gdje bi trebali biti. Evolucijsko razdoblje koje započinje će biti nešto kao brzi požar, jer nećete prije učiniti veliki skok naprijed, nego što ćete ponovno doći na višu razinu. Mi smo Vas primjerice obavijestili da ćete jednog dana živjeti u kristalnim gradovima jer oni su nešto u vašoj budućnosti, kao i brojne nove tehnologije.

Mi želimo da Vi postanete svjesni svoje sudbine i na taj način možete pomoći da se ona očituje. Nakon Uzašašća vaše stvaralačke moći će se znatno povećati i stoga ćete imati i veću ulogu u osiguravanju vlastitih potreba. Uvidjeti ćete da će sva materija postati finija i imati će veći stupanj svijesti koja će vam odgovarati. U stvari u većini slučajeva ćete imati dvosmjerni kontakt sa životinjama i ostalom živom materijom. Neće biti nikakvog straha a vaše sposobnosti da pokažete ljubav za čitav život će pomoći u stvaranju najljepših odnosa, koji će biti potpuno sretni i skladni.

To je budućnost koja treba okupirati vaše misli i to će vas provesti kroz sve probleme koji izravno utječu na vas kao rezultat promjena. Rezultat će biti ispunjenje naših obećanja vama kao dio velikog Božjeg plana za vaše Uzašašće i vaših narednih iskustava. Nakon što ste pali u dubine tame, sada ćete se u potpunosti uzdići u Svjetlost. Tamo ćete naći svoj pravi dom i sreću i radost postojanja u jedinstvu sa svim životom. Na Zemlji ne možete očekivati da ćete doći do takvih vrtoglavih visina zbog teških vibracija koje vas drže dolje. To se Dragi mijenja sa svakim danom koji prolazi jer Vi i svi ostali Svjetloradnici brzo povećavate kvocijent svjetla na Zemlji.

Teško da Vam trebamo reći da je božanski datum početka svih aktivnosti povezan sa čišćenjem POSTIGNUT. Mi smo spremni, premda smo u stvarnosti već počeli iako u relativno malom opsegu. Radimo kao i uvijek u pozadini, ali očekujemo da ćemo ubuduće biti u mogućnosti to činiti puno otvorenije. S naše točke gledišta važno je da Vi znate što mi radimo i zašto, jer želimo da i Vi budete uključeni. Što više možete učiniti biti ćemo zadovoljniji jer u mnogim aspektima vi sami trebate ispraviti vlastite probleme. Međutim, uz najbolju volju na svijetu, ne možete prevladati tamne bez naše pomoći. Nikada nismo vidjeli naš zadatak da vas spašavamo, nego radije da vas u potpunosti podržavamo. Jasno, bez naših naprednih tehnologija ne bi mogli očekivati da ćete završiti sa programom čišćenja sami do vremena Uzašašća.

Svugdje u svijetu postoje zemlje koje su u procesu promjena, i svaka od njih će morati odgovoriti ljudima i na njihove zahtjeve za slobodom. Više nije moguće nametati autoritarnu vladavinu nad ljudima i poricati njihova prava. Ljudi su namirisali slobodu i dolaze do spoznaje da je na njima da traže povrat slobode pa će tako i biti. Zamah i vožnja prema mirnoj promjeni mogu biti podržane od strane nas i kao što smo to činili do sada, mi ćemo nastaviti čuvati one koji su u to uključeni. Nije prošlo neopaženo da su naši brodovi viđeni na mnogim više lokacija i u okolnostima koje se ne mogu objasniti, osim sa istinom. Mi smo već ovdje i neke napredne skupine su aktivne mnogo godina i ostvarili su kontakti s Vama. Sve to je poznato vašim vođama koji su dio zataškavanja, ali budimo pošteni, neki su pod ekstremnim pritiscima da ne otkriju istinu. To je zaista bio problem, jer su Illuminati imali takvu kontrolu da je ona produžena sve do vrha vlasti. Međutim, s našom zaštitom ćete uskoro vidjeti neke vođe kako govore i podržavaju nas.

Ne možemo forsirati pitanje razotkrivanja, ali radimo odlučno na aranžmanu koji će odgovarati svim uključenim stranama. Stvarno bi moglo biti u interesu svih kad bi se prije odigrale promjene vlada, čime bi se osigurao sastanak na kojem bi svi bili spremni za uzejamno prihvaćanje i podržavanje. Međutim, čini nam se da je kolaps neizbježan s obzirom na koji se način odvija financijska situacija i pravo je vrijeme za pripremu za uvođenje prosperitetnih programa. Toliko je toga na rubu zbivanja i zahtijevat će mnogo pažnje za detalje, kako bi se osiguralo da sve teče lijepo i bez problema.

Mediji su svjesni što se događa, ali se suzdržavaju zbog straha od posljedica. To će se uskoro promijeniti jer moramo imati informiranu javnost prije nego što možete razmotriti otvoreni kontakt. Mi možemo vidjeti širu sliku jer gledamo izvan Zemlje i to nam omogućuje da djelujemo u interesu svih. Tamni se nadaju da će izaći sa velikim praskom ali ćemo se osigurati da se to ne desi. Uhićenja se nastavljaju i kao se naši saveznici hvataju u korak s njima oni će ih ukloniti ili staviti u kućni pritvor. Mi ćemo osigurati da se među prvima pozabavimo sa glavnim izgrednicima. Kada nema vijesti to nije loša vijest što se nas tiče, jer za sada većina našeg posla nužno treba biti tajna.

Mi smo samo jedan od izvora informacija i budite sigurni da oni od vas koji su dobro čitali, ne mogu pomoći, ali priznaju da su poruke u glavnom pohvalne jedne u odnosu na druge. Izvadite iz njih ono što možete prihvatiti i ako ste u nedoumici vjerujte svoju intuiciju. U nekim slučajevima nije previše važno tko je u pravu ili u krivu. Samo će vrijeme iznijeti kompletnu istinu a do tada ćete biti dobrano na putu prema Uzašašću. To je sve što se računa jer postoje mnoge staze i vremenske linije koje vode u istom smjeru.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i spreman sam za konačni potisak od naših saveznika koji će stati na kraj kašnjenjima, te vidjeti sve nas kako slavimo kraj tamnih. Ta će postati radosna vožnja sve do Uzašašća, a naša ljubav ide sa svima vama.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge