Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 23. ožujka 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 23. ožujka 2018

Mike Quinsey

Već neko vrijeme mnogo toga se događa iza kulisa, pa ako se išta povećalo je da se mračni uklanjaju kako bi se tako osiguralo da potrebne promjene mogu ići dalje bez smetnji. Tijekom dugog razdoblja stvari su oblikovane tako da oni mogu manipulirati događajima i okrenuti ih u svoju korist. Ti dani su gotovo završili i više nisu sila koja su nekad bili. U međuvremenu nije propuštena nijedna prilika da se uspostavi mreža svjetloradnika koja će u potpunosti biti aktivirana u odgovarajućem trenutku. Još više podrške svjetloradnicima stiže i njihov utjecaj će pomoći da se promjene ubrzaju.

Možda ste primijetili da se uglavnom odmičemo od dana "krvi i grmljavine", a na svakoj razini sada postoji mirniji pristup uvođenju tih promjena. Bio je to veliki izazov prevladati aktivnosti onih koji žele zadržati stare načine i učiniti sve što mogu kako bi kočili napredak. Međutim, oni ga ne mogu zaustaviti i naređeno je da će Novo doba zamijeniti staro s onim što je novo, i uspostavit će sustav koji se temelji na suosjećanju i ljubavi. Vidjet ćete pravednije društvo koje će voditi oni koji su dokazali svoju privrženost uspostavljanju svjetla u svim oblicima upravljanja.

Promjene predstavljaju veliki izazov, no one duše koje nose čovječanstvo naprijed su snažne volje i podržane od legija svjetla. Oni ne mogu propustiti postići uspjeh, a rezultat njihovih napora postat će poznat u dogledno vrijeme. Promjene se događaju diljem svijeta i na prvi pogled mogu se činiti kaotičnim, no ono što ne možete vidjeti je opći prikaz i nužnost onoga što se događa. Budite uvjereni da sve dobro napreduje i za nedugo ćete biti svjesniji onoga što se događa. Tajnost koja okružuje posao kao ona koja se još uvijek događa na Antarktiku neće se još dugo održati. To je dio vaše povijesti i zato trebate imati pravo znati što se događa.

Kad se o stvari bude otvoreno raspravljalo i bude vam dozvoljeno znati vašu istinsku povijest, bit ćete spremni za susret s vašim galaktičkim precima. Prepreka koja sprečava takve posjete se podiže i nećete morati dugo čekati da ih upoznate. Dolaze s ljubavlju i svakom namjerom da pruže svoju potporu i pomognu ubrzati vaše napredovanje prema uzašašću. Sada morate shvatiti da ste živjeli "branjenim životom" jednostavno zato što su vas mračni namjerno držali u neznanju o tome tko ste vi doista, ali to se mijenja. Ulazite u razdoblje kad ljudi traže da znaju punu istinu i da im se dopusti da napreduju umjesto da budu zadržavani.

Gledajući unatrag, mnogo je slučajeva kad su vam pomagale snage svjetla, ali nemate dovoljno znanja o njihovoj intervenciji. Više nego svi drugi, ako ne i više, spriječili su akcije koje bi možda ozbiljno odgodile vaš napredak. Takve akcije su opravdane i dozvoljene otkad ste prošli marker, a sada vaša zaštita je viša nego ikad. Ustvari, mnoge druge civilizacije ponudile su svoju pomoć na bilo koji način koji je neophodan da biste sigurno došli do uzašašća. Neki od tih visoko razvijenih bića su se preselili izvan potrebe za fizičkim tijelima kao takvima, ali mogu se pojaviti u više eteričnom obliku ako je potrebno. Takva bića slijede prihvaćenu duhovnu praksu, gdje će oni koji su napredovali uvijek pomagati onim dušama ispod njih.

Neka se zna među vašim prijateljima da je sada vrijeme za jednostavan razgovor, budući da istina polako izlazi kao vaša prava povijest. To će pokazati da ste duhovno napredovali unatoč činjenici da ste već dugo testirani do krajnjih granica. Samim tim da ste preživjeli takvo testiranje zasluga je vaše odlučnosti da se razvijate bez obzira na to što ste doživjeli. Svi ste bili dobro nagrađeni i mnogi od vas su otišli dalje u skokovima i granicama. Vi ste vodiči na putu i treba vas pohvaliti za prevladavanje svih prepreka na vašem putu. Vašim uspjehom olakšali ste drugima da vas slijede.

Vi ste izabranici koji ne samo da ste doživjeli kraj posljednjeg doba, nego sada napredujete u Novo doba koje za vas ima mnogo ugodnih iznenađenja. Nije svaka duša spremna uzaći, ali svi će imati koristiod toga da su doživjeli više vibracije. To će vam pomoći da se ubrza vaša evolucija a iskustva će vas pripremiti za bolje stvari. Bez obzira na vašu razinu razumijevanja, napredovat ćete puno brže sa sve većim vibracijama. Čak i sada imate dokaze o tome koliko brzo one utječu na ljudsku rasu. Kao i prethodno, gdje su ideje za odlazak u rat za rješavanje razlika bile uobičajene, sada postoji novo raspoloženje koje vidi vrijednost mirne suradnje i tako će se nastaviti. Vi ste se doista pokrenuli, a korist od toga će na kraju rezultirati svjetskim mirom.

Ljudska rasa je napravila veliki korak naprijed i to će donijeti pogodnosti koje će čovječanstvu pomoći da se preseli u novo doba. Bit će to doba kada će pohlepa i korupcija biti iskorijenjeni, a bogatstvo će se dijeliti ravnopravno među svima. Najsiromašniji će biti identificirani i dat će im se pomoć za prevladavanje okolnosti koje su često rezultat ratova. Oni koji su doveli do takvih situacija obično su u njima samo zbog profita i nisu odani ni jednoj strani. Oni će se spremno baviti s njima oboje, a povijest će otkriti da su ratovi i započeli isključivo zbog profita i bez ikakvog drugog razloga, bez obzira što se radi o gubitku života. Sada ste postali mudriji i uskoro profiterstvo povezano s ratovima više neće biti moguće. Obrana će, naravno, ostati mnogo duže zbog percipiranih prijetnji vanzemaljaca, koje u stvarnosti ne postoje.

Bez obzira na zemaljske stvari vaša neposredna budućnost je u procesu promjene, jer oni koji vas mogu pokrenuti u nju sada su aktivniji nego ikada prije, i trebali biste ići naprijed u skokovima i granicama. Tako izgleda budućnost i vrijeme za to ovisi mnogo o vama, jer morate pokazati da ste spremni. Tako ćete izvana vidjeti malo dokaza o tim promjenama, iako je sve u stalnom stanju promjena i osciliraju u odnosu na razinu na koju se možete podići. Vi imate veći utjecaj na budućnost nego što možete zamisliti, ali to je vrlo obećavajuće jer se mnogo više vas probudilo na svjetlo i pomoglo podići vibracije.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božjeg Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge